1

Тема: KiCAD питання і відповіді

В мене питаннядля тих хто користується цим ECAD як в Pcbnew добавляєш посадочне нове місце, провідник який проводиш там не зєднується, хоч END жмеш все одно, доводиться зупиняти провід і переміщати посадочне місце, є якесь рішення ?

2

Re: KiCAD питання і відповіді

Не користувався, все руки не доходять.
Із загалних міркувань: а зв'язки призначено (netlist у тій чи іншій формі). Якщо йому не сказано, що такий-то вивід ає бути з'єднаним з таким-то, і ніде нема налаштувань на кшталт «автоматично створювати зв'язок» при проведенні провідників до непідключених нікуди виводів, то може й відмовитися, хто його зна.

3

Re: KiCAD питання і відповіді

тут розбираюсь і ніде такого не знайшов, от розібрався як добавляти посадочне місце якщо воно вже є готове і що б було в списку, так що розбираюсь як дальше є свої плати, але до ідеалу ще далеко

4

Re: KiCAD питання і відповіді

Ну звичайний цикл скрізь — схема → перелік компонентів і зв'язків → імпорт переліку в плату з підтягуванням компонентів з бібліотек → трасування плати по переліку зв'язків. Тут KiCAD не повинен сильно вирізнятися.
Поведінка при спробі приєднати провідник до не належного до ланцюга виводу залежить як від (не)підключеності виводу до інших ланцюгів, так і від програми.

Подякували: reverse25001