Re: Тема для розмов
Подивилися
Frozen (2013)
The Nutcracker and the Four Realms (2018)
WALL·E (2008)
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Подивилися
Frozen (2013)
WALL·E (2008)
Вже 2.5 тижні як примусово-добровільно мобілізувався.
Куди скерували?
Подивилися
Frozen (2013)
WALL·E (2008)
Дивимося
The Emoji Movie (2017)
Вже 2.5 тижні як примусово-добровільно мобілізувався.
А мене цікавить таке питання, якщо ваша ласка. Чи ВЛК визнало вас повністю придатним чи придатним для служби в частинах забезпечення, ТЦК та СП і т. д. і т. п.?
Повністю придатний. Поки сиджу і палатках, коли дрова. Спеціальність Оператор БУАР
Дякую за службу.
На фронт поки не відправляють?
Факінуне, а що вони навіть не взяли до уваги, що ви погроміст?
Чи типу, що якщо ви ним являєтеся, то маєте робити хороші артилерійські розрахунки?
Чи типу, що якщо ви ним являєтеся, то маєте робити хороші артилерійські розрахунки?▼Прихований текст
Розрахунки зараз робить комп'ютер. Тобто видали планшет з "кропивою", правильно, Факі?
А, я думав, що це ще вручну.
Я так підозрюю, що на БЗВП ще не видають ніяких планшетів для роботи по конкретній спеціальності.
Чи типу, що якщо ви ним являєтеся, то маєте робити хороші артилерійські розрахунки?▼Прихований текст
А Р - це розрахунки чи розвідка? Я погуглив БУАР і побачив літачок (щось дуже схоже на Фурію), то може оцього літачка оператор буде наш Факі?
Прикольна роль, я б може теж пішов, якби точно знав, що попаду саме туди... а ще, мені вже двічі відповідали рекрутери, що я не витримаю БЗВП з своїми хворобами. Мені дивно, хіба не можна для обмежено придатного зробити полегшене БЗВП чи вони впевнені, що ВЛК всіх робить необмежено придатними і навіть не варто розраховувати на те. Я чомусь думаю, що це була ввічлива причина відмовити, бо рекрутери перебирають і намагаються брати кращих, на відміну від ТЦК.
VTrim написав:Факінуне, а що вони навіть не взяли до уваги, що ви погроміст?
Чи типу, що якщо ви ним являєтеся, то маєте робити хороші артилерійські розрахунки?▼Прихований текстА Р - це розрахунки чи розвідка? Я погуглив БУАР і побачив літачок (щось дуже схоже на Фурію), то може оцього літачка оператор буде наш Факі?
Прикольна роль, я б може теж пішов, якби точно знав, що попаду саме туди... а ще, мені вже двічі відповідали рекрутери, що я не витримаю БЗВП з своїми хворобами. Мені дивно, хіба не можна для обмежено придатного зробити полегшене БЗВП чи вони впевнені, що ВЛК всіх робить необмежено придатними і навіть не варто розраховувати на те. Я чомусь думаю, що це була ввічлива причина відмовити, бо рекрутери перебирають і намагаються брати кращих, на відміну від ТЦК.
Треба читати новий наказ по ВЛК, аби знати куди внесуть.
Ну або принаймні в яку категорію мають внести за законом.
У багатьох підрозділах, з того що бачив, така політика, що "літуни" мають пройти бойове хрещення як піхота.
Ну а "обмежено придатних" типу як не шлють в зону бойових дій, а літати треба таки там.
Треба читати новий наказ по ВЛК, аби знати куди внесуть.
У багатьох підрозділах, з того що бачив, така політика, що "літуни" мають пройти бойове хрещення як піхота.Ну а "обмежено придатних" типу як не шлють в зону бойових дій, а літати треба таки там.
