Re: Тема для розмов
На перший рік-два 70 км цілком достатньо. Люди що це придумали, мали рацію... Я перший рік двічі мало не вскочив в аварію, при чому 1 раз дійсно швидкість грала вирішальну роль... правда це було в місті, і там я й так не перевищував 60 (на той час), тож слава тобі господи встиг загальмувати.
Щодо автобусу і втоми... Не знаю, мабуть, після 500 км втома буде велика. Сам на такі відстані не їздив, але мій тато, царство йому небесне, повозив нас у дитинстві якщо не по всій Україні, то принаймні Крим і Карпати я бачив, а також різноманітні вилазки-рибалки чи просто монтнути на річку. Але саме оці довгі подорожі для мене були чимось особливим в моєму дитинстві, дуже хотів влаштувати те саме для своїх дітей... як би ж то я не був ніщеброд. Вже й старша донька виросла, на старенькому батьковому москвичу я не наважуся на такі подорожі, а про нормальну машину годі і мріяти.
Тож не знаю, важко воно чи ні, але як пасажир я ті подорожі дуже любив, в тому числі зупинки з палаткою. І мені здається, що й в ролі водія я би був дуже радий те повторити.