Re: Тема для розмов
ExPy написав:Учитуючи
шо?
Учитуючи напевно походить від слова читати
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 504 505 506 507 508 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
ExPy написав:Учитуючи
шо?
FakiNyan написав:ExPy написав:Учитуючи
шо?
напевно такого слова немає в українській мові, а є - беручи до уваги
pluszz написав:FakiNyan написав:шо?
напевно такого слова немає в українській мові, а є - беручи до уваги
Може бути "враховуючи...", або "з огляду на ...", або "дивлячись на...", або "оглядаючись на ..." , або .....
Пам'ятайте, що коли ви пишете про політику чи негрів, десь плаче та пише скаргу пан ur_naz.
Учитуючи, що 3 роки Трампа (з 4ьох) були пiд погрозою iмпiчмента, а тепер щей тi негри вилiзли.. Демократи сильно сунуть йому палки в колеса. Що там буде восени - побачим. Але США (та i Еуропа) дограються колись з толерантнiстю, якшо вже не догрались..
На мою думку там проблема не лише в збоченому расизмі та надмірною толерантністю, але і взагалі в неправильній політиці всього західного світу. Де людям, які потребують допомоги дають рибу, замість вудки, а рибу ту дають держави руками (податками) людей, які чесно працюють і годують цих дикунів. В результаті, звісно, навіщо їм працювати? Якщо держава нахаляву дає 1000$ і не контролює популяцію цих мавп, ба більше, навіть навпаки приймає ще зверху всяких біженців (як деякі країни Європи). Насправді ці дикуни почали нищити та вбивати (вони ж більше нічого не вміють) ще раніше. Як результат зпалені такі пам'ятки архітектури, як: Notre Dame de Paris, Gare de Lyon та купи маніяків.
Пам'ятайте, що коли ви пишете про політику чи негрів, десь плаче та пише скаргу пан ur_naz.
Крім негрів ще є азіати, які бувають від арабів до монголойдів, які бувають жовтими косоокими та білими косоокими що найменьше, а ще є цигани/індуси та євреї. Й всі вони в душі є трохи нацисти, які вважають всіх заможних англо,франко,германо мовних білих християн - нацистами.Й мене як україно/російсько мовного зубожіло/білого бідного атеїста, це дуже ображає.
Пропоную додати в Правила
Заборонено:
...
2.11 Обговорювати дії модераторів
Можна додати в правила кожне засудження дій модератора являється порушенням і веде до перманентного бану а влада модератора прирівнюється до влади падішах-імператора Шадама чтвертого і є абсолютною та не порушною.
koala написав:Пропоную додати в Правила
Заборонено:
...
2.11 Обговорювати дії модераторівМожна додати в правила кожне засудження дій модератора являється порушенням і веде до перманентного бану а влада модератора прирівнюється до влади падішах-імператора Шадама чтвертого і є абсолютною та не порушною.
підтримую, вся влада від бога
які дії модераторів? ви свої обв'язки не виконуєте. Бо не можете і не хочете. Фактично ніякої модерації тут нема, тому і обговорювати тут нічого.
ніякої модерації тут нема, тому і обговорювати тут нічого.
якщо модерації нема.
то хто мене блокував на тиждень за срач у темi про соцмережу?
ви бачите тiльки те, що хочете бачити, а так все добре на форумi.
Але давайте про те не будем говорити. Ото краще книжку почитайте: https://toloka.to/t102136
блокування - це не модерація. Модерація - це підтримання порядку на форумі. а раз тебе, троля і провокатора москальского, розбанили, то це не є модерація. більш того там у смітнику усі твої істерики й увесь срач, тобою спровокований, й досі лежать. І це є порушення правил п.1.4, який написаний так, що його можна не виконувати. Тому ніякої модерації тут нема. Доречи твого клона забанили за його вологі фантазії? Ні. Так шо не ний, як москаль, та ти і є москаль.
Пішов в бан, поки на два дні.
Довго я буду чекати на видалення висера, який ображає мене і порушує правило п. 2.4?
І що за "пішов"? Що за бидляцьке звернення? Чи батьки не навчали етикету? Чи то робота така інтелектуальна заважає? Ти хто такий? Я тебе не знаю. Відчуваєш хазяїном тут? Якщо ти модератор, то твоя робота видаляти повідомлення, або частини повідомлення. Чи може ти правила не читав? Так почитай. Чи мені звернутися до хазяйки, щоб повідбирала у вас модерки? Все одно ви профнепригодні. Якщо вже не в змозі прочитати пару десятків тем і повідомлень
І тут є кому слідкувати за вам подібними, тому за модерку не тримаюся.
Чи мені звернутися до хазяйки, щоб повідбирала у вас модерки?
Ото лиш би доносити i жалiтися. Не встидно? Жаль, що не зважаючи на всi патрiотичнi розмови тут, ти не був в АТО , армii чи тюрмi. Там швидко вчать "стукачiв". Це iнтернет, i тут всiм все рiвно , але така поведiнка дуже погана в будь якому колективi (крiм совка 30рокiв).
По темi. Хто в курсi, що у нас з залiзницею? Обiцяли з 1 червня вродi пустити поiзди, а на дiлi в Одесу нема, у Львiв також нема.. Щось або я не так зрозумiв, або що.
Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.