1

Тема: Сплячий режим-як вийти.

Всім привіт. Питання по клавіатурі Свен Комфорт 3535. На ній є клавіша сплячого режиму,зображено місяць. Ніколи не користувався цією функцією бо не знаю як потім вийти з сплячого режиму. Може хто підкаже,чи клавіша виходу у всіх різна? Чи може безладно тикати по клавіатурі поки компютер не увімкнеться-якось не серйозно! Доречі в диспетчері клавіатурі дозволено виводити компютер з сплячого режиму. Хто що порадить ? Дякую! PS ОС Віндовс 7 64.

2

Re: Сплячий режим-як вийти.

microsoft написав:

Режим сну

У цьому режимі ваш комп’ютер споживатиме зовсім небагато електроенергії та запускатиметься швидше, а ви зможете працювати далі з того місця, де закінчили. Не потрібно переживати, що результати роботи буде втрачено через вичерпання ресурсу акумулятора. Якщо рівень заряду акумулятора стає занизьким, ОС Windows автоматично зберігає всі результати роботи та вимикає ПК. Використовуйте режим сну, якщо збираєтеся відійти від ПК ненадовго – наприклад, щоб випити кави.

Багато комп’ютерів (зокрема, ноутбуків і планшетів) переходять у режим сну, коли ви їх закриваєте або натискаєте кнопку живлення.

Щоб перевести ПК в режим сну:

Відкрийте параметри живлення:
Якщо у вас Windows 10, у полі пошуку на панелі завдань введіть електроживлення, а потім виберіть елемент Електроживлення.
У Windows 8.1 або Windows RT 8.1 проведіть пальцем від краю екрана (якщо ви використовуєте мишу, перемістить вказівник до правого верхнього кута екрана й проведіть ним вниз) і натисніть кнопку Пошук. У полі пошуку введіть Електроживлення, а потім виберіть елемент Електроживлення.
У Windows 7 натисніть кнопку "Пуск" Зображення кнопки , а потім виберіть елементи Панель керування, Система та безпека й Електроживлення.
Виконайте одну з таких дій:
Якщо ви використовуєте настільний комп’ютер, планшет або ноутбук, виберіть елемент Виберіть дії, за які відповідають кнопки живлення. Поруч з елементом Після натискання кнопки живлення виберіть варіант Сон, а потім натисніть кнопку Зберегти зміни.
Якщо ви використовуєте лише ноутбук, виберіть елемент Виберіть дію для закриття кришки ноутбука. Поруч з елементом Після закриття кришки виберіть варіант Сон, а потім натисніть кнопку Зберегти зміни.
Коли ПК потрібно перевести в режим сну, просто натисніть кнопку живлення на настільному комп’ютері, планшеті чи ноутбуку або закрийте кришку ноутбука.
Відповідь на ваше питання: На більшості комп’ютерів ви можете продовжити роботу, натиснувши кнопку живлення. Проте не всі комп’ютери однакові. Деякі можна вивести з режиму сну, натиснувши будь-яку клавішу на клавіатурі, натиснувши кнопку миші або відкривши кришку ноутбука. Перегляньте документацію комп’ютера або відвідайте веб-сайт виробника.

Подякували: leofun01, ostap34PHP, /KIT\, adonis629457, Monolith5

3

Re: Сплячий режим-як вийти.

Зазвичай в БІОСі можна виставити хто і як може будити комп. Завжди будитиме кнопка ввімкнення. Але можна також призначити клавіатуру, мишку, поставити будильник, або дозволити мережевій карті після отримання спеціального пакету.

4

Re: Сплячий режим-як вийти.

Дякую,з цим розібрався. Порадьте ще по цій клаві може є прога для зміни призначення кнопок. От наприклад,на клавіатурі є три клавіші для скайпу,якщо не помиляюсь,хочу перепризначити їх для плеєра -плей-пауза,вперед і назад.

5

Re: Сплячий режим-як вийти.

AutoHotkey вам у руки. Приклад використання

Подякували: LoganRoss, leofun012