Re: Тема для розмов
Яка дешева кава на смак хоч на 10% краще за рідкий послід африканської ластівки? Така кава взагалі існує?, що...що ви п'єте? Коли дозволите таке питання.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 545 546 547 548 549 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Яка дешева кава на смак хоч на 10% краще за рідкий послід африканської ластівки? Така кава взагалі існує?, що...що ви п'єте? Коли дозволите таке питання.
Дружина полюбляє L'or. Я каву не п'ю, але колись брав Tchibo з найбільшим ступенем обсмажування. Також варта уваги з дещо дорожчих - Lavazza, де на жаль металева банка і транскордонне мито складають добрих 70% ціни. Однак в спеціалізованих магазинах розкажуть всю правду - того самого п'янкого запаху додає кава, яку на смак не відрізнити від мелених жолудів, часто вона така через спеціальну хімічну обробку, а додають її лише невеликий відсоток до "справжньої". Мій висновок - якби я продовжував споживати цей напій, то варто не полінуватися і піти в спеціалізований магазин, де за ту ж ціну фасованої продадуть щось вартісніше.
я тут собі замовляю https://chehovych.com/magazin-kavi/
жодна магазинна, навіть найдорожча, не зрівнялась поки що за смаком і ароматом
я тут собі замовляю https://chehovych.com/magazin-kavi/
Виглядає то гарно, по хіпстерські. Але це така що треба молоти, ще й в машинку запихати? Нічого не вказано, на фото в зернах відкрита пачка. В мене з обладнання тільки блендер Braun і турка на 0.5л...
FakiNyan написав:я тут собі замовляю https://chehovych.com/magazin-kavi/
Виглядає то гарно, по хіпстерські. Але це така що треба молоти, ще й в машинку запихати? Нічого не вказано, на фото в зернах відкрита пачка. В мене з обладнання тільки блендер Braun і турка на 0.5л...
там при купівлі можна вказати ступінь помолу, і вони все зроблять
додав функціоналу в user script, аби не бачити повідомлень заблокованих користувачів
...а автоперекладач з української латиниці на звичайну українську, що від деяких користувачів, у вас теж може є?
FakiNyan написав:додав функціоналу в user script, аби не бачити повідомлень заблокованих користувачів
...а автоперекладач з української латиниці на звичайну українську, що від деяких користувачів, у вас теж може є?
правила тієї латинки постійно змінюються, тому нема
чуєш ти! спочатку зроби краще, а потім критикуй11
Можу 4.
FakiNyan написав:чуєш ти! спочатку зроби краще, а потім критикуй11
Можу 4.
давай
Нарід, Ви краще мені зробіть. Пару скриптів для PunBB. Ось цей:
<?php
require 'config.php';
$conn = new mysqli($db_host, $db_username, $db_password, $db_name);
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}
$sql = "CREATE TABLE meta_uhggg_SEO (
id INT(10) UNSIGNED AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
description VARCHAR(150) NOT NULL,
keywords VARCHAR(150) NOT NULL
)";
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "Table created successfully";
} else {
echo "Error creating table: " . $conn->error;
}
$conn->close();
?>
Наче працює (частково копіпаст із москальського сайту), але мо простіше є?
А далі треба зробити функцію, яка буде виводити дані. Наприклад, додати в header.php ось цей код:
$temp_url = $_SERVER['REQUEST_URI'];
$temp_url = explode('?', $temp_url);
$temp_url = $temp_url[0];
if ($temp_url=='/viewtopic.php')//перевірка чи той скрипт
{
$t_id = isset($_GET['id']) ? intval($_GET['id']) : 0;
if ($t_id > 1)
{
$forum_head['descriptions'] = '<meta name="description" content="' .get_meta_descr($t_id). '" />';
$forum_head['keywords'] = '<meta name="keywords" content="' . get_meta_keyw($t_id) . '"/>';
}
}
В звичайному header.php я коду
$forum_head['keywords']
не знайшов а от у модифікації PunBB він є і взагалі людина жаліється, що ні одне PunBB розширення в неї не працює (через осі додані та прибрані стрічки коду та змінні)
Мені треба зробити функцію get_meta_descr($t_id) та get_meta_keyw($t_id), котрі мають приймати id теми і повертати дані із тої таблиці що в БД по id.
В header.php на самому початку додаємо:
$meta_gs = 'meta_gs.php';
if (file_exists($meta_gs))
{
require $meta_gs;
}
Правильно? Бо якщо цього не зробити то при не вкладеному файлі друкує помилку:
Warning: require(meta_get_set.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in Z:\home\testforum.pro\www\header.php on line 10
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'meta_get_set.php' (include_path='.;C:\php\pear') in Z:\home\testforum.pro\www\header.php on line 10
(Copyright by denwer)
Але що дивує, що якщо це зробити то не виникає помилки що функції get_meta_descr($t_id) та get_meta_keyw($t_id) не існують (що видасть на сайті того дядька не відомо).
