Насправді пристаркуваті легко детектяться за небажанням вчити нове, особливо алгоритми. Нещодавно відкрив я SICP і зрозумів що треба освіту здобувати, а не пливсти за течією (в прірву, звичайно). Відчув себе асемблерною макакою і нині складаю освітній плян на рік.
Трусіку, маю до вас завданнячко для поліпшення якості укрнета. Існує проєкт MDWiki, який правильні речі робить, але по-перше він побудований на гидотному Бутстрапі3, а по-друге він не вміє включати статті мовою маркдавун до свого тіла (як TiddlyWiki), а по-треттє я не можу всунути ґаджет мовою processing.js (щось зламалося і воно не робе). Я закінчив переклад статті про CHIP-8, а викладати ніде, бо "українська альтернатива хабру" не жере таблиці в html (це картина маслом насправді, я розумію що markdown вбога мова розмітки, але робити з інформаційного ресурсу недотвіттер це ліл, де більша частина інформації не індексується через те що все довге пхається у зображення), про цей форум я мовчу (інколи /KIT\ змушує цей хворум жерти HTML, але і то в останній раз не на всіх бравзерах).