Re: Тема для розмов
хороші новини для хлопців -- дівчат є більше, ніж хлопців,
чисто математично кожному вистачить
За рахунок дівчат вікової категорії 40+ — зайві хлопці до того віку самовипилюються шляхом цирозу печінки.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 469 470 471 472 473 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
хороші новини для хлопців -- дівчат є більше, ніж хлопців,
чисто математично кожному вистачить
За рахунок дівчат вікової категорії 40+ — зайві хлопці до того віку самовипилюються шляхом цирозу печінки.
ExPy
Давайте вiдмiнимо лiки
Я ніде не закликаю до такого. Річ у тім, що потрібних ліків нема, принаймні поки що.
221VOLT
а я от себе не можу самоідентифікувати з певною одною релігією,
не кажучи вже про оці всі незрозумілі для мене розгалуження-осколки...осьо є християнство -- загалом ок, зрозуміло -- Христос, хрест...
а яка різниця між греко-католиками, римо-католиками, православними,
свідками і ще різними розгалуженнями-осколками християнства?тобто, який смисл в цих всіх розгалуженнях?
це просто ще одне яблуко Еріди...
наче одна релігія, а різні її представники різних розгалужень-осколків
моментами готові вбивати "невірних"...я, можливо, "трішки калькулятор" -- деякі речі для мене є абсолютно нелогічними, незрозумілими
Десь вже тут в іншій темі пробували розібратися в відгалуженнях. Не в тому річ. Я не планую акцентувати на цьому тут. Щодо вбивання невірних, то між християнами різних деномінацій аж таких розбіжностей не виникає. Вбивати можуть і через те що в чужий район зайшов, тут річ не у деномінаціях. Загалом зрілі у вірі християни різних деномінацій завжди (підкреслю це) знайдуть спільну мову, а незрілим варто зростати. Я взагалі зачепив цю тему, аби поділитися про себе. Я тут представився в іншій темі як програміст, розповів як до цього прийшов, а потім загадав, що нічого не написав про своє віросповідання, а це для мене важлива частина життя. От і все, в принципі. Надалі планую торкатися цієї теми так до слова, я тут не для того щоб захопити кожну дотичну тему і проповідувати ))
Десь вже тут в іншій темі пробували розібратися в відгалуженнях. Не в тому річ. Я не планую акцентувати на цьому тут. Щодо вбивання невірних, то між християнами різних деномінацій аж таких розбіжностей не виникає. Вбивати можуть і через те що в чужий район зайшов, тут річ не у деномінаціях. Загалом зрілі у вірі християни різних деномінацій завжди (підкреслю це) знайдуть спільну мову, а незрілим варто зростати. Я взагалі зачепив цю тему, аби поділитися про себе. Я тут представився в іншій темі як програміст, розповів як до цього прийшов, а потім загадав, що нічого не написав про своє віросповідання, а це для мене важлива частина життя. От і все, в принципі. Надалі планую торкатися цієї теми так до слова, я тут не для того щоб захопити кожну дотичну тему і проповідувати ))
не з кожним ствердженням можу погодитись,
+ купа букв без розбиття на абзаци...
та загалом --
файно)
нові активні розумні спокійні люди на форумі
реквестую окремі теми з описом проблем, з якими ви стикались, та як їх вирішили
(цікавооо)
або ж, якщо ведете блог, прошу поділитись посиланням
дякую
В мене зараз активна фаза на роботі і я не можу відволікатися занадто на опис різних цікавих ситуацій з життя. Блог веду зрідка, навіть два - один сімейний, інший робочий. Однак я поки що не вирішив, чи хочу розвіртуалізовуватися, а блоги персоналізовані. Мабуть поки що ні. Я подумаю над цим.
Чи доводилося вам когось менторити, підтримувати морально в роботі? Зараз пробую себе в цій ролі і в мене змішані відчуття. Ніби і мене ще вчора менторили, витрачали свій час. Ніби й мої старання цінуються як начальством, так і співробітником якого "менторю". Ніби й платять за витрачений час не менше ніж за кодинг. З іншого боку, свою основну роботу теж треба робити. Думаю що інші люди з чимось подібним вже стикались.
