Re: Тема для розмов
З днем програміста:)
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 50 51 52 53 54 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Ні.
І вас також.
та я вже поняв, шо там тре широку на широку класти
Якщо розібралися, то наведіть і правильну відповідь, для майбутніх поколінь...
Переглянув певну к-ть відео з зони бойових дій на сході країни а також з війни америкосів в Афгані і Іраку. Виникли питання. Пояніть хтось за спосіб ведення бойових дій піхотою… в сучасних арміях скажем так. Для прикладу візьмемо оце відео: "Неоголошена війна. Записки документаліста" Ф.6 "Батальйон "Азов" . Чуваки гасять з усього з чого тільки можна причому такими темпами ніби розстрілюють сотні зомбі які пруть на них, але в кінці виявляєть що вбили вони трьох сепаратистів, а якщо придивитися, то виникають великі сумніви в тому що їх взагалі хтось обстрілював. Часом дивишся і скаладється така думка що хлопці стрілють тільки для того аби тільки щось робити. Досвід гри в тактичні стрілялки (щоправда тільки з ботами) не зрівняється з досвідом реального бою, але все ж не дарма про них написано що "These games typically simulate realistic combat…". Так от. Вистрілювать десятки і сотні набоїв кудись туди в бік ворога крзіь кущі, в якісь вікна (в яких невідомо чи хтось взагалі покажеться), в будівлі в віддалені мішені як правило погана ідея (не берем до уваги вогонь на подавление, відвертання уваги і т.п.), але вони цілком вільно гатять автоматними чергами кудись туди. Коротше, що за фігня?
порадьте ігрулю, щоб можна було норм постріляти, щоб був норм сюжет, щоб не було отого кіна через кожні 5 хвилин, і бажано, щоб все було динамічноекшонічним та від третього лиця
порадьте ігрулю, щоб можна було норм постріляти, щоб був норм сюжет, щоб не було отого кіна через кожні 5 хвилин, і бажано, щоб все було динамічноекшонічним та від третього лиця
Outlast
FakiNyan написав:порадьте ігрулю, щоб можна було норм постріляти, щоб був норм сюжет, щоб не було отого кіна через кожні 5 хвилин, і бажано, щоб все було динамічноекшонічним та від третього лиця
Outlast
я боюсь хорорів
Blast написав:FakiNyan написав:порадьте ігрулю, щоб можна було норм постріляти, щоб був норм сюжет, щоб не було отого кіна через кожні 5 хвилин, і бажано, щоб все було динамічноекшонічним та від третього лиця
Outlast
я боюсь хорорів
Кс ?
FakiNyan написав:Blast написав:Outlast
я боюсь хорорів
Кс ?
А там крутий сюжет?
Blast написав:FakiNyan написав:я боюсь хорорів
Кс ?
А там крутий сюжет?
Ну час вбиває на раз
Blast написав:FakiNyan написав:я боюсь хорорів
Кс ?
А там крутий сюжет?
Неймовірно крутий.
я краще аніму подивлюсь, он вийшла 9 серія "Терор в Токіо"
Outlast
А чим ви там стріляєте батарейками чи що
Доречі outlast перший хорор який я грав, нічо так звик після двох годин гри.
Але священик і той хто відрізав пальці запам'яталися до тепер.
Доречі у самому кінці тебе вб'ють "свої" тіп спецназ який прийшов на допомогу чи як там. І тут я замислився над таким філософським питанням "Може психи то ми? "
Outlast
А чим ви там стріляєте батарейками чи щоДоречі outlast перший хорор який я грав, нічо так звик після двох годин гри.
Але священик і той хто відрізав пальці запам'яталися до тепер.
Доречі у самому кінці тебе вб'ють "свої" тіп спецназ який прийшов на допомогу чи як там. І тут я замислився над таким філософським питанням "Може психи то ми? "
Amnesia зіграй . За собою стіну вимуруєш.
Що до сюжету не знаю, але Gears of war, Resident Evil 5 (сюжет маячня хоча дехто тащиться, але адреналіново і не страшно попри наявність мутантів), F.E.A.R. (страшно), F.E.A.R. 2 & F.E.A.R. 3 не страшно, Dead space 2 & 3 (особливо 3 бо тільки ледь страшно і action!, action!) — від третьої особи, цікаво слідкувати за подіями, красиво. Ghost recon future soldier — за виключенням сюжету під критерії підходить. Betrayer — не зовсім стрілялка ("is a first person action adventure game"), але пограти варто. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena & The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Borderlands. Серія Max Payne. Quake 4. Bioshock infinite.
Amnesia зіграй . За собою стіну вимуруєш.
Penumbra теж гарна гра.