1 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:23:59)

Тема: Перегортання коробу

видалено автором

2

Re: Перегортання коробу

осьо приклад створення кубика
https://desandro.github.io/3dtransforms/docs/cube.html

Подякували: anderefree, leofun013

3 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:24:12)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

4

Re: Перегортання коробу

там використовується голий html і css. Якщо ви вважаєте то фреймворком, то вам варто витратити час на вивчення html та css, бо це базові технології, котрі повинні бути засвоєні до вивчення javascript.

5 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:25:45)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

6

Re: Перегортання коробу

на тій сторінці я не бачу

{{title.page}}

, але там показаний весь необхідний код

7 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:24:21)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

8

Re: Перегортання коробу

Прихований текст

навіщо ви робите то московським язиком? ви з московії приїхали, чи працюєте на москалів?

9 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:26:01)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

Подякували: fed_lviv1

10

Re: Перегортання коробу

і ви рахуєте

але рахую

Переставайте рахувати і починайте вважати :)

тому що перейти на українську не складно, а повернути їх життя не можливо.

В тому й справа, що це "не складно" лише на словах, а на ділі отримуємо що більшість українських сайтів ведуть російською мовою і навіть якщо там є українська, то в переважній більшості вона там другорядна.
Крім цього, якби вони раніше перейшли на українську мову, то, ситуація була би кардинально інша, бо саме мова для багатьох була причиною ставати апалчєнцем і лягати під українські танки. А саме гірше в цьому те, що там багато етнічних українців вважають себе кацапами лише через те, що їхні батьки змінили українську мову на російську і їхні діти вже вважали своєю рідною мовою саме російську, а не українську. Недавно бачив скріншот з якогось кримського форуму, де жіночка пропонувала всіх етнічних українців у  Криму репресувати, при цьому в неї самої було українське прізвище, але ж вона себе вважала чистокровною кацапкою.

Подякували: leofun011

11

Re: Перегортання коробу

Я вас розчарую: для майже жодної людини мова не стала причиною йти в попачлєнци і лягати під танки. Тому що державна мова українська у нас з 1991 року - і що, багато тоді під танки лягло? Тих, хто пішли воювати (чи хоча б урядувати) за ідею, мало. "ДНР" Губарєв проголосив ще в 2004, але сам він, як і його організація, під жодні танки лягати не збирався і не збирається.
Це не ІДІЛ. Люди йдуть воювати майже виключно за гроші, а що при цьому розповідають, які вони ідейні - так, знаєте, якось нецікаво розповідати "був алкашем, грошей не було, а тут дали автомат і 500 баксів на місяць платять".

Подякували: fed_lviv, leofun012

12

Re: Перегортання коробу

Я вас розчарую: для майже жодної людини мова не стала причиною йти в попачлєнци і лягати під танки.

Просто подивіться відео на ютубі, де самі звичайні люди не пропускали українських військових, бо вони вважали своєю армією російські війська, а не українські. Забули вже дідуся, який приніс банку меду з вибухівкою на український блокпост? Або діда, котрий бив беззахисного українського полоненого на камеру? Знаєте, коли собака одна, то вона також не нападає, але коли їх збирається багато, то вони легко можуть напасти. Те ж саме відбулось і на сході, поки правоохоронні органи працювали у рамках українського законодавства, то всі приймали ці правила, а як тільки з'явилась можливість їх поміняти і люди відчули, що ніякої відповідальності для них не буде, вони одразу це й зробили. Безкарність породжує злочини. Відмініть завтра відповідальність за крадіжки і їх стане в рази більше, бо почнуть красти ті, хто завжди хотів щось вкрасти, але йому було дуже страшно сісти за це.

Тому що державна мова українська у нас з 1991 року - і що, багато тоді під танки лягло?

