Re: Тема для розмов
Тримай анімешників!
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 74 75 76 77 78 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Тримай анімешників!
P.Y. написав:Сунькуйвчай
Це вже китайська
(В японській мові закриті склади менш поширені й можуть закінчуватись лише на -н).Сунькуйвчайн тоді.
тоді вже - сункуівучаін
Ото срака. Же місяць тому обговорив з викладачем тему диплому, переписувались по милу, наче все окей, все вирішили.
Сьогодні мені кажуть, що приходив цей викладач і бунтував з приводу, що він не знає, хто я є, і тему диплому теж не знає, і казав, щоб я свої контактні дані залишив.
Ну я йому вже написав листа. Хтів був вдати обуреного студента, ну такого, що прям "бубубуб, як там можна, я дійсно нічого не значу для вас???" ліл, але передумав, бо ще "Клювік" мені "прикриє".
Пам'ятаю, якийсь чувак захищав свій диплом, а цей викладач був в комісії. Так от, викладач каже, що тіпо лайно ваша записка, на скріншотах нічо не видно (там були чорні прямокутники), а студент каже, що це тіпо інтерфейс такий темний, тому так погано на листочках видно, ну і вони там трохи посварились, а студент ще був якийсь емоційний і почав фиркати, тіпо - "пфф, ну ващє капєц, пфф, ну ти дайош, то такий інтерфейс!!!! шо нє устраіваєт???" ,а викладач йому потім каже - "Ви клювік прікройте", ну і став трохи вчити, як тре себе поводити.
Ну але потім вони наче побратались, сіли разом та викладач став показувати, що не так в тій записці, а той чувак здав на 4, так що все норм, ліл.
Не люблю таких. Вмажте йому по морді при нагоді.
Кому?
О госпади, мамка дивиться отой ікс-фактор по стб, я то перефірійним зором теж дивлюсь, і... це такий маразм, таке лайно.
Хто, взагалі, може це дивитись? Навіщо це все? Для чого? Бездарні виконавці, старі та "ніяк" пісні. Ніби зібралось бидло з двору і замутило караоке, і це показують по телику типу як дуже норм шов. Кашмар.
моя бабуся каже, що Поплавський гарно співає ._________.
Та ви ж не забувайте, що це ще покоління СРСР. Їх же там так зомбували, що вони до кінця життя власну думку мати будуть боятись.
А моя бабуся думає, що я кримінальний авторитет, із-за цього не пускає до себе в квартиру.
А моя бабуся думає, що я кримінальний авторитет, із-за цього не пускає до себе в квартиру.
а чо так?
Chemist-i написав:А моя бабуся думає, що я кримінальний авторитет, із-за цього не пускає до себе в квартиру.
а чо так?
Мав необережність розказати їй про реалії деякого українського бізнесу, але вона у своїй свідомості перевернула все з ніг на голову...
Та ви ж не забувайте, що це ще покоління СРСР. Їх же там так зомбували, що вони до кінця життя власну думку мати будуть боятись.
Ну в тебе замість вождя і комунізма - інтернети та аніме. І яка по-сути різниця?
Може будем трохи ввічливіші в розмовах про старших?
FakiNyan написав:Та ви ж не забувайте, що це ще покоління СРСР. Їх же там так зомбували, що вони до кінця життя власну думку мати будуть боятись.
Ну в тебе замість вождя і комунізма - інтернети та аніме. І яка по-сути різниця?
Може будем трохи ввічливіші в розмовах про старших?
Що? Не верзіть дурниць, аніму я сам обираю, тому що можу, а тоді їм все нав'язували, і якщо не вийшло, то за грати!