Re: Смішні картинки комп`ютерної тематики.
Nine Deadly Sins.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Розваги та гумор → Смішні картинки комп`ютерної тематики.
Сторінки Попередня 1 … 91 92 93 94 95 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
True story.
FakiNyan - та ні, просто масні шаблонні жарти відомі своїми стереотипами, перебільшеннями і спотвореннями реальності. На це був мій натяк.
Дивно що ви це так інтерпретували. Зупинилися на одному, маєте якісь переконання проти Java чи дешевого коду? Майте терпимості, ви ж сучасна людина. Хоча, ваша правда, мабуть я мав бути більш однозначним.
[nick]tchort[/nick] то ви клон mgbubaev-а чи новий троль?
Не варто дивуватися, що вам приходять в ЛС сотні повідомлень, це пов'язано перш за все з вашим ніком, аватаром та картинками, які ви викладаєте. От хто більш психічно хворий, сатаніст чи православний? Може бути все, але у даному випадку мабуть перше.
Знаєте, от якщо людина православна, то з'являється враження що за нею стоїть янгол і якось боязко надсилати їй сотні повідомлень (а раптом покарають?).
А якщо людина тебе образила чи виклала такий нік, то виникає "бажання покарати", щоправда від злого, але все ж працює: на цьому форумі ніхто "захищений янголом" не отримував сотні ЛС. То може варто задуматись? )))
Аватар і ім'я є відсилкою до декількох з моїх улюблених відеоігор. Нік теж, "всього лише" https://stygiansoftware.com/wiki/index.php?title=Tchort
Щодо повідомлень, здається то все від однієї непоміркованої особи. Не знаю що вас потурбувало і як це стосується жартів і гумору, звісно в цьому є свій комізм, але краще перенесіть ваші занепокоєння в іншу тему.
Можливо, я маю низький інтелект, але я не знайшов нічого смішного у вашій картинці. Вона натякає що програмування від злого, але насправді програмування від доброго, як і напр. ніж який може використати зло... Введення в оману є злом, тому картинка зла а не смішна під приводом "смішного". Вона не дає майже нічого корисного, а отже викладення її свідчить про те що я був частково правий.
Я не стверджував що ви цілком сатаніст, можливо ви ігроман але це для мене одне і те ж.
Пан Факі наприклад анімешник і мене це дратує, "ловіть анімешника!!!!!!!!!!"
А ви ігроман? "ловіть ігромана!!!!!!!!!!!!!!!!" бо у анімешників і ігроманів психіка дещо змінена під світ ігор чи аніме, а коли вони про щось говорять то наводять якість картинки, цитати із ігор чи аніме і це дратує!!!!! Бо їх психіка інтерпретує ці цитати по своєму, їх складно зрозуміти і не хочеться вникати у цей світ.
смішно, бо це зелібоба в омані. вважає, що воно програміст, а не віталік
але я не знайшов нічого смішного у вашій картинці
Та ілюстрація, бачте яку я знайшов, скоріш за все коментує особливості мов програмування - Go наприклад легкий і "лінивий", Пітон пише довжелезні нічні сценарії (скріпти)...і тому подібне. Принаймні мені так здалося, що жарт в тім.
Пан Факі наприклад анімешник і мене це дратує
Не варто, в аніме теж немає нічого злого. Я теж маю MAL до прикладу.
Намалював за місяць до карантину сам не знаю чому так
Є щось в цім тонке і зловісне... Крім того чимось і огидне. Але важко сказати чим саме.
2012: Cultural Diversity.
2016: Gender Diversity.
2020: "Neuro" Diversity...
Source -> https://www.dyslexiefont.com/en/typeface/
Coming up Next in 2024:
The Existential Diversity... soon.
Ну це було в фейсбуку на укргуморі, але смішно дуже, сюди запустую