1

Тема: Django Oscar Import/Export

Народ, вітаю!

Треба було мені написати імпорт продуктів з django oscar на роботі. Ну я трохи почитав, як там і що робиться: і написав робочий код: експортує продукти в xlsx, і імпортує. Використовується openpyxl.

Тож, я зробив ще й окремий app, закинув на github, pypi. Ось вона, моя перша Open Source бібліотека - https://github.com/dima-kov/oscar-portation

Зараз це beta.
В планах:
- додати форму для більш детального вибору, які товари експортувати;
- експорт в csv, json можливо ще щось.

Подивіться, будь ласка, можливо, порадите щось, як краще, чого не вистачає.

@ping @Master_Sergius @Chemist-i

Подякували: ping, Master_Sergius2

2

Re: Django Oscar Import/Export

1. Було б добре більше автоматизувати "Getting started", якщо це вартує зусиль, звісно.
2. Код з одного боку не страшний, але набагато легше розібратися, якщо додасте docstrings, тобто коментарі до всіх функцій та методів, а також і модулів. Далі може ще спробую поглянути, там дуже багато всього )

Подякували: Q-bart1

3

Re: Django Oscar Import/Export

1. Думав. Здається, ніяк.

2. От, я десь чув, що коменти в коді не варто писати взагалі, оскільки код має бути настільки добре написаний, щоб його можна було прочитати і зрозуміти сходу. Ось і не писав. Але, з іншого боку, в сирцях django - все коментовано. Я додам.

Дякую

4

Re: Django Oscar Import/Export

А Ви перевірте код за допомогою pylint - навіть він буде матюгати за відсутні докстрінги :)

Подякували: Q-bart1

5

Re: Django Oscar Import/Export

Угу

6

Re: Django Oscar Import/Export

ну я поки тільки дивлюся і бачу, скільки мені ще пиляти і пиляти до подібного )

7

Re: Django Oscar Import/Export

Ну, насправді, я теж так думав. І боявся. І, здаєтсься, були якісь ідеї написати свій application для open source, але не було нічого норм.

А так, то сам пакет запхати на pypi - не дуже складно, є покроково розписано. А от з oscar - тут було цікавіше, поки я придумав, як переписати їхні налаштування. (Саме, через це вирішив викласти у відкритий доступ)Тут, чесно, допомагає тільки ливитись їхній код. Десь до пів року тому, я навіть боявся відкрити сирці будь-якої бібліотеки. Не те, що вже щось своє дописувати, а зараз тільки разом з ще одним вікном, де сирці, працюю. - Це теж допомагає сильно