Re: Тема для розмов
Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.
▼написали що будуть повідомляти як тільки так зразу
А скільки то коштує.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 505 506 507 508 509 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.
▼написали що будуть повідомляти як тільки так зразу
А скільки то коштує.
На Одещині успішно й результативно пройшли державні випробування вітчизняного ракетного комплексу РК-360МЦ "Нептун". Вперше пройшли пуски з бойовою частиною.
Це був фінішний етап цілого комплексу випробувань комплексів "Нептун", де ми працювали з бойовими виробами. Випробування були успішні, обидва вироби влучили у ціль. Цілі відігравали кораблі-мішені на відстані близько 80 км. Наступний крок – зміна бази, а саме для повітряного та корабельного варіантів
https://www.youtube.com/watch?v=6ZpBJIUlTgM
UPD -> https://www.youtube.com/watch?v=7nVkwLnyZt4
UPD -> https://www.facebook.com/DefenseExpress … 909181816/
frz написав:Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.
▼написали що будуть повідомляти як тільки так зразуА скільки то коштує.
Де зараз краще створити публічний репозиторій (безкоштовно), щоб була можливість перегляду для відвідувачів без акаунту?
Спробую побути ментором для когось хто би хотів освоїти бази даних. В приват.
Де зараз краще створити публічний репозиторій (безкоштовно), щоб була можливість перегляду для відвідувачів без акаунту?
GitHub, GitLab, BitBucket.
Всі дають таку можливість. Чи в чому проблема ?
Останнім часом задумуваюся про те, аби навчитись водити автівку, тому що маючи автівку можна їздити в ті гори хоч кожні вихідні, та й взагалі, по всій Україні можна їздити коли хочеться.
Хто має досвід навчання водінню та складання тестів з нуля?
Я теж так думав, поки не проїхав 500 км до моря. Якщо хоч їздити відпочивати, то тре щоб тебе возили, бо в іншому випадку, не такий то й відпочинок - клякнути в машині годинами.
Хто має досвід навчання водінню та складання тестів з нуля?
А який досвiд там?
ви як мала дитина.
йдете в автошколу тай вчитеся, здали екзамен i все.
якщо важко на механiцi, вчитесь на автоматi, то навiть моя баба осилить.
потiм ще додатково iнструктора можна взяти , якщо не впевненi що все гуд.
чи що вас цiкавить?
FakiNyan написав:Хто має досвід навчання водінню та складання тестів з нуля?
А який досвiд там?
ви як мала дитина.
йдете в автошколу тай вчитеся, здали екзамен i все.
якщо важко на механiцi, вчитесь на автоматi, то навiть моя баба осилить.
потiм ще додатково iнструктора можна взяти , якщо не впевненi що все гуд.чи що вас цiкавить?
від вас мене ніщо не цікавить)
Я теж так думав, поки не проїхав 500 км до моря. Якщо хоч їздити відпочивати, то тре щоб тебе возили, бо в іншому випадку, не такий то й відпочинок - клякнути в машині годинами.
але плюс в тому, що ви можете зупинитись на будь-якій заправці, придбати собі кави, попити, розім'ятись, подзюрити. А в автобусі доводиться терпіти. Та й взагалі, суть в тому - що ви можете поїхати кудись коли завгодно, тобто, в будь-який час, і ви будете сам в салоні, без вузькощелепих сусідів та їхнів пук-пердів.
від вас мене ніщо не цікавить)
вибачте, я не знав.
вже скоро розблокують вашого друга, вiн вам все розкаже.
Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.
Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.
видів той полігон.
а чи обов'язково саме ходити на курси, аби вивчити теорію, чи можна онлайн то вчити, а потім лише практикуватись ходити?
frz написав:Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.
видів той полігон.
а чи обов'язково саме ходити на курси, аби вивчити теорію, чи можна онлайн то вчити, а потім лише практикуватись ходити?
FakiNyan написав:frz написав:Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.
видів той полігон.
а чи обов'язково саме ходити на курси, аби вивчити теорію, чи можна онлайн то вчити, а потім лише практикуватись ходити?▼Прихований текст
Вперше посвідчення водія видається на 2 роки з обмеженням перевищувати швидкість 70 км/год.
та ну нафіг
Я мав першу машину Таврію, там була низька компресія і 70 км/год була її максимальна швидкість, більше лише з гірки. Моє враження - цього для початку достатньо.