Re: Хочу працевлаштуватися статевим шляхом
проведення регулярних корпоративних оргій. ))))
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Розваги та гумор → Хочу працевлаштуватися статевим шляхом
Я відкритий до будь-яких* пропозицій.
*крім деяких
Я відкритий до будь-яких* пропозицій.
*крім деяких
скажи якщо не секрет скільки пропозицій було?)
ледде стримався аби не перекрутити 3е слово
P.Y. написав:Я відкритий до будь-яких* пропозицій.
*крім деяких
скажи якщо не секрет скільки пропозицій було?)
Може, ще й назви компаній перерахувати? По ідеї, там є якісь угоди про нерозголошення інформації, за порушення яких мене звільнять й оштрафують (але я цього не казав).
MaxBet написав:проведення регулярних корпоративних оргій. ))))
Що за брудні звинувачення в Зе-філії
VTrim написав:MaxBet написав:проведення регулярних корпоративних оргій. ))))
Що за брудні звинувачення в Зе-філії
Я й не помітив, що це можна трактувати і так в принципі сенс не змінюєтья
Ви просто заздрите, що на вашій роботі такого нема
Ви просто заздрите, що на вашій роботі такого нема
не нам такого не треба, у нас одні чоловіки на роботі ..
P.Y. написав:Ви просто заздрите, що на вашій роботі такого нема
не нам такого не треба, у нас одні чоловіки на роботі ..
Ось вам і розплата за сексизм
Не там об'яву закинув, треба було в будинок для людей похилого віку - черга б вишикувалася...
Для чого в будинку для людей похилого віку програміст?
Бачу, що принаймні один користувач зацікавився.
Отже, я хочу бути python-девелопером (можна веб-макакою), але працевлаштуватися хочу статевим шляхом, бо так прикольніше. Про себе: маю потужний нерозкритий потенціал. Готовий працювати безкоштовно, за умови проведення регулярних корпоративних оргій. Відповім усім чарівним представницям ІТ-компаній Києва!
Оргії бувають різні, рекрутувати може чарівна дівчина, а на оргіях та в кабінеті бородаті, спітнілі...
P.Y. написав:Отже, я хочу бути python-девелопером (можна веб-макакою), але працевлаштуватися хочу статевим шляхом, бо так прикольніше. Про себе: маю потужний нерозкритий потенціал. Готовий працювати безкоштовно, за умови проведення регулярних корпоративних оргій. Відповім усім чарівним представницям ІТ-компаній Києва!
Оргії бувають різні, рекрутувати може чарівна дівчина, а на оргіях та в кабінеті бородаті, спітнілі...
От чому треба боротися з сексизмом у програмістському середовищі
Для чого в будинку для людей похилого віку програміст?
Писати прошивки для слухових апаратів.))) Ну і ....... Тільки щоб гарячі бабусі не замучили.
З гарячими бабусями — це не до мене, хай ними гарячі дідусі займаються, геронтофілією не страждав ніколи.