Re: Тема для розмов
Не летсплеєм єдиним. Спостерігаємо за тим люди програмують: http://www.watchpeoplecode.com/
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 151 152 153 154 155 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Не летсплеєм єдиним. Спостерігаємо за тим люди програмують: http://www.watchpeoplecode.com/
"Радіо-Т" №442. Говорят про Rust. Чувак захищає Rust тим що він швидкий і краще підходить для для систем з обмеженими ресурсами, але ж є Java ME чи яконо називається яка у всіляких сотових з магбайтом оперативки! WTF?
Rust скоріше за все швидший за Джаву. А ще він не займає ту пам'ять, яку займає запущена Java сама по собі.
Invader написав:"Радіо-Т" №442. Говорят про Rust. Чувак захищає Rust тим що він швидкий і краще підходить для для систем з обмеженими ресурсами, але ж є Java ME чи яконо називається яка у всіляких сотових з магбайтом оперативки! WTF?
Rust скоріше за все швидший за Джаву. А ще він не займає ту пам'ять, яку займає запущена Java сама по собі.
Але об'єм зайнятої пам'яті не вказує що він швидший у роботі, лише у запуску. Крім того не коректно порівнювати Java SE та Java ME, бо розмір їхніх java-машин досить різний.
quez написав:Invader написав:"Радіо-Т" №442. Говорят про Rust. Чувак захищає Rust тим що він швидкий і краще підходить для для систем з обмеженими ресурсами, але ж є Java ME чи яконо називається яка у всіляких сотових з магбайтом оперативки! WTF?
Але об'єм зайнятої пам'яті не вказує що він швидший у роботі, лише у запуску. Крім того не коректно порівнювати Java SE та Java ME, бо розмір їхніх java-машин досить різний.
Це було два різних твердження. Я їх не зв'язував між собою, хоча це можна зробити, як ви показуєте.
Rust ге, навіть його прихильники відмовляються від нього на користь Nim, Julia і незабаром всі почують про Crystal, бо нейтів компілер рубі це круто. Втім, особисто мені подобається D.
Чувак захищає Rust тим що він швидкий і краще підходить для для систем з обмеженими ресурсами, але ж є Java ME чи яконо називається яка у всіляких сотових з магбайтом оперативки! WTF?
А ще існує CHIP-8, тільки до чого це було сказано? Ви пропонуєте у всі вбудовані системи пхати Java машину, екосистема якої заточена під мобільні ігри?
Rust ге, навіть його прихильники відмовляються від нього на користь Nim, Julia і незабаром всі почують про Crystal, бо нейтів компілер рубі це круто. Втім, особисто мені подобається D.
Питання для хорошого срачу дискусійне. Особливо про Nim, який пиляє практично одна людина.
Чувак захищає Rust тим що він швидкий і краще підходить для для систем з обмеженими ресурсами, але ж є Java ME чи яконо називається яка у всіляких сотових з магбайтом оперативки! WTF?
А ще існує CHIP-8, тільки до чого це було сказано? Ви пропонуєте у всі вбудовані системи пхати Java машину, екосистема якої заточена під мобільні ігри?
Java ME не заточена під мобільні ігри, то лиш одна з конфігурацій заточена. Тому можна пхати без проблем, головне процесор RISC десь з частотою 200 МГц та опетивки від 2 МБ.
Збираюсь я все почати вчити Python,ось ось ще одне відео про Django,про сам Python і почну! І знайшов аля типу мотивуючий відос до програмування! От дивлюсь відео організоване програмістами-волонтерами для впровадження ІТ майбутнього в Україні. І тут в ролі автора докладу виступає дядько з 15-ти річним стажен роботи на Java і вступними словами порівнює мови програмування,приблизний рейтинг по з/п, платформи для розробки,ОСі і т.д. І от нагнав він хмар на PHP, пару слів про .net і що є в нього життя в майбутньому бо Microsoft це не та фірма котра розвалиться завтра і що Java років з 20-ть буде на ринку тому її варто вивчати! А от про Python він сказав таке,що мене аж трохи заціпило! В цієї мови нема майбутнього. Він скоріш за все зникне протягом 5-ть років. Інші мови(можливо нові) його просто задавлять. А каже він це тому,що люди просто не знають де його застосовувати. Тобто на ринку він не зайняв конкретної області і позиції. Які в кого думки?
Збираюсь я все почати вчити Python,ось ось ще одне відео про Django,про сам Python і почну! І знайшов аля типу мотивуючий відос до програмування! От дивлюсь відео організоване програмістами-волонтерами для впровадження ІТ майбутнього в Україні. І тут в ролі автора докладу виступає дядько з 15-ти річним стажен роботи на Java і вступними словами порівнює мови програмування,приблизний рейтинг по з/п, платформи для розробки,ОСі і т.д. І от нагнав він хмар на PHP, пару слів про .net і що є в нього життя в майбутньому бо Microsoft це не та фірма котра розвалиться завтра і що Java років з 20-ть буде на ринку тому її варто вивчати! А от про Python він сказав таке,що мене аж трохи заціпило! В цієї мови нема майбутнього. Він скоріш за все зникне протягом 5-ть років. Інші мови(можливо нові) його просто задавлять. А каже він це тому,що люди просто не знають де його застосовувати. Тобто на ринку він не зайняв конкретної області і позиції. Які в кого думки?
Just do it.
VertoX написав:Збираюсь я все почати вчити Python,ось ось ще одне відео про Django,про сам Python і почну! І знайшов аля типу мотивуючий відос до програмування! От дивлюсь відео організоване програмістами-волонтерами для впровадження ІТ майбутнього в Україні. І тут в ролі автора докладу виступає дядько з 15-ти річним стажен роботи на Java і вступними словами порівнює мови програмування,приблизний рейтинг по з/п, платформи для розробки,ОСі і т.д. І от нагнав він хмар на PHP, пару слів про .net і що є в нього життя в майбутньому бо Microsoft це не та фірма котра розвалиться завтра і що Java років з 20-ть буде на ринку тому її варто вивчати! А от про Python він сказав таке,що мене аж трохи заціпило! В цієї мови нема майбутнього. Він скоріш за все зникне протягом 5-ть років. Інші мови(можливо нові) його просто задавлять. А каже він це тому,що люди просто не знають де його застосовувати. Тобто на ринку він не зайняв конкретної області і позиції. Які в кого думки?
Just do it.
Just do it. (c) Nike
Дайте посилання на відео. В дистрибутивах Linux цього Python багато… е-е-е… Одного разу бачив банківську програму написану на Python. В сфері написання сайтів PHP, PHP і ще раз PHP. І зажди буде PHP. Не знаю коротше. Пишіть скрипти для Linux.
А ви шукали статистичні дані з приводу ширроти розповсюдження і сфер використання?
Дайте посилання на відео.
Ось будь ласка. Конкретно слова про Python на 30:49хв. За PHP тут трохи ви мене також розчарували бо в планах саме Django!
А ви шукали статистичні дані з приводу ширроти розповсюдження і сфер використання?
Ціленаправлено то ні. Але вступне слово Лутца про цю мову вражає. Мова може застосовуватись майже скрізь. Ну і славетні закідони на всіх відео це Google,YouTube,Yandex котрі його використовують! Ну і ще тут мені булі підказали бібліотеку для Python,що б можна було дива куралєсіть під Android! А ще такі штуки як IronPython,Jython...Тю блін,щось я вже сумніваюсь в його словах...Ну я ж вуха розвісив бо це не школьнік каже...А людина з 15-ти річним досвідом роботи...
Invader написав:А ви шукали статистичні дані з приводу ширроти розповсюдження і сфер використання?
Ціленаправлено то ні. Але вступне слово Лутца про цю мову вражає. Мова може застосовуватись майже скрізь. Ну і славетні закідони на всіх відео це Google,YouTube,Yandex котрі його використовують! Ну і ще тут мені булі підказали бібліотеку для Python,що б можна було дива куралєсіть під Android! А ще такі штуки як IronPython,Jython...Тю блін,щось я вже сумніваюсь в його словах...Ну я ж вуха розвісив бо це не школьнік каже...А людина з 15-ти річним досвідом роботи...
Все він правильно каже, тільки щось "дива куралєсіть" Вам теж 15 років знадобиться.
"дива куралєсіть" Вам теж 15 років знадобиться.
Я думаю ви перебільшуєте. Все ж таки додатки різні бувають. Я ж не кажу,що планую сам через пів року почати писати 3D шутер в стилі Resident Evil.
Дядькові зносить дах від зарплати, от і меле всякі дурниці. Python вже пройшов точку неповернення і житиме хоча б за рахунок підтримки існуючих проектів.
Мова може застосовуватись майже скрізь.
Так само як і, наприклад, C.
Python вже пройшов точку неповернення і житиме хоча б за рахунок підтримки існуючих проектів.
Так само як і Delphi?