Re: Акція! Верстаю безкоштовно! [EXPIRED]
Слабо?
між слабо і ЛЛ -- просто Маріанська западина -- різниця
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → HTML та CSS → Акція! Верстаю безкоштовно! [EXPIRED]
Слабо?
між слабо і ЛЛ -- просто Маріанська западина -- різниця
Ми правда раді, що ти одужав HTML і СSS та отримав шляхетне звання Senior Формошльоп Developer, але користі від цього 0.
Для мене дивні такі тези. Від будь-якої практики може бути користь, тим більше така альтруїстична робота
Я зі свого боку можу запропонувати наступний простий макет, який ми обговорювали тутай
Ось посилання на Conceptboard https://app.conceptboard.com/board/m67m … 431r-548x# (заодно можна познайомитися з цим прекрасним сервісом)
Приблизний список дій роботи
Перенести сторінку в Сodepen або GitHub Pages
Зробити правки написані в Conceptboard
Можна додати репозиторій на Github і зробити pull request
Пройти codereview
Викласти всі зміни
FakiNyan - такий варіант влаштує?
ммм,ну окей... це ви бутстрап використовуєте? які там ще штуки є? маю на увазі оту гугль мапу. Це ж плахін якийсь?
То не я робив, я лиш критикував. Якщо цікава така робота - можемо сконтактуватися через ПП
ну то так, напишіть мені все, що я маю знати, і які файли маю мати, аби почати то робити.
більше нікому нічо не треба, чи що?
О, а чи можете ви показати свої дизайнерські здібності, і скомпілити кілька тем для бутстрап, чи іншого фреймворка?)
поки що тренуюсь на фрішних макетах, озьдо
https://fncamm.github.io/bikees/
Faki, а як же те щоб веб програмісти - веб макаки?
Faki, а як же те щоб веб програмісти - веб макаки?
то стосується тільки тих, хто окрім сайтиків на PHP нічого зробити не може, і вважає, що вже досяг вершини програмування.
А я цим почав займатись, тому що легче знайти роботу.
Кажіть прямо - їсти хочеться.
все одно зараз найпоширеніший формат для макетів це psd
Можливо. Але навколо мене немає жодного дизайнера, хто малює у фотошопі
Кажіть прямо - їсти хочеться.
та я вже мрію, коли зможу придбати собі рошенівського торта і наодинці його зжерти
телеграмом користуєтесь?
можливо у мене щось є
акція ще діє?
протрібно створити і натягнути фронт на бекенд для сайту, що виводить усякі графіки.
дані для графіків беруться через API в форматі JSON
бажані технології - UIKit + Vue js + c3 , але це не принципово - можна пропонувати своє.
робота через Git
робота не оплачується, але у випадку хорошого співвідношення швидкості і якості - невелика заохочувальна премія передбачена
якщо є бажаючі - пишіть в Приватні Повідомлення.
FakiNyan написав:більше нікому нічо не треба, чи що?
телеграмом користуєтесь?
можливо у мене щось є
я хоч і перейшов на веб, але поки що не гей