Re: як видалити профіль?
Добре було в движок форуму додати неможливість редактури після модерації. І не такі фортеля від неадекватних "користувачів" бачив )
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Розваги та гумор → як видалити профіль?
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Добре було в движок форуму додати неможливість редактури після модерації. І не такі фортеля від неадекватних "користувачів" бачив )
На жаль, не бачив, що там було безпосередньо перед тим, як модератор зробив у першому повідомленні веб-макак статевим способом (чи вони були й раніше?).
V1
Шукаю ментора
Всім доброго дня. Я шукаю ментора для допомоги у вивченні JavaScript або Python. Маю початкові знання цих мов, а також HTML і CSS. Буду вдячний за будь яку допомогу))) скайп lvova78.
V2
як видалити профіль?
підкажіть будь ласка як тут видалити свій профіль і тему яку я створив???
V3
шукаю ментора
Я хочу бути веб макакою, але навчитися хочу статевим шляхом, бо кажуть що так швидше знання передається. скайп lvova78
V4
як видалити профіль?
В мене просто нема слів від вашого хамства... підкажіть будь ласка як тут видалити свій профіль і тему яку я створив???
Ґітхаб йопта
V1
Шукаю ментора
Всім доброго дня. Я шукаю ментора для допомоги у вивченні JavaScript або Python. Маю початкові знання цих мов, а також HTML і CSS. Буду вдячний за будь яку допомогу))) скайп lvova78.
V2
як видалити профіль?
підкажіть будь ласка як тут видалити свій профіль і тему яку я створив???
V3
шукаю ментора
Я хочу бути веб макакою, але навчитися хочу статевим шляхом, бо кажуть що так швидше знання передається. скайп lvova78
V4
як видалити профіль?
В мене просто нема слів від вашого хамства... підкажіть будь ласка як тут видалити свій профіль і тему яку я створив???
Ґітхаб йопта
Серйозно? "Вася дурак!"? Ми в дитячому садку?
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися