Re: Тема для розмов
бо той, хто запостив фото жида, має муриканський прапорець
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 327 328 329 330 331 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
друже формошьоп, про що ви?)
FakiNyan написав:бо той, хто запостив фото жида, має муриканський прапорець
Про кропивач
221VOLT написав:FakiNyan написав:бо той, хто запостив фото жида, має муриканський прапорець
Про кропивач
так сцилка ж неробоча?
Ні, в них через захист від ддосу малюнок відображається через раз, навіть якщо ти заходиш на кропивач.
Нарешті здохла падлюка московська, яка в моїх…
А мені подобалося.
приходить мені таке повідомлення на пошту, типу, хай, ф.няне, нас заінтрісісувало што-та там, напєшитє на пошту, єсли што.
гуглю їхню контору, бачу це
таке відчуття, ніби в моєму селі нормальних людей в it схвері і немає...
а можна пояснення для слоупоків? Я не дуже в темі
поверх етереума було створено платформу для розумних контрактів - The DAO
туди одразу накидали сотню+ мільйонів доларів (якщо не помиляюсь) (в ефірах)
хтось знайшов баг в платформі і рекурсивно вивів собі 50+мільйонів (якщо не помиляюсь)
в результаті відбувся розкол етереума (і його спільноти),
етереум классик - це той етереум у якому ці фінанси вкрали,
просто етереум - вкрадені фінанси відкотили назад ( так наче кражі і не було )
Я ходив у кіно з дружиною та дочкою - зараз налаштовую систему після перевстановлення. )) Думаю що мабуть все ж таки треба було поставити кеди та не парити собі мозги з гномами ))
оскільки в мене канікули, хочу гарно вивчити php і нарешті дописати того іміджборда (просто навичок не вистачало, то я на це діло забив)
Хочу додати можливість користувачам писати новини. Розбираюся з маркдавном, кастомними кнопками до нього, пуріфером. Наче файно так виходить.
сьогодні вчитимуся писати widget-и (MultiWidget) для jsonfield (django, postgresql)
завдання - вивести форму , яка дозволить записати в jsonfield таблицю на N рядків типу <input ... > (визначається для кожного випадку в момент його настання)
оскільки в мене канікули, хочу гарно вивчити php і нарешті дописати того іміджборда (просто навичок не вистачало, то я на це діло забив)
Що це за канікули такі?)