Re: Тема для розмов
да ви задовбали, 5 балів з 5, 90 балів з 100, А з F D C B A, за диплом, котрий робив FakiNyan і захищав його (диплом) теж він (FakiNyan)
А на аватарці дівчисько.. хм.. дивно..
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 39 40 41 42 43 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
да ви задовбали, 5 балів з 5, 90 балів з 100, А з F D C B A, за диплом, котрий робив FakiNyan і захищав його (диплом) теж він (FakiNyan)
FakiNyan написав:да ви задовбали, 5 балів з 5, 90 балів з 100, А з F D C B A, за диплом, котрий робив FakiNyan і захищав його (диплом) теж він (FakiNyan)
А на Вашій колеса, хм, до чого б це?
п.с. я не за ФакіН'яна, я проти товстого тролінгу.
HetmanNet написав:FakiNyan написав:да ви задовбали, 5 балів з 5, 90 балів з 100, А з F D C B A, за диплом, котрий робив FakiNyan і захищав його (диплом) теж він (FakiNyan)
п.с. я не за ФакіН'яна, я проти товстого тролінгу.
А кольори не пробували аналізувати?
Chemist-i написав:HetmanNet написав:А на аватарці дівчисько.. хм.. дивно..
п.с. я не за ФакіН'яна, я проти товстого тролінгу.А кольори не пробували аналізувати?
?
HetmanNet написав:Chemist-i написав:А на Вашій колеса, хм, до чого б це?
п.с. я не за ФакіН'яна, я проти товстого тролінгу.А кольори не пробували аналізувати?
?
У тебе що принтер Canon?
а не простіше сайту IRC конференцію створити ?
чи jabber для спілкування
І прикрутити десь до сайту.
reverse2500 написав:а не простіше сайту IRC конференцію створити ?
І прикрутити десь до сайту.
Даєш онлайн чат на яваскрипті . [
#replace
chat.freenode.net
reverse2500 написав:а не простіше сайту IRC конференцію створити ?
чи jabber для спілкуванняIRC написав:#replace
chat.freenode.net
Було б непогано інтегрувати з сайтом аби було видно чи сидить там хтось чи ні (як на форумі) + прикрутити до самого сайту (як тут писали на javascript).Думаю багатьох буде нервувати налаштування IRC клієнта (хоча хто зна).
HetmanNet написав:reverse2500 написав:а не простіше сайту IRC конференцію створити ?
чи jabber для спілкуванняIRC написав:#replace
chat.freenode.netБуло б непогано інтегрувати з сайтом аби було видно чи сидить там хтось чи ні (як на форумі) + прикрутити до самого сайту (як тут писали на javascript).Думаю багатьох буде нервувати налаштування IRC клієнта (хоча хто зна).
На сайті серверу ліворуч згори у меню є пункт "Add webchat to your website"
yellow написав:HetmanNet написав:Було б непогано інтегрувати з сайтом аби було видно чи сидить там хтось чи ні (як на форумі) + прикрутити до самого сайту (як тут писали на javascript).Думаю багатьох буде нервувати налаштування IRC клієнта (хоча хто зна).
На сайті серверу ліворуч згори у меню є пункт "Add webchat to your website"
Треба адміна напрягнути.
ги, я зрозумів, незнаю як для китайців, але для наших першокласників буде занадто складно, imho.
ги, я зрозумів, незнаю як для китайців, але для наших першокласників буде занадто складно, imho.
яка відповідь?
До мене дійшло десь за хвилину. А 20 секунд... я навіть не знаю яка частина відбраковується.
Оказывается, чтение политоты может навести на интересные факты. → avva.сайт-злодій
В ходе разбирательств с пресловутым видео от СБУ, которое датировано с ошибкой в сутки, выяснилось, что это распространённая проблема современного программного обеспечения. Дело в том, что в формате mp4, который в своё время продавила Apple (если не ошибаюсь), используется так называемое время макинтош вместо православного времени Юникс. Разница в годе начала отсчёта. Естественно, для того, чтобы функции преобразования его в нормальную дату не писать дважды, при работе со временем макинтош его переводят во время Юникс прибавляя дельту. Так вот, у создателей стандарта во время вычисления дельты сбойнула логарифмическая линейка, и в дельте оказалась ошибка ровно в сутки. «Кривые руки авторов стандарта MPEG-4 приводят к конспиративным теориям в украинском конфликте.»