Re: Емблема Форуму
Нажаль чи нащастя відвідувачі не цікавляться цією тематикою, тож не підходить. Інша справа, що жаба душить майже всіх українців, тому ця тваринка символічна.
Та аж занадто символічна.
От вам ще ідеї:
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Організація роботи форуму → Емблема Форуму
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Нажаль чи нащастя відвідувачі не цікавляться цією тематикою, тож не підходить. Інша справа, що жаба душить майже всіх українців, тому ця тваринка символічна.
Та аж занадто символічна.
От вам ще ідеї:
Як компромісний варіант пропоную зробити з української жаби гіпножабу з блимаючими очима. Та що у футурамі -американська рогата жаба, яка в наших болотах не водиться.
@Bunyk
Дякую за Кормена, вперше чую про цей підручник.
Емблена в розробці. На днях щось покажу. Дуже дякую Bartash'у за підтримку в цьому питанні.
Пробачте загострення мого Аспергеру, але що це за тварина на лого - Лев, Їжак, Білка, Звір Рошхара? Не можу знайти через форумний пошук відповіді.
Це не дає мені спокою, я маю знати.
Відредаговано:
Знайдено. Це Їжак.
https://replace.org.ua/topic/1306/
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися