1

Тема: Cmake як додати папку

Добрий день

Використовую Clion, і скопіював в свій проект папку Box2D і не знаю як додати її до CMakeLists.txt.

Пробував підключтити в мейні:

#include "Box2D/Box2D.h"

Підключається, але отримую помилку: fatal error: Box2D/Common/b2Settings.h: No such file or directory" в файлі Box2D/Box2D.h коли:

#include "Box2D/Common/b2Settings.h

Можна поміняти шлях на

#include "Common/b2Settings.h

Но таким чином мені прийдеться міняти шляхи у всін хейдерах, а їх там не мало :(

Хто знає як додати папку в CMakeLists.txt?
Знаю що можна додати таким чином:

set(SOURCE_FILES main.cpp тут-хейдери-і-спп)

але прийдеться додавати з повними шляхами до них, а файлів там штук 100.


Добавляю зображення дерева.

Post's attachments

Screenshot from 2017-11-16 20-25-17.png 21.39 kb, 143 downloads since 2017-11-16 

2

Re: Cmake як додати папку

Гадаю, що ви використовуєте MinGW перш за все. Якби я ставив питання подібним чином, то я написав би "використовую файловий менеджер для редагування файлів, і скопіював..." що смішно. Ви не знаєте яким ви компілятором послуговуєтеся, не розумієте як працювати з CMake, а хочете щоб на себе взяв ту роботу Clion, яким ви теж не знаєте як користуватися. Особисто мене влаштовують пакетні файли з параметрами компіляції, а вам все одно доведеться пройти шлях від виклику з командного рядка компілятора до сучасного середовища розробки.

3

Re: Cmake як додати папку

0xDADA11C7 написав:

Якби я ставив питання подібним чином, то я написав би "використовую файловий менеджер для редагування файлів, і скопіював..." що смішно. Ви не знаєте яким ви компілятором послуговуєтеся, не розумієте як працювати з CMake, а хочете щоб на себе взяв ту роботу Clion, яким ви теж не знаєте як користуватися. Особисто мене влаштовують пакетні файли з параметрами компіляції, а вам все одно доведеться пройти шлях від виклику з командного рядка компілятора до сучасного середовища розробки.

Дуже дякую за допомогу, навіть не знаю щоб без Вас робив.
Ви випадково не працюєте вчителем чи може консультантом, Ваші відповіді і поради дуже цінні, містять 0 корисної інформації.

0xDADA11C7 написав:

Ви не знаєте яким ви компілятором послуговуєтеся, не розумієте як працювати з CMake, а хочете щоб на себе взяв ту роботу Clion, яким ви теж не знаєте як користуватися.

Чи може ви провидець?

4

Re: Cmake як додати папку

include_directories?