Re: Тема для розмов
Добре. Якщо ви настільки проти мене і настільки мені не раді я іду. Повернуся через років 0.5
Нехай мене Бог покарає. Якщо брешу.
А загалом. Що я маю зробити, аби не набридати? Вмерти?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 447 448 449 450 451 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Добре. Якщо ви настільки проти мене і настільки мені не раді я іду. Повернуся через років 0.5
перестати писати дурню
перед тим, як давати якісь поради, досліджувати питання
не робити різких та безкопромісних заяв
не засмічувати теми потічком незв'язних думок
Для того, аби вас перестали вважати за бовдура пропоную створити собі пет-проєкт та дослідити детально технології, які в ньому збираєтесь використовувати, потім створити тему та розписати в ній всі складнощі та легкощі проєкту. На це як раз може піти 0.5 роки.
Леонід (власник форуму) мені говорив наступне:
Зареєструй нового профіля і не палися
що я власне і роблю кожен день. Тільки єдине що я палюся.
Якби він мені сказав "іди звідси", я б тут жодного профіля більше не зареєстрував.
Тож шановний Леоніде Яремчуку, що накажете? Чекаю відповіді.
Я зрозумів. Я набридаю тим що я пишу всі свої думки. Не фільтруючи. А ще тим що іноді заспамлюю ЛС коали. І Леоніда. Ну так koala сам винен. Він з самого початку до мене не добре ставився.
Ви ж можете підтвердити, що вам я нічого не заспамлюю?
А як боротися з розведеннями, коломойськими і продажом землі олігархам? Я серйозно. Піти в армію, загітувати солдатиків і влаштувати військовий переворот? Знімати відео з фальшивими поліцаями що відбирають в людей землю і ґвалтують на ній нещасних бабусь і потім по цим відео знімати неіснуючі розслідування в яких показувати що це все Зе?
Леонід (власник форуму) мені говорив наступне:
Зареєструй нового профіля і не палися
що я власне і роблю кожен день. Тільки єдине що я палюся.
і навіщо палитись?)
вивчіть haskell,
напишіть на ньому якийсь (корисний, цікавий іншим людям) проект,
одразу іншою людиною станете, ніхто не зможе запалить
Тож шановний Леоніде Яремчуку, що накажете? Чекаю відповіді.
Я зрозумів. Я набридаю тим що я пишу всі свої думки. Не фільтруючи.
Цікаво, що було б, якби я писав свої думки не фільтруючи… (я псих, але я про це знаю, тому про це мало хто здогадується — оформлена своїми словами думка з якогось більш-менш сучасного оповідання, де головний герой мав у будинку звукоізольовану кімнату, оббиту зсередини м'яким, і відривався там перед «виходом у люди» і після, часом я її прикладаю до себе).
Здається, вміння фільтрувати свої думки називається «соціалізація»?
kou.goiru написав:Я зрозумів. Я набридаю тим що я пишу всі свої думки. Не фільтруючи.
Здається, вміння фільтрувати свої думки називається «соціалізація»?
Або самообман? (і я зараз не єхіднічаю, як може здатись, це велика біль в мені говорить).
Чуваки, електронний уряд. Ґоу! Просимо припинити руйнівну політику Уряду щодо технікумів і коледжів України
Чуваки, електронний уряд. Ґоу! Просимо припинити руйнівну політику Уряду щодо технікумів і коледжів України
Хай нищать ті кубла дегенератів.
ok, є дві протилежно-направлені думки --
проти і за)
а поясніть, будь-ласка, нюанси,
розкажіть, в деталях,
шо то за движуха там розпочалась ?)
кому то на користь,
і кому то на шкоду?
Коротше так в петиції написано так :
Поєднання цих двох ланок освіти в одну – не відповідає нормам Європейського освітнього простору, не підкріплено економічними та соціальними показниками і сприяє збільшенню відтоку трудових ресурсів за кордон.
