Re: Тема для розмов
Дядьки! Підкажіть як буде правильніше! Вчити html&css з нуля,а тоді братись за допоміжний інструментарій чи краще методом проб і помилок освоювати bootstrap?
Вчити html&css з нуля,а тоді братись за допоміжний інструментарій
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 153 154 155 156 157 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Дядьки! Підкажіть як буде правильніше! Вчити html&css з нуля,а тоді братись за допоміжний інструментарій чи краще методом проб і помилок освоювати bootstrap?
Вчити html&css з нуля,а тоді братись за допоміжний інструментарій
Ви ж хотіли вчити Python?
І зараз хочу!)) Але мені він треба для Django! Django це web,а для web треба і оте про шо спитав!))
Q-bart написав:Ви ж хотіли вчити Python?
І зараз хочу!)) Але мені він треба для Django! Django це web,а для web треба і оте про шо спитав!))
От і вчіть Python і не розпорошуйте увагу на інше поки що.
От і вчіть Python і не розпорошуйте увагу на інше поки що.
Їстоньки хочеться! А з html&css зможу своїх гривню п'ятдесят заробить,поки вчу Python!
Якщо додати javasript то можна і два п'ятдесят, а з Python і всі п'ять
Про п'ять поки,що лише мрію! Тож поки що зупинюсь на гривні п"п'ятдесят!))
Якщо йдеш у програмування веб-бекендів (Django, php і т.п.), все одно здебільшого доводиться освоювати й фронтенди (html, js, css). HTML на мінімальному рівні знати необхідно обов'язково, решту ж так чи інакше доведеться освоїти якщо не наперед, то в ході роботи.
Кому не сподобався "Робот Чаппі"?
Не знаю.. я лиш збирався подивитися, бо трейлер зустрів і згадав що колись давно хотів подивитися як вийде..
Піде так мувік --> Джон Вік! Що правда останній з Вашингтоном в подібному жанрі мене приколов трохи більше!
Дядьки, такі питання загального плану!
1. Чому іноді замовник висловлює бажання,що б адреса сторінки закінчувалась символом /, а не звичним .html || .php? Яка фішка такого варіанту?
2. Вьорстка з аналогом фотошопу Gimp можлива? Чув,що лінуксовський варіант дуже погано товаришує з файлами шопу!
1. Чому іноді замовник висловлює бажання,що б адреса сторінки закінчувалась символом /, а не звичним .html || .php? Яка фішка такого варіанту?
Коротша адреса, менше набирати руками. Нічого зайвого — лише домен і якась осмислена назва сторінки. Крім того, адреси .php сприймаються як динамічні сторінки й можуть гірше індексуватися пошуковиками (краще, якщо це буде .html чи без розширення).
Дядьки, такі питання загального плану!
2. Вьорстка з аналогом фотошопу Gimp можлива? Чув,що лінуксовський варіант дуже погано товаришує з файлами шопу!
Нормально він друже з ними, ну з тим функціоналом що юзають при верстці так точно нормально, про решту не знаю бо не стикався. Взагалі поки не було таких файлів що не відкривалися чи їхній вміст було спотворено.
Вдруге(з перервою в пару років)передививсь кіно Дівчина з тату дракона, 11-го року! Пісєц же ж рульне кіно! І як воно може комусь не подобатись?!
Вдруге(з перервою в пару років)передививсь кіно Дівчина з тату дракона, 11-го року! Пісєц же ж рульне кіно! І як воно може комусь не подобатись?!
В чому рульність? Більше деталей.
VertoX написав:Вдруге(з перервою в пару років)передививсь кіно Дівчина з тату дракона, 11-го року! Пісєц же ж рульне кіно! І як воно може комусь не подобатись?!
В чому рульність? Більше деталей.
Історія дуже цікава, головні герої класні (особливо пані Лісбет, звичайно). Взагалі фільм в дечому унікальний, я наприклад не знаю хоч мінімально подібний.
Головна заслуга рульності то пан Фінчер який робить найкращі триллери.
ФІльм звичайно хороший, але не дуже. "Ганнибал Лектер" цікавішим буде.
ФІльм звичайно хороший, але не дуже.
Викреслити з друзів.
P.S. Ну ви ж знаєте,що на смак та колір фломастери різні! Тож... Особисто мене реально приколов! Вельми круте сучасне кіно. Не занудний детектив у стилі Коломбо і не нашпигована технікою двіжуха в стилі Місія нездійсненна! А от до речі Ганібала навіть не бачив. Колись дививсь частину сучасну з назвою Ганібал-початок,тож єдине,що я про те кіно пам"ятаю, це думка про НУ И БРЕД! А ще я вірю в настрій за якого відбувається перегляд! Часто ловив себе на такому,що як настрою нема то кіно здається лажовим! І не важливо жанр! Хоча...Якщо настрою нема то якийсь трилер чи шось таке злюче нормас іде,а от примітивні комедії з гумором як на початку у Одноклассники2,так то ваще...