Re: Тема для розмов
це типу якась постіронія, бо воно схоже на "не користуйтеся московською мовою, бо ви цим підтримуєте", але тут воно виглядає чимось абсурдним
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 679 680 681 682 683 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
це типу якась постіронія, бо воно схоже на "не користуйтеся московською мовою, бо ви цим підтримуєте", але тут воно виглядає чимось абсурдним
автоматичне написання коду ближче, ніж ви думаєте
https://copilot.github.com/
Почав користуватися.
Коштує 10$ на місяць.
Є чат типу gpt / bard.
Поки що саме чат нічим не кращий за безкоштовний gpt i bard, але я користуюся лише декілька годин і ще мабуть не встиг побачити глибину всіх глибин.
Зручно запускається з Visual Studio Code.
Ще можна якось прямо в редакторі коду питати підказки, ще не знаю як саме.
Cвинособаки не сплять та підсирають всюди де тільки можна..
[Ubuntu Repo] Return Ukrainian translation to the state before it was sabotaged.
Цікаво як ось це потрапило в main.
Римські цифри непогані, але в нас уже понад ҂а років і свої власні цифри є.
З іншого боку, кириличні цифри походять від грецьких, які, у свою чергу, побудовано за зразком систем, поширених у семітських народів — євреї, наприклад, теж користуються власними літерами-цифрами. Такі цифри на основі літер є і в арабів, але в наш час це вже архаїка, а те, що ми називаємо арабськими цифрами, самі араби запозичили в індусів.
Схоже, по-справжньому європейськими є лише римські цифри. Подібну систему колись використовували і в Греції, але ті місцеві цифри витіснились цифрами-буквами, про які я писав вище. А втім, кириличні цифри-букви мають сенс як прояв солідарності з Ізраїлем, де теж користуються подібною системою запису чисел на основі свого алфавіту.
хтось мав такий прикол з натяжною стелею, шо вона ніби розтягувалась в певних місцях, і там такі сліди, ніби щось з певною вагою тисне на неї вниз?
хтось мав такий прикол з натяжною стелею, шо вона ніби розтягувалась в певних місцях, і там такі сліди, ніби щось з певною вагою тисне на неї вниз?
Там мабуть вода, протікає дах.
FakiNyan написав:хтось мав такий прикол з натяжною стелею, шо вона ніби розтягувалась в певних місцях, і там такі сліди, ніби щось з певною вагою тисне на неї вниз?
нє, я ніде води не бачу + воно якось саме розсмокталось
я вже думав, шо в мене мій власний "дах протікає"
frz написав:FakiNyan написав:хтось мав такий прикол з натяжною стелею, шо вона ніби розтягувалась в певних місцях, і там такі сліди, ніби щось з певною вагою тисне на неї вниз?
нє, я ніде води не бачу + воно якось саме розсмокталось
Ну бо вода з часом висихає.
я вже думав, шо в мене мій власний "дах протікає"
Кажуть що серед представників нашої професії здорових нема, є лише недообстежені.
Після установки ос Fedora38 перестав працювати віртуал бокс. Просто вирубався приспробі запуску віртуальної машини. Потім якось поліз в bios побачив що вимкнена Intel VT. Я не пам'ятаю щоб вимикав. Питання чи може інсталятор федори мати доступ до біоса? Чи всетаки я сам мусів вимкнути віртуалізацію?
Може Intel VT завжди було вимкнено а нова версія VirtualBox не працює без Intel VT?
Може Intel VT завжди було вимкнено а нова версія VirtualBox не працює без Intel VT?
ХЗ може. Просто ніколи з цим не стикався.
"Переважна більшість не повинна хвилюватися щодо можливості бути викраденим поліцією", сказав китайський посол в Канаді під час промови пов'язаної із запрошенням канадців у якості туристів і студентів до Китаю.
FakiNyan написав:автоматичне написання коду ближче, ніж ви думаєте
https://copilot.github.com/Почав користуватися.
Коштує 10$ на місяць.
Є чат типу gpt / bard.
Поки що саме чат нічим не кращий за безкоштовний gpt i bard, але я користуюся лише декілька годин і ще мабуть не встиг побачити глибину всіх глибин.
Зручно запускається з Visual Studio Code.Ще можна якось прямо в редакторі коду питати підказки, ще не знаю як саме.
Запитав його, на які ще теми можемо поговорити. Воно відповіло що заточено на програмування і підтеми навколо.
As an AI programming assistant, my primary focus is on programming and development-related topics. However, I can also provide information on general computer science concepts, software engineering practices, and related technologies such as databases, cloud computing, and machine learning. Additionally, I can assist with basic math and science concepts.
Upd: на спробу запитати його щось інше
Sorry, but I can only assist with programming related questions.
на спробу запитати його щось інше
copilot написав:Sorry, but I can only assist with programming related questions.
Дуже легко обійти це обмеження. Просто треба додати слово "програмування", "код" чи щось таке, аби було хоч трохи в тему.
frz написав:на спробу запитати його щось інше
copilot написав:Sorry, but I can only assist with programming related questions.
Дуже легко обійти це обмеження. Просто треба додати слово "програмування", "код" чи щось таке, аби було хоч трохи в тему.
В деяких людей надто багато вільного часу.
знайшов на ютубі канал javascript січ, думаю - о, молодець! чувак робе відео про js українською!
сьогодні заходжу на його стрім, і вирішив зайти в чатик, а там правила: 1. мова спілкування українська, 2. поважайте один одного, і я думаю - о! наша людина!
а потім бачу, модератор того чату пише москальською!
я обурився, написав про то, але автор каналу відповів, шо той модератор задонатив 2.5к баксів на зсу, і тому йому дозволено балакати кацапською на роки вперід
ну типу ви уявляєте цей рівень жалюгідності та нікчемності, коли тіп реально вважає, шо 2.5к це якісь великі гроші, і шо за гроші взагалі можна купить собі можливість балакати кацапською
Дивлюся з малими Чіп і Дейл. Не бачив ще зі школи.