Re: Тема для розмов
Ніби в Приват24 можна було
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 415 416 417 418 419 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
типу створити віртуальну картку? так тоді ж все одно є прив'язка - хто створив цю картку, і якщо захочуть, то мене знайдуть, чи ні?
типу створити віртуальну картку? так тоді ж все одно є прив'язка - хто створив цю картку, і якщо захочуть, то мене знайдуть, чи ні?
Реєструйте ГО, і в нього може бути рахунок, і все по безготівці проводите. Там якийсь податок тре буде заплатити, але невеликий.
та я вже знайшов хостинг де ці дані не треба, heroku зветься, лише є проблема з портами
Хтось знає, як можна створити анонімну банківську картку (або не банківську), щоб туди можна було закинути 1 доляр, та використати ту картку для реєстрації в GCP ?
Я не хочу давати справжні дані просто, і ще я боюсь, що десь не прочитаю текст маленьким шрифтом і в мене вкрадуть гроші.
по сходах ходити не боїтесь?
Грав в Xonotic і загадалося мені що раніше, коли тут ще були комп'ютерні клуби, в мене в містечку народ організовував змагання по Counter-strike, були якісь команди які проводили тренування в клубах а самі клуби були такими собі злачними місцями. Все таки Internet роз'єдну людей
Хтось зна де мона надибати БД питань з варіянтами відповідей різної тематики? Мені таке треба для створення гри, типу "хто хоче стати міліонером".
Хтось зна де мона надибати БД питань з варіянтами відповідей різної тематики? Мені таке треба для створення гри, типу "хто хоче стати міліонером".
Я хочу стати
FakiNyan написав:Хтось зна де мона надибати БД питань з варіянтами відповідей різної тематики? Мені таке треба для створення гри, типу "хто хоче стати міліонером".
Я хочу стати
питання заключалось не в цьому!
Грав в Xonotic і загадалося мені що раніше, коли тут ще були комп'ютерні клуби, в мене в містечку народ організовував змагання по Counter-strike, були якісь команди які проводили тренування в клубах а самі клуби були такими собі злачними місцями. Все таки Internet роз'єдну людей
То я не один хто в xonotic грав..
Chemist-i написав:FakiNyan написав:Хтось зна де мона надибати БД питань з варіянтами відповідей різної тематики? Мені таке треба для створення гри, типу "хто хоче стати міліонером".
Я хочу стати
А є таке слово в українській мові?
FakiNyan написав:Chemist-i написав:Я хочу стати
А є таке слово в українській мові?
звучить іншороднє, але іншого придумати не зміг вчасно.
Перестав працювати блок живлення Zalman ZM600-HP, відніс його в ремонт а поки користуюсь якимось старим на 350 Вт і мені почали ввижатися дві речі: ЦП менше гріється і комп'ютер працює трохи швидше. Це ж мені тільки здається?
Перестав працювати блок живлення Zalman ZM600-HP, відніс його в ремонт а поки користуюсь якимось старим на 350 Вт і мені почали ввижатися дві речі: ЦП менше гріється і комп'ютер працює трохи швидше. Це ж мені тільки здається?
Принципово таке можливо. БЖ мають різну ефективність, до того ж і кулер на них може працювати по-різному; а якщо вентиляція корпусу недостатня, то зайве тепло від БЖ може перегрівати процесор.
Але щоб точно відповісти, потрібні точні заміри. Я б припустив, що просто ввижається - Zalman ZM600-HP має рейтинг 80 PLUS BRONZE, а старий (noname?) навряд чи кращий за 80 PLUS, і кулер на ньому не буде надто якісним. Хоча краще б написали, що за БЖ.
Ну і є варіант, що несправний Zalman давав нештатну (занижену) напругу, що призводило до андерклокінгу.
Але це все фантазії, вам потрібні точні заміри.
Діти в школі використовують слово зломка замість іноземного кряк.
Скажіть, сайт ще живий?? Тобто він ще не вмер, але намагається??
Скажіть, сайт ще живий?? Тобто він ще не вмер, але намагається??
Який, ріплейс?
elektryk написав:Скажіть, сайт ще живий?? Тобто він ще не вмер, але намагається??
Який, ріплейс?
В майом доме папрасю не виражацца!!
Потрібно підключити телефон з RJ11. Отака телефонна розетка підійде? В моєму містечку розетки з одним RJ11 є тільки внутрішні (такі що треба колупати стіну) а мені треба просто прикрутити до підвіконня.