Чому ж Вас так відразу на песимізм тягне?
Чи доводилося вам когось менторити, підтримувати морально в роботі? Зараз пробую себе в цій ролі і в мене змішані відчуття. Ніби і мене ще вчора менторили, витрачали свій час. Ніби й мої старання цінуються як начальством, так і співробітником якого "менторю". Ніби й платять за витрачений час не менше ніж за кодинг. З іншого боку, свою основну роботу теж треба робити. Думаю що інші люди з чимось подібним вже стикались.
Ментори супер цікаво, якщо "з розумом". "Основна робота" то штука мінлива, все життя кодити не завжди супер, а менторство то початок дороги в ліди\менеждери, інвестиція в майбутнє.
P.Y. написав:За рахунок дівчат вікової категорії 40+ — зайві хлопці до того віку самовипилюються шляхом цирозу печінки.
Чому ж Вас так відразу на песимізм тягне?
Якби хлопці такими ж темпами самовипилювались у 20±, що збільшило б кількість вільних дівчат цього віку — гадаєте, було б оптимістичніше?
Якби хлопці такими ж темпами самовипилювались у 20±, що збільшило б кількість вільних дівчат цього віку — гадаєте, було б оптимістичніше?
Хм. Чому ж просто не тішитися, що:
дівчат є більше, ніж хлопців,
та й ще прогнозувати:
зайві хлопці до того віку самовипилюються шляхом цирозу печінки
Мене б, може, і влаштувала б ситуація з масовим випилюванням хлопців у віці максимальної привабливості дівчат, але, мабуть, це незовсім людяно. Цироз печінки — не той фільтр, що мені загрожує, тому, в даному випадку, можу лише тішитись.
Мене б, може, і влаштувала б ситуація з масовим випилюванням хлопців у віці максимальної привабливості дівчат, але, мабуть, це незовсім людяно.
P.Y., якщо після взаємознищення чоловіків залишитесь ви і хоча б один нормальний чоловік, то всі жінки, ВСІ, будуть його. Бо нитіків і ссикло ніхто не любить. Якщо навіть залишитесь тільки ви один, то жінки будуть кохатися між собою, бо нитіків і ссикло ніхто не любить. І навіть якщо ви купите собі надувну ляльку, вона вам відповість: "давай залишимось друзями", бо... Краще займіться покращенням себе, ніж очікуванням погіршення конкурентів, бо це марно.
Жінки просто орієнтуються на найпоширеніші чоловічі характери з доступних і пробачають їм їхні, можливо, і більш серйозні недоліки (а ті, що шукають свого ідеального лицаря, ризикують нікого не дочекатися). Змінюються фігури на дошці — змінюються й фактичні правила гри. Жінки різних вікових груп орієнтуються на різні чоловічі типажі — просто тому, що асортимент доступних варіантів у різних вікових категоріях різний.
Весна на підході, форум знов вернувся до теми пошуку пари.
Весна на підході, форум знов вернувся до теми пошуку пари.
Не весна а день Святого Валинтина на носі.
Vo_Vik написав:Весна на підході, форум знов вернувся до теми пошуку пари.
"Валинтин" -- то той, хто по вулицях з пулеметом на плечі ходить?)
pluszz написав:Vo_Vik написав:Весна на підході, форум знов вернувся до теми пошуку пари.
"Валинтин" -- то той, хто по вулицях з пулеметом на плечі ходить?)
з "кулеметом"
не розумію, як можна жити у Львові все життя й досі робити такі примітивні помилки. Ви впевненні, що вас сюди не завезли з мокшанських боліт? Бо щось ніяк українське прижитись не може в вашій голові.
FakiNyan
Якщо вже виправляти, то не половинчасто, а справді по-львівшьки. Отже: з машинґвером.