Re: Тема для розмов
VTrim написав:FakiNyan написав:ви наркоман? :D
Фантазія збс,а ви весь час впарюете шось про Японію)
збс? тепер я розумію значення слова - бидлокодер :D
При чому тут кодінг?%-/
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 85 86 87 88 89 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
VTrim написав:FakiNyan написав:ви наркоман? :D
Фантазія збс,а ви весь час впарюете шось про Японію)
збс? тепер я розумію значення слова - бидлокодер :D
При чому тут кодінг?%-/
FakiNyan написав:VTrim написав:Фантазія збс,а ви весь час впарюете шось про Японію)
збс? тепер я розумію значення слова - бидлокодер
При чому тут кодінг?%-/
дійсно
wtf Повідомлення форуму
Ви були забанені на цьому форумі. Адміністратор або модератор, який вас забанив, залишив таке повідомлення:
Реклама...
Будь ласка, спрямовуйте будь-які запити до адміністратора форуму за адресою info@replace.org.ua.
quez написав:FakiNyan написав:ми тут бій насмерть влаштовуємо, чи що?
Ну так оголосіть критерії порівняння.
ну я ж там вище писав, порівнюємо за впливом на людське життя.
Дуже нечіткі критерії. Впливає і те, і те.
Сектанти більше впливають на життя, ніж науковці.
Позитивно, чи негативно? З якою метою?
0xDADA11C7 написав:Сектанти більше впливають на життя, ніж науковці.
Визначте позитивність і негативність.
FakiNyan написав:0xDADA11C7 написав:Сектанти більше впливають на життя, ніж науковці.
позитив - просвітлює людей, надає їм сил, покращує самопочуття та не має негативних наслідків (сам придумав, як ви і хтіли), ну а негатив навпаки - забирає фізичні/моральні сили, нічого не даючи взамін, що могло б в майбутньому повернути ті сили, руйнує психіку людини та спотворює її погляди на життя, як то пропаганда нагвалістичних цінностей (якщо можна так сказати), без пояснення реальної суті нагвалю та тоналю, наприклад
p.s. коли завантажував картинку на хостинг, отримав таку каптчу, і трохи всплакнув
quez написав:FakiNyan написав:Позитивно, чи негативно? З якою метою?
позитив - просвітлює людей, надає їм сил, покращує самопочуття та не має негативних наслідків (сам придумав, як ви і хтіли), ну а негатив навпаки - забирає фізичні/моральні сили, нічого не даючи взамін, що могло б в майбутньому повернути ті сили, руйнує психіку людини та спотворює її погляди на життя, як то пропаганда нагвалістичних цінностей (якщо можна так сказати), без пояснення реальної суті нагвалю та тоналю, наприклад
І наука, і релігія покращують самопочуття людей, просвітлюють і надають сенс існування. А от досягнення науки, а особливо «досягнення» релігії виснажують людей і заплутують їх на шляху пізнання сенсу існування. Якось так бачу ситуацію.
FakiNyan написав:quez написав:Визначте позитивність і негативність.
І наука, і релігія покращують самопочуття людей, просвітлюють і надають сенс існування. А от досягнення науки, а особливо «досягнення» релігії виснажують людей і заплутують їх на шляху пізнання сенсу існування. Якось так бачу ситуацію.
Нє-нє, з релігією не так. Вона покращує самопочуття використовуючи ефект плацебо. Тобто дає "знання", котрі ніяк не можна використати в реальному житті, аби перевірити їхню правдивість.
А от наука дає знання, в котрих можна бути впевненними, ну в більшості з них.
Наприклад, релігія каже - моліться Богу і будете здорові, нажаль, в мене немає списку тих, хто помер від пухлини мозку, хоч і молився кожного дня, і за нього інші люди молились.
В цей час наука дала нам хірургію (якщо там можна сказати), котра позбуває людей тої пухлини та дає їм змогу молитись своєму "Богу" і далі. (і звісно, після вдалої операції їхні родичи будуть плакати і кричати на всю палату - слава Богу, ліл
)
▼ніхто не вгадав, всі програли, я вийграв
надто очевидно, щоб вгадувати
p.s. коли завантажував картинку на хостинг, отримав таку каптчу, і трохи всплакнув
▼Прихований текст
Нє-нє, з релігією не так. Вона покращує самопочуття використовуючи ефект плацебо. Тобто дає "знання", котрі ніяк не можна використати в реальному житті, аби перевірити їхню правдивість.
Наприклад, релігія каже - моліться Богу і будете здорові, нажаль, в мене немає списку тих, хто помер від пухлини мозку, хоч і молився кожного дня, і за нього інші люди молились.
В цей час наука дала нам хірургію (якщо там можна сказати), котра позбуває людей тої пухлини та дає їм змогу молитись своєму "Богу" і далі. (і звісно, після вдалої операції їхні родичи будуть плакати і кричати на всю палату - слава Богу, ліл▼Прихований текст)
от у мене котик отравився і мама каже "будемо молитись, щоб він виздоровів", а я "лікуй котика, а не молись, хоспаді!"
FakiNyan написав:▼ніхто не вгадав, всі програли, я вийгравнадто очевидно, щоб вгадувати
▼Прихований текстFakiNyan написав:p.s. коли завантажував картинку на хостинг, отримав таку каптчу, і трохи всплакнув
▼Прихований текст▼Прихований текст
ліл, але ж ви так і не відповіли на те питання
ліл, але ж ви так і не відповіли на те питання
мені здалось нудним витрачати час на очевидні речі
ліл
FakiNyan написав:Нє-нє, з релігією не так. Вона покращує самопочуття використовуючи ефект плацебо. Тобто дає "знання", котрі ніяк не можна використати в реальному житті, аби перевірити їхню правдивість.
В цей час наука дала нам хірургію (якщо там можна сказати), котра позбуває людей тої пухлини та дає їм змогу молитись своєму "Богу" і далі. (і звісно, після вдалої операції їхні родичи будуть плакати і кричати на всю палату - слава Богу, ліл▼Прихований текст)
от у мене котик отравився і мама каже "будемо молитись, щоб він виздоровів", а я "лікуй котика, а не молись, хоспаді!"
то ви серьйозно?
FakiNyan написав:ліл, але ж ви так і не відповіли на те питання
мені здалось нудним витрачати час на очевидні речі
ліл
ліл, ліл.