Re: Тема для розмов
Складно це все, бо з tiphareth варіантів тут багато - ті(хв/ф)аре((с/т)(н)ик)
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 29 30 31 32 33 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Складно це все, бо з tiphareth варіантів тут багато - ті(хв/ф)аре((с/т)(н)ик)
Чому в мене в пам’яті спогади про ігри на Dendy кольорові, хоча, як мені недавно сказав однокласник до якого я ходив гратися, телевізор у нього був чорнобілим?
Чому в мене в пам’яті спогади про ігри на Dendy кольорові, хоча, як мені недавно сказав однокласник до якого я ходив гратися, телевізор у нього був чорнобілим?
Ваша свідомість зробила спогади кольоровими , щоб вони були більш яскраві
Побачив, що алконафт лежить в підїзді і хропе - вилив на нього відро води. Більш практичні люди радили мені його обікрасти, але мені більш хотілося не водою, а керосином його облити і підпалити, настільки воно мені огидне. Ну то хай поки живе, може зрозуміє щось.
Побачив, що алконафт лежить в підїзді і хропе - вилив на нього відро води. Більш практичні люди радили мені його обікрасти, але мені більш хотілося не водою, а керосином його облити і підпалити, настільки воно мені огидне. Ну то хай поки живе, може зрозуміє щось.
Сумна історія, от тільки не зрозуміло до чого. Більш практичні люди, які радили Вам не мають нічого практичного, бо якщо вони були б пратичними - вони б зрозуміли що красти в того алконафта ітак нічого, краще порадили би Вам влаштуватись на роботу, де можна красти бюджета Ну а на Вашому місці краще було би його відмити, відчистити та навчити програмувати - нехай користь приносить. Хоча доцільність цього підприємства теж вкрай сумнівна.
Invader
Ви забагато переглядали сторонніх оглядів ігор
В мене тоді не було такої можливості, а коли з’явилася, то Dendy вже майже пішли і я вже переглядав огляди на ігор типу Doom 3.
Invader
Ну значить десь ви таки бачили ті ігри на кольоровому телевізорі. Ми, наприклад, також переважно грали на маленькому чорнобілому. Але кілька разів запускали і на кольоровому Електроні, тому усі ігри запам'яталися мені кольоровими.
▼Прихований текст
Вах какая шайтан-деєвочка
Сумно спостерігати за тим як знайомі дівчата які раніше казали, показучи на телефоні фотки напівоголених стриптизерів (мабуть) і всіляких джонні депів, що хочуть от за такого заміж зараз живуть з пересічними нічим не примітними в плані зовнішності чувачками.
Вологі дівочі фантазії зіткнилися з реальністю.
хтось може підказати, де реально дістати невеликі шестерінки (як для ручного годинника)?
питала в переході, але "просто так" не продають (потрібна прив'язка до типу/моделі годинника, а мені то не принципово, лиш би розмір шестерінки був не більше 5 копійок). в годинникову майстерню навіть заходити не хочу, бо напевно буде така сама ситуація.
про всяк випадок: не буду проти, якщо хтось пожертвує своїм непотрібним годинником задля корисних естетичних цілей
Правильно буде шестерні.
не знала як правильніше їх назвати, дякую
в годинникову майстерню навіть заходити не хочу, бо напевно буде така сама ситуація.
Я б рекоменудвав зайти. Це пару хвилин часу але все таки у них старих деталей і годинників думаю тьма
Cyan
Нажаль годинників не маю. Це для створення речей в стімпанковому стилі? Покажете як зробите?
в годинникову майстерню навіть заходити не хочу, бо напевно буде така сама ситуація.
Я б рекоменудвав зайти. Це пару хвилин часу але все таки у них старих деталей і годинників думаю тьма
ну добре, спробую. мені ще з іншого джерела порекомендували одну крамничку хендмейдерів, тому на днях зайду туди й туди
Cyan
Нажаль годинників не маю. Це для створення речей в стімпанковому стилі? Покажете як зробите?
якщо зроблю... матеріалів настільки обмаль, що, мабуть, лише шестерні можуть надати стімпанківський настрій
Cyan
Заради святої стімпанковської справи випотрошу усі закутки у себе в хаті і знайомих загітую, тож не ходіть поки в крамницю.
якщо зроблю... матеріалів настільки обмаль,
А ви жерсть паяєте? Сталь варите? Не бачу проблеми в матеріалах для теплих лампових паровозів. Всеж стімпанк із котлами асоціюється.