Re: Тема для розмов
Якщо вже казати про музику, то вже ліпше рок(ну я полюбляю альтернативу) ніж попсу.
Зажовані фрази, в більшості з попси майже ніякого смислу не несе сама пісня.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 75 76 77 78 79 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Якщо вже казати про музику, то вже ліпше рок(ну я полюбляю альтернативу) ніж попсу.
Зажовані фрази, в більшості з попси майже ніякого смислу не несе сама пісня.
VTrim
Чия б корова мичала, а ваша б мовчала
VTrim, як модер кажу, поважайте учасників форуму, ВСІХ учасників
Головне,шо я нічого образливого і прямого не написав. Ви самі зробили висновок .
VTrim
Чия б корова мичала, а ваша б мовчала
Головне,шо я нічого образливого і прямого не написав. Ви самі зробили висновок .
якби ви зробили це прямо, я б вам мінімум вліпила попередження в профіль, максимум - забанила
я просто попереджую... стримувати свої оргазми
тре змінювати, бо це не гіфка, і дуже давно вже стоїть, але хз, на що це змінювати........ тре пошукати арти з Сінон
А є за що?
Це заборона висловлення власної думки,ви краще загляньте в теми про кодінг,скільки там флуду і тролінгу,ніж намагатись щось контролювати там,де все це дозволено. Матів і образ не було. Дякую за увагу.
я просто попереджую... стримувати свої оргазми
А є за що?
Це заборона висловлення власної думки,ви краще загляньте в теми про кодінг,скільки там флуду і тролінгу,ніж намагатись щось контролювати там,де все це дозволено. Матів і образ не було. Дякую за увагу.
Забий.
1. ваша свобода закінчується там, де починається свобода іншого (с)
2. те, що ця тема для флуду ще не означає, що вона не модерується
3. та я ж за вас переживаю - ви ж там, мабуть, відчуваєте якесь сексуальне задоволення від того, що так "тонко тролите". зрозумійте, я переживаю за ваше здоров'ячко, а то раптом від перефапу серденько не витримає...
4. я. не. проглядаю. усі. теми.
Інтернети це лише засіб передачі інформації, а аніме - доволі інтелектуальний (в порівнянні з американською попсою) жанр.
Я маю на увазі не сам інтернет а всякі вк та ютуби.
Я ось дихаю клеєм, але на фоні опіумщиків та героїнщиків я морж-культирист.
Singularity, пхайте всіляке лайно під спойлери, а то я аж злякався.
І мабуть варто було б переглядати і остальні теми.
Хтів був таку круту гафіку на аву поставити, але вона занадто крута для цього форуму.
Там все навпаки, звісно якщо клеєм ви дихаєте не навмисно. А взагалі погоджуюсь.
Які теж є лише засобами передачі інформації, щоправда ВК містить завелику концентрацію бидла, та FakiNyan там також присутній. Претензій то відеохостингу необґрунотовані.
Там все навпаки, звісно якщо клеєм ви дихаєте не навмисно. А взагалі погоджуюсь.
Які теж є лише засобами передачі інформації, щоправда ВК містить завелику концентрацію бидла, та FakiNyan там також присутній. Претензій то відеохостингу необґрунотовані.
Хочете сказати, що я бідло7?? то так і кажіть!
Ні, я кажу що можна спілкуватися там з бидлом, а можна з FakiNyan'ом - пробачте за двозначність.
Ні, я кажу що можна спілкуватися там з бидлом, а можна з FakiNyan'ом - пробачте за двозначність.
Пробачаю.