Re: Тема для розмов
Якщо задаєш такі питання, то вже ним є.
- мааам, коли ми поїдемо на море?
- якщо задаєш такі питання, то ти вже там є
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 288 289 290 291 292 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Якщо задаєш такі питання, то вже ним є.
таке питання, чи стану я гомосексуалістом, якщо почну займатись веб-дизайном?
Почніть, скажете нам і якщо результат позитивний - ми вас забанимо
А взагалі як переходите на веб краще підтримуйте участь в розробці ПЗ, тоді будете бісексуалом.
Vo_Vik написав:Якщо задаєш такі питання, то вже ним є.
Ну сексуальна орієнтація вона в мозгах. В певній мірі море теж мозгах.
Є такий анекдот:
- офіціант, це кава чи помиї?
- а ви не можете відрізнити?
- ні.
- то яка вам різниця?
Так само з сексуальною орієнтацією, якщо ти в ній не впевнений, то значить вже щось не те.
FakiNyan написав:Vo_Vik написав:Якщо задаєш такі питання, то вже ним є.
- якщо задаєш такі питання, то ти вже там єНу сексуальна орієнтація вона в мозгах. В певній мірі море теж мозгах.
Є такий анекдот:
- ні.
- то яка вам різниця?Так само з сексуальною орієнтацією, якщо ти в ній не впевнений, то значить вже щось не те.
господи, де логіка?
це такий товстий тролінг, чи ви не можете відрізнити умовного питання від твердження?
господи, де логіка?
це такий товстий тролінг, чи ви не можете відрізнити умовного питання від твердження?
Ви маєте вибір, а от більша половина гомосексуалістів, а ще більше геторосексуалістів його не має. Примушуй не примушуй себе - сексуальний потяг в потрібному руслі не виробиться, бо така людина народилася.
У Києві 50 людей в масках і з битками зупинили електричку й розмалювали її Оце я розумію мистецький перхвоменс!
Найцікавіше те що наш любий лях Бальчун розпилить на цьому стіки грошви, що нам і не снилося. Оцім вандалам знадобилося 25 хв аби пофарбувати потяг, а укрзалізниці тепер доведеться його 2 тижні фарбувати. Те саме і зі страховкою, яка закладена в вартість білета - люди гидотою пів години дихали і ніхто їм збитки не компенсує, а в Бальчуна золота сральня з'явиться.
Стадо дегенератів попсувало громадський транспорт, а винен міністр? Цей пшек зробив набагато більше для залізниці аніж папєрєднікі за N років. Я сумніваюся, що цій людині потрібне розпилювання, людина прийшла з цивілізації в їб*ний совок допомогти хоч у чомусь навести порядок. А ви шукаєте "зраду" не там.. ой не там. Виродки "сруть під себе", митці недороблені.
P.S Це ж не художники, які малюють на будинках цілі шедеври, аби зкрасити сірість, ні, це просто бидло.
Стадо дегенератів попсувало громадський транспорт, а винен міністр? Цей пшек зробив набагато більше для залізниці аніж папєрєднікі за N років.
Що конкретно він зробив, окрім підвищення тарифів на грузові перевезення? Можливо нас погано інформують, але я чомусь не помітив ніяких змін.
Депутат облради вимагає демонтувати меморіальну дошку німцю, визнаного праведником народів світу.
«Меморіальну дошку Ебергарду Гельмріху у Дрогобичі необхідно демонтувати, бо вона встановлена без дозволу виконкому Дрогобицької міської ради і без рішення сесії. І взагалі, не можна встановлювати меморіальну таблицю представнику окупантів. Ебергард Гельмріх із 1932 року був членом Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини, і був в Україні у складі нацистської армії, яка намагалася загарбати Україну», – заявив депутат.
«Нехай таку таблицю йому встановлять на будинку в Німеччині або в Тель-Авіві», – заявив він.
До встановлення меморіальної таблиці готувалися півроку, воно було погоджене головним архітектором міста. Ініціатива належала ізраїльській позаурядовій організації «Дрогобич–Борислав», а спонсором її виготовлення був Георг Гузман, представник німецької «Фундації примирення та спокути».
Vo_Vik написав:FakiNyan написав:- мааам, коли ми поїдемо на море?
- якщо задаєш такі питання, то ти вже там єНу сексуальна орієнтація вона в мозгах. В певній мірі море теж мозгах.
Є такий анекдот:
- ні.
- то яка вам різниця?Так само з сексуальною орієнтацією, якщо ти в ній не впевнений, то значить вже щось не те.
господи, де логіка?
Починалось як тролінг)
кляті гомофоби...
і якого дідька поламали мені карму? тепер 1555 чекати...
МІж-іншим, щось вже набір в адміни і в прихований розділ не проводиться...
МІж-іншим, щось вже набір в адміни і в прихований розділ не проводиться...
Там нема ніц цікавого, розділ помер 3 роки тому.
ostap34PHP написав:МІж-іншим, щось вже набір в адміни і в прихований розділ не проводиться...
Там нема ніц цікавого, розділ помер 3 роки тому.
а в адміни? це ж так цікаво, переміщувати теми, слідкувати за правилами!