Re: Тема для розмов
Модером стати захтіли?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 289 290 291 292 293 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Модером стати захтіли?
Модером стати захтіли?
/KIT\ написав:Модером стати захтіли?
Ваш рівень знань поки не долволяє вам бути повноцінним модером, а інвалідів-модеров в нас і так хоч греблю гати.
зайшов на paperjs.org, там люди таке роблять з цим вашим канвасом та js...
стільки математики, що мені аж страшно стало, а потім зайшов на один з їхнії сайтиків і чуть не всрався
http://www.staggeringbeauty.com/
Ну я майже не користуюся "кнопкою".
Нічого цікавого в модерстві/адмінстві немає.
пам'ятаю, як VTrim мене забанив, тому що якийсь лівий чувак йому не сподобався, і він подумав, що то я з іншого акаунту
Ну тоді в нас був конхфлікт.
І я знайшов причину, щоб забанити вас. Ось.
таке питання, чи стану я гомосексуалістом, якщо почну займатись веб-дизайном?
До речі, ось.
FakiNyan написав:таке питання, чи стану я гомосексуалістом, якщо почну займатись веб-дизайном?
До речі, ось.
то ваш блог, чи що?
тепер буду відноситись до html5 та js як до єдиної правильної технології створення різних додатків, а до плюсів, джав та пітонів, як до делфі та асемблера
То зречиться нейтив застосунків - встановіть собі FirefoxOS на десктоп!
нє, ну, то ж, якби, я ж би, як ото б вам сказати, тіпо, начебто, девелопер, так що мені треба мати змогу юзати купу різних програм
Які прикладні програми ви написали? Щоб я міг на шиндовс поставити і протестувати.
швидше б вже ukrainians.co розвивались, та й додавали б API, то таки здійсню свою мрію
та то фігня, ін репаблік тепер, взагалі не має відношення до України