1 Востаннє редагувалося Alchimic (22.04.2018 00:37:09)

Тема: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

Якщо ви її зробите ви ас.
Створити кубічну матрию список обєктів нейронів різного типу. Зі звязками через аксон і дендриди. рендомом. Внутрішнім параметром памяті флоат. З коефіцієнтами флоат на дендрид. і вхідними зовнішніми аксонами з фото зображення. і вихіним аксоном такї\ні. режим навчання методом підключення до нейронів електоструму через штучний аксон. для того щоб вчити нейросеть на різні типи аналізу зображень на картині. Вихідний результат навчена нейросеть дає відповідь чи на катині обєкт даного типу. При неправільні відповіді нейросеть вдаряють струмом поки не буде правильна.
Нюанс при правильних відповідях сила току удару слабне при неправильни збільшується. Без цього працювати не буде.
піказка удар струмом міняє память нейона по формулі нейрона довільній для даного типу бажано нелінійний без тригонометричного типу.
А проходження сигналу постійне міняє провідність синапса а перебор сигналу тормозить провіність. теж по формулі довільній. Це тільки під час навчання . Піл час роботи всі параметри замоожуються.
Я теж її буду робити.

Подякували: P.Y., /KIT\2

2 Востаннє редагувалося Alchimic (21.04.2018 19:35:55)

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

ще одна задачка щоб випробувати сибе. Створити базу данних всіх людей на землі від початку зародження людини. Класифіковувати людей по списку . коли жив коли помер робоча карточка, сімейна карточка, карточка майна, інтернет карточка, мед каточка, пресс карточка, паспортна карточка, фінансова історія, історія місць перебування. Створити проес моделювання життя і забивання цієї бази майже рандомно. І здійснювати по ній аналіз. По різних показниках.
https://aws.amazon.com/ru/  в помощь кластер.

3 Востаннє редагувалося Alchimic (21.04.2018 20:46:09)

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

ще задачка для випробування себе.
Створити сайт акамулятор який відвідає вся планета. Де виплачують реферальні за те що ви запрошуэте користувачів відвідати сайт. На сайті реклама для оплати.  Кожному видається реферальна ссилка і виплачуються бонуси за запрошення клієнтів. Бонуси перевояться на електронний рахунок. На сайті рекламуються самі круті ресурси інтернету з описом по типах. Проводиться збір ленти RSS з автоматичним перекладом. Постійно поновлюєтья база статей по рейтингу і трендових акій і відео і статтей. З підключених сайтів. Зібрані список радіостанцій. Сайт рекламується сам через реферальну систему. На сайті організовані всі рекламні служби. Максимальни профіт з реклами. Сайт мульти мовний з автоматичним перекладом через онлайн службу. На сайті діє служба знайомст в виді чата і підключені всі соіальні сеті.(реєстраія через них). Ціль сайту заробити максимальну кількість грошей для власника і передати частину абонентам сайту за рекламу.

4 Востаннє редагувалося Alchimic (21.04.2018 20:53:56)

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

Ще задачка для випробування себе. По мікроконтролерах.
Написати програму на мікроконтролери  яка працює на запрограмованому автоматі зі встороєним інтерпетатором. Автомат підгружається з карти памяті і виконується на мікроконтролері. В автоматі реалізовані всі функції програми автомата і ячейки памяті. Також система вводу вивода з датчиків і на карту в БД. Реалізувати пилесос робот на даній системі віртуально на емуляторі. Підключити до емулятора контролер моделювання приміщення. Протестувати систему.

5 Востаннє редагувалося Alchimic (22.04.2018 00:22:39)

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

іще одна задачка... на алгоритмізацію і євристику. На випробування себе.
Оптимізувати роботу електростаній в країні. Динамічно. При зміні нагрузки споживачів. Де є граф  ліній електропереач до районів і нагрузкою та витратами. Та електростанції з максимальною нагрузкою та вартістю електроенергії. І динамічна зміна споживання по районах в певних нормах. Рандомна плавна. Оптимізувати по найменшим фінансовим витратам динамічно щосекунди при зміні нагрузок.
підказка оптимізовувати можна методом перебора прямого або євристикою зі міною векторів похідних зміни нагрузок і переачі по лініях відносно оптимізаії загальної ціни електроенергії.

6 Востаннє редагувалося Alchimic (22.04.2018 01:44:46)

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

ще задачка остання по темі. для асів.
Зробити систему онлайн магазина для продажу товарів на базі CMS. яка автоматично визначає відправляє товари через курєрську службу. Просто видаючи на монітор номер пакунка і друкує накладну. Який має віправити курєр на почтовому відділенні де стоять пакунки в арендованій шафі. І потрібно тільки забивати туди товар. Система знає скільки пакунків забито в шафку. І не дає пустих накладних чекає поки завезуть товар. Забиваютья пакунки по телефону скільки завезено. Почта праює по договору.За аренду шафки.
підказка: повернутий товар грузиться окремо і забирається.

7

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

І на кінець ігрова задачка. для випробування.На готовому двіжку і локаціях. Зробити кач на мобах. І npc для квестів. Генератор квестів. За квести - золото. За мобів опит. Левел прокачується рендомно з кожного моба шанс підняти левел. Качається на левел  хіт поінти,мана і демедж і шанс на попадання і броня в процентах. В магазинах апгрейди до шотів . зілля мани і хітів. Та броня і мечі.
В магічному магазині заклинанна . Кожна книга збільшує левел заклинання. та амулети.
Гра нескінченна .. відносно левела сильніші моби.

8

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

Джва роки чекаєте?

Подякували: sensei, /KIT\2

9

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

Alchimic написав:

ще одна задачкаhttps://www.google.com.ua/images/branding/googlelogo/2x/googlelogo_color_272x92dp.png щоб випробувати сибе. Створити базу данних всіх людей на землі від початку зародження людини. Класифіковувати людей по списку . коли жив коли помер робоча карточка, сімейна карточка, карточка майна, інтернет карточка, мед каточка, пресс карточка, паспортна карточка, фінансова історія, історія місць перебування. Створити проес моделювання життя і забивання цієї бази майже рандомно. І здійснювати по ній аналіз. По різних показниках.
https://aws.amazon.com/ru/  в помощь кластер.

от просто цікаво про big data.
Як ці всі дані можна зберігати? Чув про kasandra, а як обробляти? Що гуглити, якщо треба цікаво bigdata?

10

Re: задача. Для випробування себе. по нейосетях.

Q-bart написав:

от просто цікаво про big data.
Як ці всі дані можна зберігати?

Так як хочете.

Q-bart написав:

Що гуглити, якщо треба цікаво bigdata?

Hadoop підходить ?