Re: Запит MySQL
Я дуже вибачаюсь, але orders.log це може бути не таблиця бази данних, а файл. Він повинен створюватись при першому замовлені.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Бази даних → Запит MySQL
Я дуже вибачаюсь, але orders.log це може бути не таблиця бази данних, а файл. Він повинен створюватись при першому замовлені.
дзвоніть телепатам, вони напишуть код
той код, який повинен додаватись до запитання
по темі - важливо написати пару слів не лише про те, що ви намагаєтесь заставити зробити дану строчку коду,
але і загальний намір - що ви хочете взагалі цим кодом зробити, що отримати в результаті
в одному з чаті в телеграмі один програміст також щось мучився з якимись файлами і запитами,
порадив йому заюзати sqlite -
-- "точно, ідеально підходить, дякую, як же я сам до цього не додумався"
Є дві основні архітектури Систем Управління(або Керування) Баз Даних (СУБД)
'файл-сервер'
'клієнт-сервер'
'файл-сервер' систем управління баз даних має ряд недоліків за яких не є популярною у веб
Наприклад та ж вікіпедія пише
При великій інтенсивності доступу до одних і тих же даних продуктивність інформаційної системи різко падає.
Ви зараз пишете код для MySQL, якщо ж ви все таки хочете використовувати файл, пишіть код для файлових СУБД.
Наприклад SQLite
PHP + SQLite
http://php.net/manual/en/book.sqlite3.php
Я просто виконую видеоуроки. Тема "створення інтернетмагазину". Я не неважився приєднувати всі файли, бо ціную ваш час. Я сподівався, що можна обійтися "малою кров'ю".
Я просто виконую видеоуроки. Тема "створення інтернетмагазину". Я не неважився приєднувати всі файли, бо ціную ваш час. Я сподівався, що можна обійтися "малою кров'ю".
дивіться приклади
http://replace.org.ua/post/93254/#p93254
потицяйте ці приклади на локалці, поекспериментуйте
elektryk написав:Я просто виконую видеоуроки. Тема "створення інтернетмагазину". Я не неважився приєднувати всі файли, бо ціную ваш час. Я сподівався, що можна обійтися "малою кров'ю".
дивіться приклади
http://replace.org.ua/post/93254/#p93254
потицяйте ці приклади на локалці, поекспериментуйте
Щиро дякую.
А коли вискакує помилка "невідома база данних", то як зробити її відомою??
дякую - то є така кнопочка справа знизу кожного повідомлення
ту кнопочку треба жмякати, замість розписувати довгі подяки))
про помилку "невідома бд" --
напевно треба глянути чи вірно ви назву бд в запиті з'єднання з субд прописуєте
або показати код, весь код
З дампом я розібрався. А як вручну заповнити таблицю. Бо нам на курсах зовсім не дають інтерфейсу. І взагалі нам дають матеріал як з довідника, а не як з підручника.
та все так же - sql insert
можна кодом заливати, можна дампом, можна в phpmyadmin
та все так же - sql insert
можна кодом заливати, можна дампом, можна в phpmyadmin
Ну ось я зайшов в HeidiSQL. Ось зайшов в базу. Ось зайшов в таблицю. А далі що робити??
В таблиці відкритий опис стовбчиків. Як перейти до їх заповнення?? Потрібно щоб відкрились відповідні клітині. Як це зробити??
Там закладка Data має бути. От там, зазвичай, можна додавати нові дані в таблицю.
Там закладка Data має бути. От там, зазвичай, можна додавати нові дані в таблицю.
Не можу знайти. Не бачу...
Я декілька років користувався безкоштовною версією dbForge Studio for MySQL, там точно усе є.
Виявляється достатньо двічі клацнути по полю і з'являється курсор. Тю-ю-ю, як просто!!
Об'єкт mysqli. mysqli_connect - аналог new mysqli для тих, хто не любить ООП.
Примітивні задачки для новачків. Давайте свої спроби, поговоримо.
Об'єкт mysqli. mysqli_connect - аналог new mysqli для тих, хто не любить ООП.
Примітивні задачки для новачків. Давайте свої спроби, поговоримо.
По першому пункту: Так що ж знаходиться в змінній $link ??
По другому пункту:
1. Визначте назву каталогу товарів з найдорожчим товаром.
Товари та їхні ціни лежать в таблиці product
Каталог товарів з назвами (name_catalog) лежить в таблиці catalog
Їх зв’язує таблиця product_to_catalog виду:
catalog_id product_id
10 122
… …
Оскільки я мови SQL не знаю, то даю свої спроби українською
Запит 1 Дай мені id товару з таблиці product, price (ціна) якого найбільша, тобто MAX();
Запит 2 Дай мені name_catalog з таблиці catalog, в якому лежить товар, id якого знайдене першим запитом;
2. Вибрати всіх покупців з іменем Дмитро з таблиці customer виду:
id_ customer name email
3 Дмитро Іванович dm@gm.com
… … …
Моя версія запиту
SELECT name FROM customer WHERE 'Дмитро';
3. Виберіть те саме з таблиці готових покупок orders, яка пов’язана з таблицею customer через ключ id_ customer і має вид:
id_order id_ customer total
31 3 10000
… ... ...
По першому пункту: Так що ж знаходиться в змінній $link ??
Вам же вище відповіли - об'єкт mysqli. А взагалі ви й самі можете подивитись що саме там знаходиться, чи вам про var_dump() не розповідали?
Оскільки я мови SQL не знаю, то даю свої спроби українською
А в чому тоді сенс цих задачок, якщо ви не знаєте SQL і навіть не цікавитесь ним? Бо там досить примітивні запити, котрі є в мануалах, достатньо лише вказати свої назви полів таблиці.
Моя версія запиту
Знову таки, пробуйте виконати свій код, тільки практика дасть результат, без неї ніяк. Ви не вказали назву поля по якому шукаєте.
Моя версія запиту
Знову таки, пробуйте виконати свій код, тільки практика дасть результат, без неї ніяк. Ви не вказали назву поля по якому шукаєте.
Як це не вказав!! А "name"??