Тобто, треба якось так:
$meta_gs_exist='no';
$meta_gs = 'meta_gs.php';
if (file_exists($meta_gs))
{
require $meta_gs;
$meta_gs_exist='yes';
}
А там нижче:
if($meta_gs_exist=='yes'){ $temp_url = $_SERVER['REQUEST_URI'];
$temp_url = explode('?', $temp_url);
$temp_url = $temp_url[0];
if ($temp_url=='/viewtopic.php')//перевірка чи той скрипт
{
$t_id = isset($_GET['id']) ? intval($_GET['id']) : 0;
if ($t_id > 1)
{
$forum_head['descriptions'] = '<meta name="description" content="' .get_meta_descr($t_id). '" />';
$forum_head['keywords'] = '<meta name="keywords" content="' . get_meta_keyw($t_id) . '"/>';
}
}
}
else
{
//вбудований варіант
$forum_head['descriptions'] = '<meta name="description" content="'.generate_crumbs(true).$lang_common['Title separator'].forum_htmlencode($forum_config['o_board_desc']).'" />';
}
А далі як?
Якось дивно на всіляких форумах та чатах спостерігати обговорення ЛГБТ, расизму взагалі та по відношенню до негрів, якихось аморфних ліваків і праваків, комунізму та лібертаріанства, демократичної та республіканської партії США і т.п. речі, коли в нас самих (українців, та й не українців теж) повно своїх неприємнестей і здавалося б варто було б балакати саме про них а не про лінчування негрів в далекій ельфляндії, але ні, гендерні квоти і мігранти чомусь цікавіші. Може це через те що, окрім інших менш важливих причин, думати про власні, близькі проблеми неприємно (бо кожен знає що він нічого робити не буде і відповідно ні на що не вплине) і люди таким чином намагаються відсторонитися від усвідомлення власної нікчемності? Може це як з аклкоголіком якому торочиш що він алкоголік і він киває головою, визнає гірку правду, але нічого з цим робити не збирається та рано чи пізно зацідить тобі обличчя?
додав функціоналу в user script, аби не бачити повідомлень заблокованих користувачів
Trymaj, ale jakctco budutj nedorobotky i baqy, to vypravjaj sam, bo zaraz meni ljinky, a tut perevagno prosto vyrjizka cmatu kodu dlja hyncoho osjidku.
правила тієї латинки постійно змінюються, тому нема
Brexnja, osnova latynky nezminna ctconaj-mence 2 roky. Zminy mohly buty xiba ctco v pravopysi, ale to vge poza abetky.
Спеціальної теми немає, та може в кого викличе інтерес ця розмова (сам знайшов її цікавою). ->
("Another interview with an anonymous Server Engineer. We discuss Intel’s (lack of) security, the future of server tech, and more!")
https://www.youtube.com/watch?v=Fh95scsUX_M
закінчив курс по реакту. Тепер ще перегляну ось це відео по гукам, бо не всі були висвітлені в курсі.
https://www.youtube.com/watch?v=TNhaISOUy6Q
хто шаре в батареях (ті, що хату гріють). В мене індивідуальне опалення, є бойлер, є сушилка для рушників в ванній, є одна батарає на кухні, і ще одна в кімнаті.
Проблема в тому, що гріє тіко сушка в ванній, а решта батарей - нє.
Як то можна віддебажити?
хто шаре в батареях (ті, що хату гріють). В мене індивідуальне опалення, є бойлер, є сушилка для рушників в ванній, є одна батарає на кухні, і ще одна в кімнаті.
Як то можна віддебажити?
А пошукати?
Не думаю що торкатися самому то хороша ідея. Краще спитайте/зверніться до професіонала. З таким обладнанням краще не гратися.
FakiNyan написав:хто шаре в батареях (ті, що хату гріють). В мене індивідуальне опалення, є бойлер, є сушилка для рушників в ванній, є одна батарає на кухні, і ще одна в кімнаті.
Як то можна віддебажити?А пошукати?
▼Прихований текстНе думаю що торкатися самому то хороша ідея. Краще спитайте/зверніться до професіонала. З таким обладнанням краще не гратися.
Я ж питаю "хто шаре", а не "хто в цьому не розбирається, але все одно хоче всунути свої нікому непотрібні 5 копійок", майте повагу.