Re: Продаж проекту соціальної мережі
Видалено.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Ваші проєкти → Продаж проекту соціальної мережі
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Видалено.
Я вам так скажу, зараз соціальна мережа типу вк не надто швидко продасться(
Наскільки сумно це б не було, але щоб її продати, вам треба додати щось дійсно унікальне.
Я знаю про що кажу, я сам розробляю соцмережу, але з купою примочок, навіть з унікальною концепцією все йде не надто гладко(
Навіть дизайн не врятує, хоча ви мабуть вклали купу сил(
Можна його перетворити в соцмережу, спеціалізовану під певну галузь, або просто зробити PR кампанію по соцмережам та перетворити її на потужний український стартап. Думаю серед мільйонів людей знайдеться хоч хтось, кого це все зацікавить.
Я вам так скажу, зараз соціальна мережа типу вк не надто швидко продасться(
Наскільки сумно це б не було, але щоб її продати, вам треба додати щось дійсно унікальне.
Я знаю про що кажу, я сам розробляю соцмережу, але з купою примочок, навіть з унікальною концепцією все йде не надто гладко(
Навіть дизайн не врятує, хоча ви мабуть вклали купу сил(
На мою думку, є два варіанти:
1.Переглянути ціну
2.Зібрати команду і перетворитись на стартап
Чесно кажучи зараз планка падає у соціальних мереж які роками держались на плаву. Взяти той самий ВК, ще 2-3 роки назад онлайн було 50-70 друзів а зараз 5-10 від сили. Всі знайомі перебрались в інстаграм. Тай сам уже дуже рідко захожу туди. Хоч і ВК це чудова мережа з багатим функціоналом і великим числом користувачів, дизайн і юзабіліті в порівнянні з фейсбуком радує око.
Те що цей проект інтегрований з вк ставить хрест на його продажі. В Україні заблокований ВК. Ніхто не буде включати ВПН шоб посидіти в новій не понятній соціалці.
Ви неправильно зрозуміли. Там просто функціонал схожий, нічого там не інтегроване.
Ви неправильно зрозуміли. Там просто функціонал схожий, нічого там не інтегроване.
Мій косяк, в спішці не так прочитав.
Можна демо получити?
Ато немає ні детального опису ні нічого.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися