Re: Тема для розмов
FakiNyan написав:Які ще закони? Що ви про них знаєте? Ви вірете в магєю?
я вірю в науку: щодня тричі на день молюся їй, проношу в жертву павучків, а в день народження Ньютона і тиждень після нього тримаю піст
Ммм...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 65 66 67 68 69 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
FakiNyan написав:Які ще закони? Що ви про них знаєте? Ви вірете в магєю?
я вірю в науку: щодня тричі на день молюся їй, проношу в жертву павучків, а в день народження Ньютона і тиждень після нього тримаю піст
Ммм...
Чому не НСУРП?
Того що коли мій товариш "вирішив" записатися до лав НСДАП, НСУРП ще не існувало, а так - жалюгідний косплей той НСУРП,а от "залізне небо" гарний косплей.
Проголосував за 5.10 і радий. Якісь проблеми?
Чому ж повинні бути якість проблеми. Це ваш вибір і на нього маєте вплив тільки ви.
Чуєте. От є в мене ВФ, мобілка і пк, як зробити так, аби при фотканні чогось на мобілці, картинка автоматично передавалась на пк?
Чуєте. От є в мене ВФ, мобілка і пк, як зробити так, аби при фотканні чогось на мобілці, картинка автоматично передавалась на пк?
Спробуйте Google Drive, Dropbox або інші "хмарки".
FakiNyan написав:Чуєте. От є в мене ВФ, мобілка і пк, як зробити так, аби при фотканні чогось на мобілці, картинка автоматично передавалась на пк?
Google Drive, Dropbox або інші "хмарки"
та я теж про це подумав, але ж це аж через треті сервери буде все пересилатись, ааай
попробуйте в налаштуваннях(налаштування -> більше -> мультимедійний сервер) і буде вам без використання третіх серверів
тільки що поржав з зомбака чомусь він вирішив, що Житомир - це західна Україна
попробуйте в налаштуваннях(налаштування -> більше -> мультимедійний сервер) і буде вам без використання третіх серверів
та я вже через OneDrive зробив, все одно його з вінди не видалиш, то нехай працює
тільки що поржав з зомбака чомусь він вирішив, що Житомир - це західна Україна
▼Прихований текст
мені ставили діагноз "типова західноукраїнська школа" при тому, що я на західній Україні була всього раз в житті і це був навіть не Львів
FakiNyan написав:тільки що поржав з зомбака чомусь він вирішив, що Житомир - це західна Україна
▼Прихований текстмені ставили діагноз "типова західноукраїнська школа" при тому, що я на західній Україні була всього раз в житті і це був навіть не Львів
ліл, що там з канапкою?
Дабмасяне в мені бачать галичанина, кацапи - жида й татарина, хохли - кацапом іноді вважають, жиди за свого мають, а ляхи все чудово розуміють і трохи побоюються мене, бо не вважаю я себе "Польщею Б".
Дабмасяне в мені бачать галичанина, кацапи - жида й татарина, хохли - кацапом іноді вважають, жиди за свого мають, а ляхаи все чудово розуміють і трохи побоюються мене, бо не вважаю я себе "Польщею Б".
Мм?)
ліл, що там з канапкою?
FakiNyan написав:ліл, що там з канапкою?
▼Прихований текст
то ви?
Cyan, чоловік? А хтось вже пропонував показати їх?
то нехай ще мій нік на них напише