FakiNyan написав:Але ж є різниця між - "я покатався на автомобілі", і "я знаю, як автомобіль працює". У вас же не було сплановано - "ок, зараз я пихну пальці в розетку, потім буде клінічна смерть, япобачу той світ, а потім зможу виходити з тіла", це ж сталось випадково. Та й звідки ви знаєте, що дійсно виходили з тіла?
Ви робили якісь експеременти, як то, взяти з колоди рандомну карту, не дивитись на неї, а потім приклеїти до вікна, аби потім вийти з тіла, переміститись за вікно і глянути на карту?
Все вірно, я точно не експерт у цій області, навіть не фахівець. Можно сказати, що я побував у якійсь загадковій країні і вивчив пару слів від тамтешнього народу (тому я і говорив про мізер).
Стосовно моїх експериментів тоді, і чому вважаю що я справді виходив із тіла, а не просто уявив собі що я це робив. Я отримав нові знання, які не міг тоді отримати будь-яким іншим способом, включаючи кіно, мультики, книжки, розповіді дорослих, нагадаю - мені було 7 років (1987 рік).
Зразу коли я отямився після клінічної смерті, прямо в машині швидкої допомоги питав у матері про "ніч у висоті", про що я раніше і уявлення не мав. Мається на увазі, що коли в будь-який сонячний день підлетіти високо в гору за межі земної атмосфери, то там буде "ніч", думаю нам зараз це зрозуміло.
Через пару місяців по тому, я пішов у школу у перший клас і на уроці малювання намалював Сонце, але не просто "коло із проміннями у всі боки", а Сонце, яке тепер ми усі бачимо завдяки інтернету, тобто Сонце із його протуберансами і т.д. Мені за цей малюнок вчитилька одиницю вліпила, бо вважала що я намалював неправильне Сонце...
Нетривалий час після клінічної смерті (мабуть з місяць-два) я міг свідомо покидати власне тіло. Так само як і в попередньому випаку, я отримував інформацію "звідти", деталі якої мені були невідомі, і змоделювати це в дитячій уяві не так і просто. Наприклад, після цих астральних прогулянок я знав, що стіни у хаті із цегли мають прошарок пустоти, по-суті - двойні стіни (це роблять для кращої теплоізоляції).
Окрім цього, я дивився на себе в дзеркало "без тіла" і бачив там себе - щось схоже на фотографію рентгена, але маже повністю прозоре...
FakiNyan написав:Ви от ніяк не хочете відповісти на конкретне питання про свідомі сноведіння, хоч я вас вже декілька разів запитав. Майбуть, ви свідомо це ігноруєте, аби склалось якесь містичне загадкове уявлення про вашу особу, чи типу того.
Мені цікаво розповідати оці свої історії людям, які й самі цікавляться цією областю. Повірте, я точно не буду нав’язуватись лише щоб здатись загадковим "Кастанедою" чи щось таке, бо добре розумію що людська реакція несприйняття таких "казок" - це у більшості своїй, нормальна реакція (не можна вірити усім що вони щось там собі робили)...
Стосовно самого сну, коли я гуляв в астралі, бачив свою сестру сплячою. Те що я бачив, чимось нагадує дитину в утробі матері, бо я бачив фізичне тіло, яке спить, а також біля нього астральне тіло пов’язане якимись там сплетіннями із фізичним тілом. Точно як і в утробі матері, її астральне тіло то відкривало, то закривало очі, але не бачило навколо себе нічого, так само воно рухалось не віддаляючись від фізичного тіла...