Re: Тема для розмов
час відстрілювати
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 127 128 129 130 131 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
час відстрілювати
▼Прихований текст
Кинь їм ковбаси з отрутою і норм.
FakiNyan написав:час відстрілювати
▼Прихований текстКинь їм ковбаси з отрутою і норм.
я її сам краще з'їм
Sensetivity написав:FakiNyan написав:час відстрілювати
▼Прихований текстКинь їм ковбаси з отрутою і норм.
я її сам краще з'їм
З отрутою?
FakiNyan написав:Sensetivity написав:Кинь їм ковбаси з отрутою і норм.
я її сам краще з'їм
З отрутою?
звісно
Давайте вгадайте що це такі ці японські школярі роблять:
Давайте вгадайте що це такі ці японські школярі роблять:
не те, про що ви подумали
FakiNyan написав:Sensetivity написав:Кинь їм ковбаси з отрутою і норм.
я її сам краще з'їм
З отрутою?
-"Та вся отрута в його органiзмi в мить перетворюється на шмурдяк молдавський."
тільки що усвідомив, що довжина вектору - це просто гіпотенуза
Как возможно, что мы действуем свободно, если дано, что у каждого события есть причина, а причинность делает свободу действий невозможной?
???
"Причина" захована глибоко в хімії мозку
Не в хімії, Демон Лапласа все знає.
Питання квантової невизначеності не вирішено остаточно. Майбутнє може бути повністю детермінованим, може бути множинним, може бути невизначеним з єдиним варіантом... Щодо свободи вибору людини, насправді він є скоріш детермінованим, ніж вільним — людина є таким же шматком матерії, як і будь-який інший фізичний об'єкт, і її вибір — лише наслідок попереднього зовнішнього впливу на неї.
Питання квантової невизначеності не вирішено остаточно. Майбутнє може бути повністю детермінованим, може бути множинним, може бути невизначеним з єдиним варіантом... Щодо свободи вибору людини, насправді він є скоріш детермінованим, ніж вільним — людина є таким же шматком матерії, як і будь-який інший фізичний об'єкт, і її вибір — лише наслідок попереднього зовнішнього впливу на неї.
Великі шматки матерії теж можуть вести себе недетерміновано.
Великі шматки матерії теж можуть вести себе недетерміновано.
Так. Але, по-перше, на рівні макрооб'єктів ця недетермінованість проявляється значно менше. І, по-друге, йдеться про випадковість, а не свободу. Якщо створити комп'ютер, обладнаний детектором, що реєструє рівноймовірні квантові явища (як у досліді з котом Шредінгера), і використати цей детектор для генерації випадкових чисел, чи можна сказати, що ми отримаємо комп'ютер зі свободою вибору?
quez написав:Великі шматки матерії теж можуть вести себе недетерміновано.
Так. Але, по-перше, на рівні макрооб'єктів ця недетермінованість проявляється значно менше.
Не настільки часто, але все одно то тут, то там вона проявляється.
І, по-друге, йдеться про випадковість, а не свободу. Якщо створити комп'ютер, обладнаний детектором, що реєструє рівноймовірні квантові явища (як у досліді з котом Шредінгера), і використати цей детектор для генерації випадкових чисел, чи можна сказати, що ми отримаємо комп'ютер зі свободою вибору?
Тут хз. Що таке взагалі свобода вибору?
Якщо створити комп'ютер, обладнаний детектором, що реєструє рівноймовірні квантові явища (як у досліді з котом Шредінгера), і використати цей детектор для генерації випадкових чисел, чи можна сказати, що ми отримаємо комп'ютер зі свободою вибору?
в загальному так.
Думаю памятаєте цього чувака.. Як гадаєте,він дійсно такий вумний,чи просто всіх лоханув (і не один раз)? Враховуючи те,шо зараз він в тюрмі )) http://fakty.ua/132221-ukrainskij-nejro … hahmatistu
Думаю памятаєте цього чувака.. Як гадаєте,він дійсно такий вумний,чи просто всіх лоханув (і не один раз)? Враховуючи те,шо зараз він в тюрмі )) http://fakty.ua/132221-ukrainskij-nejro … hahmatistu
ліханув