Re: Емблема Форуму
Можна тоді літери "і", "ї", "ґ" замість цифр на п'єдесталі.
Не розумію до чого тут взагалі п’єдестал?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Організація роботи форуму → Емблема Форуму
Можна тоді літери "і", "ї", "ґ" замість цифр на п'єдесталі.
По-різному можна трактувати.
Мені просто сподобався варіант розміщення літер-ініціалів у такому положенні.
Як на мене, емблема - не дуже хороша ідея.
Проте, якщо ви уже й беретесь за емблему, то краще детально ознайомитись із інформацією на цьому ресурсі.
А ще ліпше - замовити емблему у них.
Коли форум створюватиме військове формування або хоча б громадську організацію, то це звернення до правил геральдики матиме сенс. З досвіду інших кодерських форумів - hackhound має за емблему відбиток собачої лапи, trojanforge - срібну кінську голову у колі (немов монета) із зеленою тінню, imsecure - простий замOк. Воно просте і кидається в очі.
А StackOverflow - переповнення стеку. Все геніальне - просте.
А оті місця 3 1 2 в мене чомусь асоціюються зі змаганням.
Bartash, якщо чесно, то не дуже.
Проте, якщо ви уже й беретесь за емблему, то краще детально ознайомитись із інформацією на цьому ресурсі.
А ще ліпше - замовити емблему у них.
Якось не дуже в них...
А для чого нам взагалі потрібна емблема? (емблема == логотип?)
Рідні хранцузи подумають хранцузи, бо здається, що у них така літера також є.
Я спочатку малював букву ґ, але вона в мене щось не получалась)
Красиво, але в мене асоціюється із захисним полем у Sci-Fi фільмах
ФУП - форум Української Правди
вже років з 10
http://forum.pravda.com.ua/
Bartash, якщо чесно, то не дуже.
Ок, спроба не пройшла...
А ще ліпше - замовити емблему у них.Якось не дуже в них...
А для чого нам взагалі потрібна емблема? (емблема == логотип?)
Емблемка форуму - своєрідна візитка. imho, було би файно, якби у нашого Форуму була своя емблемка, хоча б тому, що зображення швидше і повніше врізаються у пам'ять, ніж довгі фрази.
я в деякій мірі, кхм, художник...
намалювати можу практично все, тому можу чимось допомогти
працюю в основному в фотожопі, для дрібного юзаю pain.net, знайома з CorelDraw, знаходжусь в процесі ознайомлення з манга-студією (хоч останнє сюди не підходить) - одним словом, щось в цьому тямлю. з гіфками не мала справу, але читала, як це можна реалізувати в фотошопі
якщо є ідеї, можу накидати скетч як це може виглядати
можу й сама щось придумати, але не впевнена, що в мене знайдуться сили для цього
вітається озвучення розмірів картинки-емблеми і якихось ще додаткових параметрів
Як не хочете емблемку, то хай вкалтакт її запропонує за вас, егеж?
То може українську жабу використаємо в якості емблеми?
Давайте краще осла, осли навіть на обкладинці Кормена були намальовані.
Очі.завидющі
А чого, жаба зелена, у дизайн форуму вписується, от правда треба не просто жабу, щось більш радикальне
Нажаль чи нащастя відвідувачі не цікавляться цією тематикою, тож не підходить. Інша справа, що жаба душить майже всіх українців, тому ця тваринка символічна.