Дуже велика помилка порівнювати різні відрізки часу. Крім цього я не мав на увазі, що мова була єдиною причиною, вона лише відіграє дуже важливу річ. Ви в Донецьку, наприклад, часто бували? А от я коли там  побував вперше в 2010 році, то був шокований тим, що українка з Донецька (котра народилась в незалежній Україні) сказала мені що вона не вміє розмовляти українською мовою, справді не вміє, бо все своє життя в неї російськомовне середовище і вона ходила в російську школу.

Тих, хто пішли воювати (чи хоча б урядувати) за ідею, мало.

У вас є статистика? Чи це лише ваше припущення? Наші добровольці також отримують гроші, вони виходить також пішли воювати не за ідею, а за гроші?

"ДНР" Губарєв проголосив ще в 2004, але сам він, як і його організація, під жодні танки лягати не збирався і не збирається.

Так його завдання якраз в тому й полягало, щоб шукати дурнів, котрі будуть це робити щиро. На одних грошах вони б довго не провоювали, тим більше що у рядових апалчєнцев там не такі вже й великі доходи як може здатись.

Це не ІДІЛ.

Ви думаєте ІДІЛ воює просто так? Там рівно та сама ідея - влада і гроші, яку забезпечують ідейні низи, котрі стають смертниками. Те ж саме й з кацапами - там повно ідейних телепнів, котрі готові жити в гімні, але щоб весь світ боявся їхньої країни.

Подякували: leofun011

13

Re: Перегортання коробу

в сьогоденних реаліях російська мова - це зброя масового ураження, але вона вражає не тіло, а свідомість. Стираючи відмінності між московитами та українцями ворог готує собі плацдарм для наступу. Той, хто обирає московську будучи українцем - допомагає ворогу.

розмовляли не українською всі, але поклали життя свої і за вас в тому ж рахунку, чи будете ви їх докоряти мовою

я знаю, що там є багацько людей з різних країн, вони ніколи не знали українську, і не є українцями, але воюють, в першу чергу, не за Україну, а проти московії.
Так і росифіковані українці, вони воюють не за Україну, де панує українська на вулицях і в медіа, а за ту територію, де вони жили все життя, і так сталось, що цю територію називають Україною, на історію, мову, культуру, нац. ідентичність їм начхати, вони просто пішли захищати свою територію.

Подякували: leofun011

14 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:24:39)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

15

Re: Перегортання коробу

та про "лише на словах", сказати в обличча тим, хто зі зброєю воює

По-перше, а хіба це не так? Розетка найбільший інтернет магазин країни, вона лише недавно почала українізовуватись, за що їй респект, але навіть там повно косяків, ні, вони, звичайно, вже навчились телефонувати для підтвердження замовлення тією мовою, яку я обрав, але ж дзвінок від кур'єра і там зразу "здравствуйтє". В інших інтернет магазинах все ще гірше, там український інтерфейс через одне місце зроблений, мало того що по дефолту дає кацапську версію, так ще й не вміє запам'ятовувати мій вибір, і кожен раз мені доводиться міняти мову інтерфейсу, а як доходить до спілкування, так там тільки російська. Також були приклади в супермаркетах, коли касир відмовлялась обслуговувати клієнта українською мовою. Така в нас реальність. Тому не потрібно тут писати про "тому що перейти на українську не складно", бо як показує практика - складно, при чому дуже складно. Я от взагалі не розумію навіщо українському патріоту розмовляти російською мовою? І я не проти тих, хто розмовляє російською мовою, просто нехай вони себе не називають українськими патріотами і нехай не говорять про те, що вони люблять Україну, бо українець, котрий любить Україну любить і українську мову і такій людині немає потреби спілкуватись з іншими українцями іноземною мовою.

а інші жертвують на тепловізори, безпілотники та інше, коли ви тут демагогією займаєтесь

Ну це взагалі смішно читати. Звідки ви знаєте хто і скільки на що жертвує?

а за монітором ви воюєте проти чого, на українському форумі?

Це ви воюєте проти чогось, а на цьому форумі якщо і воюють то тільки ЗА українську мову. Це вам, російськомовним, проблеми немає, а україномовним досить важко, бо української мови в Україні набагато менше, ніж російської.

хто вже поклав своє життя, та ризикує ним щоденно, яке вам до одного місця, судячи по-ваших коментах з посмішкою, коли йдеться про втрачене життя людей України

У вас з головою проблем немає? Бо тут немає жодного поста з посмішкою відносно тих, хто захищає Україну.

щось ніхто з вас не цінує їх життя

Це ви не цінуєте їх життя, якщо захищаєте російську мову, котра була однією із причин їхньої смерті.

Чи хтось з вас врятував хоча б одну україньську дитину з полону та знущання психологічного та сексуального з гос.дітячих будинків, чи вам подобається краще в хмарах літати, та про себе думати високо і на українській мові писати, як вам не подобається мова та чи інша

Ну звичайно ж - критикувати лікаря може тільки лікар. І не дай бог лікар, котрий буде критикувати іншого, зробить менше успішних операцій!

і переконливо пояснював чому, і робив це багато часу

І багатьох ви переконали?

чи не бажаєте ви вивчити россійську і піти витративши свій час на боротьбу з ворогом, на їх теритрорії, чи вам краще тут один перед одним ПРИНДИТИСЯ?

Ні, дякую, я не збираюсь обмазуватись гімном, щоб пояснювати кацапу, що обмазуватись гімном це погано. Якщо вам це подобається, то це ваш вибір, а в мене з ними розмова коротка і в зрозумілому їм напрямі.

16 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:24:48)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

17

Re: Перегортання коробу

а чому до того ви там щось купляли та звертались до того магазину за потрібним вам товаром?, ...чи коли вам  вигідно ви забуваєте про українську мову ?

По-перше я там купую вже понад 10 років, по-друге - ви вже дуже далеко відійшли від початкової теми розмови, і по-третє - я ніколи не писав, що я не веду ніяких справ з російськомовними. Це ви писали, що українська мова не проблема, а я пишу - що проблема. І досить серйозна проблема.

їх було б більше, якщоб і ви, на відміну від того, що пишете тим, хто і так розмовляє на українській мові на українському форумі, допомогали у цій боротьбі не тут, серед своїх, хизуючись не зрозуміло чим (тим що розмовляєте, щи що?), а там серед чужинців та ворога.

Ні, дякую, я не збираюсь обмазуватись гімном. Я краще свій час витрачу на більш продуктивні речі, а не на пояснення чогось кацапам. Я вже це проходив в 2013, тепер в мене для кацапів лише одна відповідь.

3. "Ну це взагалі смішно читати. Звідки ви знаєте хто і скільки на що жертвує?"
А казали "У вас з головою проблем немає?, ...жодного поста з посмішкою відносно тих, хто захищає Україну."

По-перше - "смішно читати" це фразеологізм, по-друге - він був написаний стосовно вашого посту, по-третє - він був написаний після вашого ствердження про те, що хтось пише "з посмішкою, коли йдеться про втрачене життя людей України". Ви, напевно, від кацапів заразились, вони також полюбляють вигадувати всякі нісенітниці і потім в них вірити. Тут прекрасно все видно хто і що писав, тому ви зараз просто брешете.

Це лише тому, що ви навряд робили внески до волонтерів

Ну ви знов у кращих традиціях кацапів поступаєте. Навішали ярликів і чекаєте, що я буду перед вами виправдовуватись. Я ж вже писав, я не збираюсь обмазуватись гімном. Особливо перед тим, хто мало того, що дозволяє собі писати те, про що уявлення немає, так ще й відрито бреше про "посмішки".

Скину вам канал ютуб одного волонтера-українця, який розмовляє на россійській, котрий вже багато передав на фронт необхідних речей, котрий тролить росіян, показуючи їм, які вони принизливи і тупі у своїх телевізійних мізках.

