11 001

Re: Тема для розмов

А яка різниця, про яку державу? Просто якщо група визначається після репресій - то це суперечить визначенню. Репресії застосовуються до групи, що вже існує. Ну, можна поговорити хіба що про коректність репресій стосовно мафії. Якщо 100 тисяч людей сидить по в'язницях - то це не "репресії проти ув'язнених", бо кожен з них сидить за якісь конкретні дії, а не за приналежність до ув'язнених.

Подякували: ch0r_t1

11 002 Востаннє редагувалося frz (22.02.2021 18:35:35)

Репресії не обов'язково мають бути незаконними

...

Дії правоохоронних органів навіть у критичних обставинах мають бути законними

Тепер це саме ви сплутали поняття, оскільки винищення євреїв нацистами було цілком законним на території третього рейху...

---

Upd: Я веду до того, що навіть маючи повноту влади на певній території, потрібно пам'ятати, що над законодавцем теж є вища влада - починаючи хоча би з навколишніх держав, котрі можуть об'єднатися в коаліцію заради боротьби з "законним бєспрєдєлом", і звісно не забувати що є Бог на світі...

Подякували: ch0r_t1

11 003

то це не "репресії проти ув'язнених", бо кожен з них сидить за якісь конкретні дії, а не за приналежність до ув'язнених.

Тут мені точно краще утриматися. Лише напишу що не маю такої однозначної думки стосовно цього. Щось мені все трохи сіріше і розмитіше уявляється. Може зміню свої уявлення з досвідом і відповідною інформацією.
А як щодо мого першого питання, - чи ніхто не бажає чогось висловити з того?. Знаходжу його трохи більш цікавим.

11 004

кого по вашому можна називати "програмістом"

Та називайте себе хоч ґуру, хоч сіньйор джедай-архітектом - кому яке до цього діло, якщо з цим приємніше жити. От якщо відповідно до вигаданої лички хочете і заробляти на ринку - тоді потрібно підкріпити личку відповідними скілами.

Подякували: FakiNyan, flatliner2

11 005

нашо обмежуватись
я:
пограмізд
шеф-кухар
роверист
отаку
ґеймер
дієтолог
філософ
націоналіст
8)
відео по темі (англіцькою)

▼Прихований текст

11 006

Маю мрію: провести перепис громадян України з вільним набором самоідентифікацій. Статистика буде більш ніж цікава.

11 007

koala написав:

Маю мрію: провести перепис громадян України з вільним набором самоідентифікацій. Статистика буде більш ніж цікава.

це ви так кепкуєте з мене, чи шо7???

11 008

Чекаю від koala, модератора форуму, терміново пояснення.

11 009 Востаннє редагувалося ch0r_t (22.02.2021 19:22:08)

koala написав:

Думаєте будуть якісь цікаві кореляти? Тоді краще ширше дослідження, трохи більше тестів. Так, було б захоплююче почитати паперу з того.

11 010

koala написав:

Самоідентифікація сама по собі нічого не важить. А то я так самоідентифікую себе Гетьманом-Імператором Всієї України — ну і хто буде виконувати мої імператорські накази?

Подякували: leofun011

11 011

кому шо, а москалю тортури подавай.

Подякували: FakiNyan1

11 012

P.Y. написав:
koala написав:

Самоідентифікація сама по собі нічого не важить. А то я так самоідентифікую себе Гетьманом-Імператором Всієї України — ну і хто буде виконувати мої імператорські накази?

вочевидь, що ті, хто самоідентифікує себе вашими підданими

Подякували: koala1

11 013

Чому знущаюся? Саме так і треба, на мою думку, проводити перепис.
У 2001 було маніпулятивне питання "якою ще мовою, крім української, ви володієте". Я тоді, до речі, відповів "англійською". Але чому там має бути лише одна мова? Чому людина не може себе етнічно ідентифікувати за обома батьками? За кількома спеціальностями?

Подякували: 0xDADA11C7, Chemist-i2

11 014

FakiNyan написав:
P.Y. написав:
koala написав:

вочевидь, що ті, хто самоідентифікує себе вашими підданими

Наявність українського паспорта автоматично робить його власника підпорядкованим українській державній владі, якою, в даному випадку, я сам себе ідентифікував. Те, що там написано «громадянин», а не «підданий» — просто недоробки перехідного періоду 8)

11 015

P.Y. написав:

підпорядкованим українській державній владі

Але водночас представником Українського народу - громадян України всіх національностей, який є носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні.

11 016

Не бачу суперечності: якщо я походжу з українського народу, то він є моїм джерелом, а отже, й джерелом моєї гетьман-імператорської влади. Все конституційно :)

11 017 Востаннє редагувалося ch0r_t (22.02.2021 20:56:29)

Нехай живе Гетьман P.Y.!

Пан koala мабуть теж щось таке задумав, він так просто своїх амбіцій не здасть.
(Please, watch your back sir P.Y. ...)

▼Прихований текст

https://i.ibb.co/JvHQfJ9/tenor-2021-02-20-T235641-305.gif

Подякували: P.Y.1

11 018

▼Прихований текст

кому шо, а москалю тортури подавай.

https://i.ibb.co/jWxryJB/tenor-11.gif

11 019

P.Y. написав:

Не бачу суперечності: якщо я походжу з українського народу, то він є моїм джерелом, а отже, й джерелом моєї гетьман-імператорської влади. Все конституційно :)

але ж серед кожних трьох українців є як мінімум два гетьмани...

Подякували: P.Y.1

11 020

я б додав про блазнів, наполеонів та алконафтів

Подякували: Chemist-i1