Re: Тема для розмов
ну все, начувайтеся, хто мене не любе, я хакнув цей хвірум
Не канонічно, якщо шиндовс, то введіть в консоль
color 2
, щоб був зелений колір.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 322 323 324 325 326 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Не канонічно, якщо шиндовс, то введіть в консоль
color 2
, щоб був зелений колір.
вважєйте, поламаний локалхост довго зростається
вище беріть, node!
куди ж нижче)
спробуйте ерланг, вам сподобається
баньте його, биткоини він тут зібрався купувати
ще й посилання на sru
хтось зна чим мона відкрити оті коробочки з інтернетними шнурками, що в багатоповерхівках на площадках висять?
хтось зна чим мона відкрити оті коробочки з інтернетними шнурками, що в багатоповерхівках на площадках висять?
влаштуйся до них на роботу - інструмент дадуть )
та там якийсь простенький ключик має бути, котрого мона легко дістати, майбуть, просто воно нікому ніколи не тре було, то й хвіг його знає, як воно зветься
та там якийсь простенький ключик має бути, котрого мона легко дістати, майбуть, просто воно нікому ніколи не тре було, то й хвіг його знає, як воно зветься
просто більшість розуміє, що лазити туда - то правопорушення.
і результатом може бути відшкодування пошкоджень у цілому мікрорайоні )
FakiNyan написав:та там якийсь простенький ключик має бути, котрого мона легко дістати, майбуть, просто воно нікому ніколи не тре було, то й хвіг його знає, як воно зветься
просто більшість розуміє, що лазити туда - то правопорушення.
і результатом може бути відшкодування пошкоджень у цілому мікрорайоні )
яких в дупу пошкоджень, якщо я лише хочу відключити інтернет кабеля
перш ніж сміятись і принижувати я вирішив перевірити.
Нагуглив тут пані Лесю, котра в C/C++ тему створила, і вирішив подивитись, де вона вчиться. Зайшов на їхній сайтик і дивлюсь список спеціяльностей
http://www.lcdut.com.ua/?page_id=167
І от мені цікаво, що це за таке середовище програмування - Intemet, бо я про нього ще не чув, а його вже аж в пту коледжах читають?
Ну помилилися. Шо ж там такого? Ваша шарага вам теж мабуть не гарвардські знання дала.
А ось гуглити новоприбулих форумчан, які скоріше за все більше не з'являться тут.. та ви поїхавший.
Ну помилилися. Шо ж там такого? Ваша шарага вам теж мабуть не гарвардські знання дала.
Це не одруківка, бо в очах освітянських дегенератів дві літери злилися в одну лігатуру, а потім лігатура перетворилася на стандартну ASCII літеру, саме тому вони продублювали цю помилку.
А ось гуглити новоприбулих форумчан, які скоріше за все більше не з'являться тут.. та ви поїхавший.
Я ще й інколи порти сканую, ліл.
VTrim написав:Ну помилилися. Шо ж там такого? Ваша шарага вам теж мабуть не гарвардські знання дала.
Це не одруківка, бо в очах освітянських дегенератів дві літери злилися в одну лігатуру, а потім лігатура перетворилася на стандартну ASCII літеру, саме тому вони продублювали цю помилку.
дякую, дізнався про існування лігатури.
дякую, дізнався про існування лігатури.
Існує непоганий лїґатурний черенок FiraCode для проґрамістів.
Доброго вечора!
заглянув осьо на сторінку користувачів і звивувався -
FakiNyan тримає корону флуду!
шановний пане *** ІньЯнь, розкажіть будь-ласка, що саме вас надихає на подвиги?