Re: Тема для розмов
Нарешті глянув огляд нової Mac OS. Виникло питання: хто у кого тирить? Розробники GNOME 3 у розробників Mac OS чи навпаки?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 68 69 70 71 72 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Нарешті глянув огляд нової Mac OS. Виникло питання: хто у кого тирить? Розробники GNOME 3 у розробників Mac OS чи навпаки?
Прикольно. Особливо, якщо врахувати що ці алгоритми можуть мінятись самостійно внаслідок певних досліджень, який цей квадрокоптер сам виконує.
Недавно слухав випуск подкаста Radio-t в якому була дискусія pro et contra PHP за участі PHP програмістів. Широко відомий в вузьких колах Бобук має задачку якою він ділить на програмістів і не програмістів. Задача: як вибрати k випадкових гарантовано унікальних елементів з масиву який містить n. k може дорівнювати n. Масив ледь поміщається в RAM.
Недавно слухав випуск подкаста Radio-t в якому була дискусія pro et contra PHP за участі PHP програмістів. Широко відомий в вузьких колах Бобук має задачку якою він ділить на програмістів і не програмістів. Задача: як вибрати k випадкових гарантовано унікальних елементів з масиву який містить n. k може дорівнювати n. Масив ледь поміщається в RAM.
ну перевіряти кожне випадкове число на його наявність в масиві
Ото дивився відюшку про еппл, там автор каже, шо тіпо коли вийшов ipod, то він назавжди змінив те, як ми слухаємо музику.
Не можу зрозуміти, чи це у автора "еппл головного мозку", чи то воно справді щось змінило? Я той айпод ніколи не бачив і не маю бажання, все життя слухаю музику вухами, наприклад.
Якщо це «ледь» досить мале, то програмістів не існує, ні? Мені поки що треба log2(n) + C додатково пам’яті. Хто менше?
Поки 3-5 людей пишуть вумні пости, всім іншим пропоную обсудити, що значить log2(n)+C. Є якісь ідеї?
Скоріш за все "еппл головного мозку".
От блін!
Окєй, пацани, я дізнався, що log2(n)=ступеню, в котру треба звести число 2, аби вийшло n. Наприклад, log2(32)=5, тому що 2*2*2*2*2=32.
Тепер треба зрозуміти, що таке n і C.
Поки 3-5 людей пишуть вумні пости, всім іншим пропоную обсудити, що значить log2(n)+C. Є якісь ідеї?
Так ви ж там ігри якісь пишите.
Ото дивився відюшку про еппл, там автор каже, шо тіпо коли вийшов ipod, то він назавжди змінив те, як ми слухаємо музику.
Не можу зрозуміти, чи це у автора "еппл головного мозку", чи то воно справді щось змінило? Я той айпод ніколи не бачив і не маю бажання, все життя слухаю музику вухами, наприклад.
якість звуку потрясна
FakiNyan написав:Ото дивився відюшку про еппл, там автор каже, шо тіпо коли вийшов ipod, то він назавжди змінив те, як ми слухаємо музику.
Не можу зрозуміти, чи це у автора "еппл головного мозку", чи то воно справді щось змінило? Я той айпод ніколи не бачив і не маю бажання, все життя слухаю музику вухами, наприклад.якість звуку потрясна
а хіба це не залежить від бітрейту композиції?
Cyan написав:FakiNyan написав:Ото дивився відюшку про еппл, там автор каже, шо тіпо коли вийшов ipod, то він назавжди змінив те, як ми слухаємо музику.
Не можу зрозуміти, чи це у автора "еппл головного мозку", чи то воно справді щось змінило? Я той айпод ніколи не бачив і не маю бажання, все життя слухаю музику вухами, наприклад.якість звуку потрясна
ахахаха))
ні, від бітрейту це залежить, але це ой не єдиний параметр якісного донесення звуку до вух
FakiNyan написав:Cyan написав:якість звуку потрясна
ахахаха))
ні, від бітрейту це залежить, але це ой не єдиний параметр якісного донесення звуку до вух
а що, до айподу не було mp3, котрі давали такий самий звук?
Cyan написав:FakiNyan написав:а хіба це не залежить від бітрейту композиції?
ахахаха))
ні, від бітрейту це залежить, але це ой не єдиний параметр якісного донесення звуку до вуха що, до айподу не було mp3, котрі давали такий самий звук?
ви мені ще розкажіть, що всі навушники передають однакове звучання
Так ви ж там ігри якісь пишите.
Та мені зара ліньки, взагалі все робити ліньки, я он аж почав думати про штучний інтелект, так мені ліньки щось робити. А мені ще тре сайт писати і купу всього робити, от срака.
Ну шо за дурний розклад у нас? Стільки всього трба зробити, а так мало часу, а викладачі ще й половини не вичитали.
Cyan, а ви слухали? Порівнювали? Гадаю скорш за все це:
http://www.iphones.ru/iNotes/384964
Нет, iPod не был первым mp3-плеером, рынок начала 2000-х был насыщен весьма обильным количеством плееров от различных брендов. iPod сумел «взять покупателя» своей внешностью. Удивительный дизайн и возможность держать в кармане минимум 50 альбомов любимых исполнителей.