Re: Тема для розмов
а в мене дівка гарна і присісти можу разів 100 мабуть
покажіть свою дівку, бо може вона не гарна, а ви думаєте, шо гарна
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 226 227 228 229 230 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
а в мене дівка гарна і присісти можу разів 100 мабуть
Е, ні. Тут уже дехто радив задирати всім ноги. Було боляче.
так присідання, то ж зовсім інше, у вас є квадратні 50 сантиметрів, чи десь так, і ви не виходите за цю межу, одже не можете поранитись об щось там
Arete написав:а в мене дівка гарна і присісти можу разів 100 мабуть
не тільки я так думаю, коли вона без мене то до неї регулярно підходять знайомитись ))
221VOLT написав:жодних новин, ніякої інфи?
ви - прибічник повної ізоляції?з універом - як і зі школою в Україні - все погано, все погано з освітою
Я ж писав:
Вас хтось заставляє дивитись конкретні новини, газети?
Чи по вашому кругом всесвітня змова™ і зраза™ і немає жодного блогера, якому можна довіряти в тій чи інший мірі?
якщо у вас є три булочки, і одна чи дві з них - містять у собі начинку зовсім не з шоколаду - ви про це дізнаєтеся тоді, коли уже вкусите
якось так і тут...
А скільки ви могли віджатись і присісти до того як почали займатись? бо як на мене то взагалі нижче стартових позицій
ADR написав:221VOLT написав:жодних новин, ніякої інфи?
ви - прибічник повної ізоляції?з універом - як і зі школою в Україні - все погано, все погано з освітою
Я ж писав:
Вас хтось заставляє дивитись конкретні новини, газети?
Чи по вашому кругом всесвітня змова™ і зраза™ і немає жодного блогера, якому можна довіряти в тій чи інший мірі?
якщо у вас є три булочки, і одна чи дві з них - містять у собі начинку зовсім не з шоколаду - ви про це дізнаєтеся тоді, коли уже вкусите
якось так і тут...
Можна спочатку взнати долю попередніх "булочок" від цієї "пекарні".
а на що вистачить отакої шняги?
imho в 99% випадків краще купити дюраселки чи акумулятори)
18 у. о. * 25 = 450 грн
450 грн / 0.57 грн * 1 кВт·год = 789 кВт·год
789 кВт·год / 10 Вт = 78947 год
78947 год * 2 (припустимо що у середньому за рік вони будуть половину часу на сильному сонці, що дуже оптимістично) = 18 років.
18 років, щоб відбити вартість. Вони швидше зламаються.