Re: Тема для розмов
це краще, ніж секс
▼Прихований текст▼Прихований текст
Спіч про русофобію від дамбасянина, ну ну.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 221 222 223 224 225 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
це краще, ніж секс
▼Прихований текст▼Прихований текст
Спіч про русофобію від дамбасянина, ну ну.
FakiNyan написав:це краще, ніж секс
▼Прихований текст▼Прихований текстСпіч про русофобію від дамбасянина, ну ну.
кого ви намагаєтесь затролювати?
Як працює реєстрація через емейли?
Чи потрібно для відправлення емейла робити щось круте? Як усілякі компанії роблять собі емейли типу hr@company.com ?
Для цього тре якісь гроші, чи використання сторонніх сервісів?
І якщо в мене є ігровий сервер, котрий обробляє суто ігрові повідомлення, а реєстрація виконується через ігровий лаунчер, то чи потрібно створювати під реєстрацію і логін якийсь окремий сервер?
https://www.ukraine.com.ua/faq/Sozdanie … ge.html#!8
Це створення пошти з власним доменом.
Якщо не можете в веб програмування (створити повноцінну систему аунтефікації) на вашому домені, то просто шліть згенерований ключ авторизації на мило користувача, попередньо записавши його в бд (в дані про поточного користувача) і нехай юзер в вашому софті просто введе ключ, який прийшов йому на мило. І перевіряйте чи дорівнює введений ключ ключу з бд цього юзера
Вам у будь-якому разі доведеться реєструвати хостинг (аби працювати з Webmail) та домен. На ukraine дається 5 днів тесту безкоштовно, тож зможете помацати що там до чого. Все просто.
а як вважаєте, мені під це діло тре робити окремий серверний додаток?
о божечки, новий чаптер ванпанчмена c:
upd: то сайт шось глюче :c
зацініть грулю
https://www.youtube.com/watch?v=MN6VDd7t9yM
глянув хвільм про те, як євреї тікали з Єгипту, і зацікавився тим всім, читаю-читаю, і натрапив на Содом та Гомору. Читаю про то все, а там така штука
Тоді мужі ті простягли руки свої і ввели Лота до себе до дому, і двері [дому] замкнули а людей, що при вході в будинок, вони вдарили сліпотою, від малого до великого, так що вони змучились, шукаючи входу. Сказали мужі ті Лоту: хто у тебе є ще тут? Зятів і синів своїх, і дочок своїх, і хто б не був у тебе в місті, виведи з цього місця, бо ми знищимо це місце, бо збільшився їхній крик перед до Господа, і Господь послав нас винищити його. І вийшов Лот, і промовив до зятів своїх, що мали взяти дочок його, і сказав: Уставайте, вийдіть із цього місця, бо Господь знищить місто. Але в очах зятів здалося, що він жартує.
і так мені смішно стало. Так і уявляю, як Лот каже тим чувакам - "пацани, тікайте з міста, бо зара капець йому буде, в мене тут янголи сидять!", а вони йому щось тіпу - "ну да, ну да, а у нас дома наполєони))) йди проспись, ЧУДІЛА!)))", а потім вони згоріли.
чому не смішно?
досить таки смішно - я про різне сприйняття одного і того ж))
-------------
ру проте сміхота ))
гляньте, як файно. Сонце підсвітило верхівки дерев, а далі там йдуть хмари і тінь
а потім потемнішало все
правда не дуже того видно
лише п'ята година ранку, а вже світає
А найгріше — це коли ти тільки лягаєш спати, а на дворі починають цвірінькати пташки і працювати комунальники і приходиться закривати вікно.
я так був хтів спати, що мені то все не страшно, і от прокинувся рано так, аби раніше заснути, бо дуже сподобалось мені зустрічани світанок
Відстежую цикли дня методами нечіткої логіки )
Є у мене "вічний" Wi-Fi логгер з автономним живленням від сонячної панелі, Step-UP DC-DC, іоністорів та модуля на базі ESP8266. Модуль відстежує параметри температури, напругу на іоністорах, датчик вiдчинення вікна і час з моменту пробудження зі сну і відсилання даних на сервіс "розумних" речей. Так ось, напруга з сонячної панелі явно показує початок фотоелектронній емісії, а значить і початок і кінець світлового дня. Ось вам приклад нечіткої логіки:
https://thingspeak.com/channels/113125/ … ;type=line (тренд дiнамiчний)
FakiNyan написав:лише п'ята година ранку, а вже світає
А найгріше — це коли ти тільки лягаєш спати, а на дворі починають цвірінькати пташки і працювати комунальники і приходиться закривати вікно.
кому - як -
я просто падаю і сплю, навпаки вікно відкриваю якщо зачинене - колискова і свіже повітрячко ^_^