Ну то брехня. Принаймні в Польщі маєм лише вищу і професійну освіту. А пояснити комусь що ти навчався в технікумі чи в коледжі і що це є щось вище як професійна освіта їм неможливо.
Я в свій час отримав освіту рівня спеціаліст на радіотехнічному відділенні в технікумі
- що в Україні трактується як не закінчена вища. Поляки її трактують як професійну (wykształcenie zawodowe). В основному технікуми(А тим більше коледжі) котрі навчають спеціалістів в сфері ІТ або радіо та електроніка випускають недорозвинутих ембріонів і якщо той ембріон сам вирішить чомусь навчитись то будуть з нього люди. (В польщі системного адміністратора вчать в професійном училищі(Szkoła zawodowa) протягом трьох років багато практики мінімум писанини) Випускники(ці) з коледжів з спеціальностей бугалтерія і тп давно і успішно можуть випускатись профтех училищами. Під питанням залишаються будівельні спеціальності та обробка матеріалів решта всьо можна косити.
хробацьке повідомляє,
що Тім Бернерс-Лі -- няшка:
До чого закликає «Контракт для інтернету»?
Для урядів:
Забезпечте кожному доступ до інтернету. Щоб будь-хто, незалежно від того, хто це і де живе, міг/могла виходити в мережу.
Зберігайте весь інтернет повністю доступним, завжди. Щоб нікого не могли позбавити права на повний доступ в інтернет.
Поважайте основоположні права людини на конфіденційність і захист даних. Щоб усі могли користуватися інтернетом вільно, безпечно і без страху.Для компаній:
Зробіть інтернет недорогим і доступним для всіх. Щоб ніхто не був відрізаним від користування та формування інтернету.
Поважайте і захищайте конфіденційність і особисті дані людей для створення довіри в інтернеті. Щоб люди могли контролювати своє життя в інтернеті, робити чіткий і осмислений вибір щодо своїх даних і конфіденційності.
Розробляйте технології, які підтримують краще в людях і кидають виклик гіршому. Щоб інтернет був суспільним благом, де насамперед важливі люди.Для звичайних користувачів:
Будьте творцями і співавторами в мережі. Щоб в інтернеті був різноманітний контент для всіх.
Створюйте згуртовані спільноти, які поважають цивілізований діалог і людську гідність. Щоб кожен відчував, що в інтернеті він в безпеці і йому тут раді.
Боріться за свободу і відкритість в мережі. Щоб інтернет залишився відкритим і глобальним суспільним ресурсом для людей по всьому світу, сьогодні і в майбутньому.
То це про що це там — про безплатний вайфай для всієї планети, чи щоб великий брат стежив за конфіденційними даними користувачів і робив маски-шоу по всій хмарі, коли хтось раптом скаже щось неконфіденційне? Сформульовано так позитивно, що й не скажеш, «любити всіх людей» чи «убити всіх людей».
Зрозуміло, до яких наслідків це призводить: гомосексуальність, наприклад, чи спорадичні зґвалтування. Але серйознішим наслідком є деградація чоловіка від усвідомлення, що його не вважають бодай придатним до шлюбу. Сексуальний потяг є одним з основних інстинктів, і сексуальний голод може бути так само деморалізуючим, як і голод фізичний. Лихо долі сайтобудівельника полягає не стільки в тому, що воно завдає людині страждань, скільки в тому що воно розкладає її фізично і духовно. Немає сумніву, що сексуальний голод теж докладається до цього процесу. Відрізаний від всього жіночого племені, вебщик і явасценарист почувається пониженим до статусу каліки чи недоумка. Жодне приниження не завдає більшої шкоди чоловічій гідності.
хробацьке повідомляє:
В Україні змінилися (https://hromadske.ua/posts/pane-kursant … h?tg_group) військові звання: замість прапорщика буде «штаб-сержант», а рядового замінили на «солдата». Також з'явилося нове звання «рекрут» — так називатимуть військових, які ще не склали присягу
запитання: