Re: Тема для розмов
ги, я зрозумів, незнаю як для китайців, але для наших першокласників буде занадто складно, imho.
До мене дійшло десь за хвилину. А 20 секунд... я навіть не знаю яка частина відбраковується.
15-17 секунд рахується?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 40 41 42 43 44 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
ги, я зрозумів, незнаю як для китайців, але для наших першокласників буде занадто складно, imho.
До мене дійшло десь за хвилину. А 20 секунд... я навіть не знаю яка частина відбраковується.
15-17 секунд рахується?
Блін, повбивав би. За такі картинки. Вже чуть в ряд фур’є не розкладав. А потім ще раз глянув на картинку і відповідь за 1с появилась.
Та просто по дурному написано, завуальовано ніби китайці незнати які розумні. Там пише що задача для поступлення до третього класу. Можу вас запевнити український другокласник її теж вирішить. Тобто щоб її вирішити треба забути все що ви вчили після 2-го класу.
Та скажіть вже хтось розв’язок, а то я теж не можу зробити.
Чесно кажучи, я допер аж на другий день.
На перший день сидів як дибіл, шукаючи закономірності в послідовності чисел.
Доречі це особливості менталітету. Мій китаєць на роботі допер за півсекунди. Пояснив, що просто треба дивитись з погляду водія який заїзджає на те парковочне місце. В них то типові задачі для початкових класів.
Просто так швидше писати ніж китаєць з моєї роботи. Бо потім можна скоротити до мій китаєць в наступному реченні.
Аналог це артиклі в германських чи романських мовах.
тобто спершу кажуть "китаєць з моєї роботи". А потім коли згадуть вдруге то вже буде "той китаєць".
Судячи з аватарки FakiNyan перейшов на натурпродукт. Може навіть дівчину українку знайшов.
А тим часом в Африці спалах вірусу ебола.
Судячи з аватарки FakiNyan перейшов на натурпродукт. Може навіть дівчину українку знайшов.
ви бачили прон з тією дівкою? вона там тільки соло, або з іншими дівками, здається
Singularity написав:Судячи з аватарки FakiNyan перейшов на натурпродукт. Може навіть дівчину українку знайшов.
ви бачили прон з тією дівкою? вона там тільки соло, або з іншими дівками, здається
Нам тут тільки прону не вистачає.
Singularity написав:Судячи з аватарки FakiNyan перейшов на натурпродукт. Може навіть дівчину українку знайшов.
ні, не бачив. Кидай посилання в ПМ