Читав наказ, там щодо гриж міжхребцевих дисків в табличці є 4 рядки в графі "втрата функцій": значна, помірна, незначна і без втрати функцій. Але я х. з. за якими критеріями визначають оце, на мій хлопський розум, порушення функцій в мене є, і мабуть значна, це коли ти вже лежиш і не встаєш, чи майже не встаєш. Але якщо ти ходиш недалеко, утримуєшся від бігу й стрибків, щоб не зрушити нічого, не носиш важкого і від мінімально побутової роботи, типу підмести за кілька хвилин спина починає нити, а якщо робити наперекір кілька годин підряд - це пряма дорога до загострення, коли ти перетворюєшся на нерухомість на тиждень плюс/мінус, доки колеш діклофенак або п'єш німід (якщо хочеш швидше, але платиш за це печінкою). То це помірна чи незначна втрата функцій? При незначній - ти повністю придатний, а при помірній - придатий в тилових частинах.
Так про хрещення чув, тож я вже майже й не мрію... щє думаю, може був би корисний з паяльником в руках, але я тільки-тільки почав у цю сферу занурюватись. Общим чекаю на бусифікацію )))
Прикольно, тільки написав, а тоді гуглонув і відразу знайшов критерії, тільки я в них нічого не зрозумів, що там має збільшитись на відповідну кількість сантиметрів...
zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0859-23
VTrim написав:Треба читати новий наказ по ВЛК, аби знати куди внесуть.
У багатьох підрозділах, з того що бачив, така політика, що "літуни" мають пройти бойове хрещення як піхота.Ну а "обмежено придатних" типу як не шлють в зону бойових дій, а літати треба таки там.
Читав наказ, там щодо гриж міжхребцевих дисків в табличці є 4 рядки в графі "втрата функцій": значна, помірна, незначна і без втрати функцій. Але я х. з. за якими критеріями визначають оце, на мій хлопський розум, порушення функцій в мене є, і мабуть значна, це коли ти вже лежиш і не встаєш, чи майже не встаєш. Але якщо ти ходиш недалеко, утримуєшся від бігу й стрибків, щоб не зрушити нічого, не носиш важкого і від мінімально побутової роботи, типу підмести за кілька хвилин спина починає нити, а якщо робити наперекір кілька годин підряд - це пряма дорога до загострення, коли ти перетворюєшся на нерухомість на тиждень плюс/мінус, доки колеш діклофенак або п'єш німід (якщо хочеш швидше, але платиш за це печінкою). То це помірна чи незначна втрата функцій? При незначній - ти повністю придатний, а при помірній - придатий в тилових частинах.
Так про хрещення чув, тож я вже майже й не мрію... щє думаю, може був би корисний з паяльником в руках, але я тільки-тільки почав у цю сферу занурюватись. Общим чекаю на бусифікацію )))
Так а якщо у вас дійсно є проблеми, не надумані. Чи намагалися оформити групу? Легально, без послуг пані Крупи)
Та скільки людей отак живе з проблемами зі здоров'ям і нікуди не йде нічого оформлювати, навіть не знаючи, чи воно їм належить чи ні. Родичка з втратою ока робила групу (вже давно), то її попоганяли туди-сюди, але вона була дуже наполегливою і дійшла до кінця без жодного "підмазування". Я не такий наполегливий, а оці "підмазування" категорично не сприймаю...
У мене теж проблеми з очима вже давно (хвороба при якій зір не корегується окулярами) і є ряд обмежень по виду діяльності та лікування.
До цих пір все було гладко і по закону. Що буде далі після ліквідації старої структури - поняття не маю.
БУАР — Батарея управління і артилерійської розвідки. https://www.ukrmilitary.com/2015/03/termin.html
Прикольна роль, я б може теж пішов, якби точно знав, що попаду саме туди... а ще, мені вже двічі відповідали рекрутери, що я не витримаю БЗВП з своїми хворобами.
Бачив пацанчика з кривими ногами який ледь човгає, але він виявився придатним, все пройшов а тепер служить службу (додому звісно ж не пускають) і судиться щоб його списали. Коли я його бачив, то суди тривали вже майже рік. БЗВП і все інше по суті фарс. Якщо людина здатна хоча б ходити і бути присутньою, то цього вже достатньо. Напишуть що підготовку пройшов і все добре.