Re: Тема для розмов
овва, пан tim придумав собі стартапчик)
тепер програмуватиме, ділом займеться, замість того щоб читати пости на фб та перепощувати сюди і ще кудись
вангую що такий додаток періодично жахливо працюватиме, з огляду на теорію ігр
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 339 340 341 342 343 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
овва, пан tim придумав собі стартапчик)
тепер програмуватиме, ділом займеться, замість того щоб читати пости на фб та перепощувати сюди і ще кудись
вангую що такий додаток періодично жахливо працюватиме, з огляду на теорію ігр
В мене тут неподалік є фабрика «Нашої ряби» і там сталося пару нещасних випадків і обвалилася частина стелі (здається хтось загинув). Покликали попа який з кадилом побігав по цехам і сказав що в святкові дні працювати нізя. Тепер вони не працюють в святкові дні (не знаю чи надовго).
В мене тут неподалік є фабрика «Нашої ряби» і там сталося пару нещасних випадків і обвалилася частина стелі (здається хтось загинув). Покликали попа який з кадилом побігав по цехам і сказав що в святкові дні працювати нізя. Тепер вони не працюють в святкові дні (не знаю чи надовго).
а піп "відповідає за базар"?
ну хатку там в заставу дав, чи хоч би зуб?
Хто зна. Може директор чи власник і сказали що ящо ще комусь переламають ноги, то вони йому паяльника засунуть.
всі пищуть якоюсь своєю підмножиною.
це головна фішка хрестів.Ви за її допомогою можете писати Сі код з ООП.
Та пофіксіть вже хтось ту багу з 502. Періодично вискакує на форумі
Та пофіксіть вже хтось ту багу з 502. Періодично вискакує на форумі
скучно ж стане))
221VOLT написав:Q-bart написав:Та пофіксіть вже хтось ту багу з 502. Періодично вискакує на форумі
викинути php треба, говорите?))
переписати на erlang?
бажаєте допомогти?)
що там його знати - він же простіший за php, простіший за js
ніякого ооп, ніяких циклів, лише функції та рекурсії
красота
Мінімум відповідей у гуглі, мало розробників, багато особливостей. Якщо брати синтаксис та концепт, то мені сподобалося. Та й взагалі дуже цікава мова, плюс можливості дає великі. Але якщо написати якийсь невеличкий проектик, не бачу сенсу брати Ерланг.
Він, imho, потрібен лише для навантажених додатків, які мусять бути безпечними та стабільними. Також різноманітні онлайн ігри. В таких випадках всі ці недоліки: типу звикання після імперативних мов програмування, мала кількість матеріалів у гуглі, та складність написання (написати щось дуже просто, але написати щось правильно працююче, а не просто гівнокод, то там вже треба мізки) можна компенсувати його перевагами: швидкість та стабільність, безпечність та простота (знаю, що перечу сам собі, вже писав, що важкий, але дійсно багато моментів мені як новачку здалися дуже зручними та простими, як наприклад Pattern Matching).
На мою думку, спробувати, що таке Ерланг треба, як мінімум розширити кругозір, але використовувати його всюди, де тільки можливо - це вже гадаю перебір.
Щоб мені було дійсно цікаво написати, та чим хочу зайнятися у новорічні свята - це довчити нарешті процеси Ерлангу та написати якийсь не веб додаток на ньому. Щоб задіяти актори. Це було б прикольно
яке таке мало відповідей?
все що потрібне - спокійно знаходиться
не розумію чим 100500 одинакових відповідей краще за 10-20 одинакових відповідей?
так я і не юзаю ерланг всюди - на pc пишу на іншому,
ерланг тільки на сервері живе))
от haskell - так, він живе всюди)
і там також паттерн метчінг і лямбди))
задача на 2018 - вїхати в хаскель
Згоден, хаскель - це круто. А про відповіді...Можливо для мене як новачка, якому було туго в'їхати, то наявні відповіді були просто не такі зрозумілі
До мене нарешті дійшло чому я походжу майже з дна суспільства. Найгірше те що мої батьки таке ж бидло і п'янички як і багато хто з мого оточення. Турсіку, сестрчи, так кругом одне бидло. Я з тобою, будь мужньою. Намагаюся не думати про гівно яке мене оточує.
До мене нарешті дійшло чому я походжу майже з дна суспільства. Найгірше те що мої батьки таке ж бидло і п'янички як і багато хто з мого оточення. Турсіку, сестрчи, так кругом одне бидло. Я з тобою, будь мужньою. Намагаюся не думати про гівно яке мене оточує.
я збережу то, аби сунути вам в лице, коли ви прокинитесь
У чувака, реально крик душі. Мабуть дуже п'яний, але крик.
я нічого не зрозумів
капітане, перекладіть на українську?
Бачили таку приколюху?
bloopdance.com
Хтось з вебщиків поясніть мені як це працює.
upd