10 121

Re: Тема для розмов

frz написав:

Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.

написали що будуть повідомляти як тільки так зразу

Thank you for your interest in Starlink!

Starlink is designed to deliver high speed broadband internet to locations where access has been unreliable, expensive, or completely unavailable. Private beta testing is expected to begin later this summer, followed by public beta testing, starting with higher latitudes.

If you provided us with your zip code, you will be notified via email if beta testing opportunities become available in your area. In the meantime, we will continue to share with you updates about general service availability and upcoming Starlink launches.

А скільки то коштує.

10 122 Востаннє редагувалося fed_lviv (18.06.2020 14:12:27)

На Одещині успішно й результативно пройшли державні випробування вітчизняного ракетного комплексу РК-360МЦ "Нептун". Вперше пройшли пуски з бойовою частиною*BRAVO*

Олег Коростельов написав:

Це був фінішний етап цілого комплексу випробувань комплексів "Нептун", де ми працювали з бойовими виробами. Випробування були успішні, обидва вироби влучили у ціль. Цілі відігравали кораблі-мішені на відстані близько 80 км. Наступний крок – зміна бази, а саме для повітряного та корабельного варіантів

https://www.youtube.com/watch?v=6ZpBJIUlTgM

UPD -> https://www.youtube.com/watch?v=7nVkwLnyZt4

UPD -> https://www.facebook.com/DefenseExpress … 909181816/

Подякували: flatliner1

10 123

pluszz написав:
frz написав:

Подав заявку на участь у бета-тестуванні Starlink Ілона Маска. В Україні тестування ще не доступне.

написали що будуть повідомляти як тільки так зразу

Thank you for your interest in Starlink!

Starlink is designed to deliver high speed broadband internet to locations where access has been unreliable, expensive, or completely unavailable. Private beta testing is expected to begin later this summer, followed by public beta testing, starting with higher latitudes.

If you provided us with your zip code, you will be notified via email if beta testing opportunities become available in your area. In the meantime, we will continue to share with you updates about general service availability and upcoming Starlink launches.

А скільки то коштує.

Прихований текст

Поки що з пам'яті без пруфів: пристрій 1000$, абонплата 100$ (пізніше 50$).

Подякували: plusxx1

10 124

Де зараз краще створити публічний репозиторій (безкоштовно), щоб була можливість перегляду для відвідувачів без акаунту?

10 125

Спробую побути ментором для когось хто би хотів освоїти бази даних. В приват.

10 126

frz написав:

Де зараз краще створити публічний репозиторій (безкоштовно), щоб була можливість перегляду для відвідувачів без акаунту?

GitHub, GitLab, BitBucket.
Всі дають таку можливість. Чи в чому проблема ?

Подякували: frz1

10 127

Дякую, створив на bitbucket, все ок.

10 128

Останнім часом задумуваюся про те, аби навчитись водити автівку, тому що маючи автівку можна їздити в ті гори хоч кожні вихідні, та й взагалі, по всій Україні можна їздити коли хочеться.
Хто має досвід навчання водінню та складання тестів з нуля?

10 129

Я теж так думав, поки не проїхав 500 км до моря. Якщо хоч їздити відпочивати, то тре щоб тебе возили, бо в іншому випадку,  не такий то й відпочинок - клякнути в машині годинами.

10 130

FakiNyan написав:

А який досвiд там?
ви як мала дитина.
йдете в автошколу тай вчитеся, здали екзамен i все.
якщо важко на механiцi, вчитесь на автоматi, то навiть моя баба осилить.
потiм ще додатково iнструктора можна взяти , якщо не впевненi що все гуд.

чи що вас цiкавить?

10 131

ExPy написав:
FakiNyan написав:

А який досвiд там?
ви як мала дитина.
йдете в автошколу тай вчитеся, здали екзамен i все.
якщо важко на механiцi, вчитесь на автоматi, то навiть моя баба осилить.
потiм ще додатково iнструктора можна взяти , якщо не впевненi що все гуд.

чи що вас цiкавить?

від вас мене ніщо не цікавить)

10 132

NaharD написав:

Я теж так думав, поки не проїхав 500 км до моря. Якщо хоч їздити відпочивати, то тре щоб тебе возили, бо в іншому випадку,  не такий то й відпочинок - клякнути в машині годинами.

але плюс в тому, що ви можете зупинитись на будь-якій заправці, придбати собі кави, попити, розім'ятись, подзюрити. А в автобусі доводиться терпіти. Та й взагалі, суть в тому - що ви можете поїхати кудись коли завгодно, тобто, в будь-який час, і ви будете сам в салоні, без вузькощелепих сусідів та їхнів пук-пердів.

10 133

FakiNyan написав:

від вас мене ніщо не цікавить)

вибачте, я не знав.
вже скоро розблокують вашого друга, вiн вам все розкаже.

10 134

Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.

Подякували: leofun011

10 135

frz написав:

Їжджу вже більше 5 років. Головне наїздитися з кимось щоб мав права і сидів збоку. Біля Арени Львів весь час такі їздять, там і обгороджений шинами полігон для цього є.

видів той полігон.
а чи обов'язково саме ходити на курси, аби вивчити теорію, чи можна онлайн то вчити, а потім лише практикуватись ходити?

10 136

На велосипеді теж можна їздити куди завгодно.

10 137

FakiNyan написав:
frz написав:

видів той полігон.
а чи обов'язково саме ходити на курси, аби вивчити теорію, чи можна онлайн то вчити, а потім лише практикуватись ходити?

Прихований текст

Дорожні знаки можна вчити в інтернеті. Ось наґуґлив: https://vodiy.ua/pdr/
Тут є онлайн-тренажер перевірки знань правил дорожнього руху: http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/

Сумніваюся, що обійдеться без навчання в автошколі. Однак думаю що тепер повинні бути школи котрі проводять заняття по теорії онлайн.

Подякували: FakiNyan1

10 138

frz написав:
FakiNyan написав:
frz написав:

видів той полігон.

Прихований текст

Дорожні знаки можна вчити в інтернеті. Ось наґуґлив: https://vodiy.ua/pdr/
Тут є онлайн-тренажер перевірки знань правил дорожнього руху: http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/

Сумніваюся, що обійдеться без навчання в автошколі. Однак думаю що тепер повинні бути школи котрі проводять заняття по теорії онлайн.

тут описано алгоритм дій

10 139

Вперше посвідчення водія видається на 2 роки з обмеженням перевищувати швидкість 70 км/год.

та ну нафіг

10 140

Я мав першу машину Таврію, там була низька компресія і 70 км/год була її максимальна швидкість, більше лише з гірки. Моє враження - цього для початку достатньо.