Re: Тема для розмов
Тоді просвітіть, може я чогось не розумію.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 93 94 95 96 97 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Фільтрування пост,гет,реквест,файлс,куків,сесій - запитів,фільтрація підозрілих запитів,які використовуються при експлуатації бекдорів. Якшо були підозрілі запити,то логувати дані про користувача в бд,ну і статистика переходів,обмеження по частоті звернення до сайту з одного іп.
Я саме це мав на увазі, коли писав про статиску запитів. Взагалі ви дублюватимете функціонал фаєрвола, проте для самоосвіти це добре.
А в прикладному програмуванні типу верстальщики як в web? Наприклад: на C# потрібно стоврити програму для керування комп’ютерним клубом з декількома темами оформлення (закос під Mac OS, закос під Windows 95 і контрастна для інвалідів) і піктограм і парою анміацій. Хто буде займатися розробкою GUI і як це буде виглядати? Як буде реалізована підтримка тем?
Боляче було? Скільк тривала? Чого та пізно?
В плані прийомів тих - майже не боляче, в мене лишень ноги чось болять від того бігу і "розминки", після котрої я ледь стояв на ногах, ліл.
Все почалося в 20:00, продовжувалося півтори години, потім поки доїхав, хвилин 20-30, потім поки зайшов до дому, хвилин 2-3, потім поки переодягнувся, потім поки поїв, потім поки подивився на маленьких напівроздягнених дівчаток, та й час минув.
А я читав у вікі про Шарля Бодлера і уявляю яким невиправним естетом він був - не міг жити без богеми і живопису.
Богемний спосіб життя і пристрасть до колекціонування живопису втягують його у величезні витрати. За два роки він розтратив третину успадкованих грошей. У 1844 за рішенням сімейної ради над Бодлером встановлюється опіка. Він гостро переживає приниження. В 1845 робить спробу самогубства.
потім поки подивився на маленьких напівроздягнених дівчаток
FakiNyan написав:потім поки подивився на маленьких напівроздягнених дівчаток
▼всі чекали цієї картинки
Я не такий!
Cyan написав:FakiNyan написав:потім поки подивився на маленьких напівроздягнених дівчаток
▼всі чекали цієї картинкиЯ не такий!
звичайно
Тільки що заробив 100 рубльов xD
Сидів в відповідях мейл.сру, а там якийс чувак пише, що типу тре зробити йому завданнячко на Жабі, а те завданнячко таке просте.
Просто створити клас з деякими полями, ініціалізувати ті поля якимись значеннями, а потім створити декілька об'єктів того класу і вивести їхні поля, ліл.
Тільки що заробив 100 рубльов xD
Сидів в відповідях мейл.сру, а там якийс чувак пише, що типу тре зробити йому завданнячко на Жабі, а те завданнячко таке просте.
Просто створити клас з деякими полями, ініціалізувати ті поля якимись значеннями, а потім створити декілька об'єктів того класу і вивести їхні поля, ліл.
Це скільки, 2 долара? Серйозний заробіток.
FakiNyan написав:Тільки що заробив 100 рубльов xD
Просто створити клас з деякими полями, ініціалізувати ті поля якимись значеннями, а потім створити декілька об'єктів того класу і вивести їхні поля, ліл.Це скільки, 2 долара? Серйозний заробіток.
Та я не про кількість, а про саму суть - заробіток! Я ж ніколи ще не працював, і це мона назвати першим заробітком, майбуть, ліл.
На москалів працюєш? запроданець.
я їх розоряю, погіршую їхню економіку