А можете скинути посилання на звіти його праці? А то в нас вже є російськомовний доброволець-депутат Сэмэн, котрий за час депутатства погрубшав у 4 рази.

До речі там ви зможете одразу і внести допомогу, якщо вам не буде огідко ненароком слухати россійську (ну це ж не Розетка на россійській, ...не витримав, написав, ...вибачаюсь).

Дякую, але я вже давно обрав волонтера, котрому я довіряю, і ним є Сергій Притула.
P.S. В мене розетка вже давно на українській мові.

4. "Ні, дякую, я не збираюсь..." ...красномовно.

А ви очікували, що я зараз побіжу вам щось доводити?

женете ставлячи мені у провину те, що самі собі придумали і повірили в це

Що я вам у провину ставив? Ще раз запитую, у вас з головою все нормально? І це запитання, а не спосіб вас вколоти, як це звикли робити ви. Бо я бачу, що ваші пости геть відірвані від реальності, прямо як російське телебачення.

Тому я і кажу - ви забагато зайвого взяли на себе, а те, що вам треба взяти на себе - скинули.

Докази будуть, чи зіллєтесь так само, як і кацапи?

І прошу не переходіть межу дозволеного у спілкуванні словами "У вас з головою проблем немає?", не треба навіть за це виправдовуватись, просто не робіть цього і все.

Яку межу дозволеного? Це звичайне запитання до людини, котра не може вести конструктивної бесіди і стрибає в різні сторони, при цьому ще й вигадуючи те, чого немає.

Рідко зустрічав тих, що може визнати, щоб був не правий, без самоствердження та не за рахунок іншого.

Ви свої пости ще раз перечитайте. Можете почати з себе.

18 Востаннє редагувалося anderefree (26.04.2018 23:25:00)

Re: Перегортання коробу

видалено автором

19

Re: Перегортання коробу

Ну, думку безграмотної особи ми почули: - "Українська сама себе вилікує, а от на російську не зазіхайте! Провокатори! Біндери! Русафоби! Ви хоч в боха вірите???!!"

20 Востаннє редагувалося Lace (26.04.2018 17:32:22)

Re: Перегортання коробу

Я так зрозумів ви знайшли собі ворога

Це ви собі ворога знайшли, подивіться на хронологію подій, я вам прямо написав, що мова це одна з причин, чому зараз помирають українці, а ви, як справжній кацап, до сих пір бачите лише вашу думку і неправильну!

ПОВТОРЮВАТИ вам, чи зрозумієте важливість одного перед іншим?

Це вам потрібно зрозуміти важливість мови. Як би такі як ви зрозуміли важливість мови хоча б 25 років тому, то зараз в нас би не було таких ворожих настроїв, котрі вилились у те, що частина українців перейшла на сторону ворога, бо ворог їм ментально ближчий! Хочете захищати і далі вбивства українців і розбрат - справа ваша, але не ображайтесь що вам будуть кожен раз тикати в це носом.

Полюбляете тролінг?, ну не хай це буде вашим тоді.

Який тролінг? Ви тут вже написали купу звинувачень, котрі не можете ніяк довести, і відверту брехню, саме такими методами діють кацапи.

Зупинитись не можете?

Це нормальне запитання до людини, котра не може вести конструктивної бесіди і відверто бреше.

якщо те, що ви написали про Притулу і вашої участі у допомозі військовим через нього правда, то я вас щиро вітаю, ...і як і обіцяв, приношу вибачення по-цьому питанню

Мені ваші вітання до одного місця. Це те саме що назвати людину дурнем, а потім вибачитись. Слово не горобець.

хоча написали ви якось ухиляючись від прямої відповіді, ну буду думати, що ви просто соромитесь казати про себе добре

Тому що я не бачу ніякого сенсу писати про це. Благочинність це не те чим потрібно вихвалятись, нею вихваляються в основному ті, хто робить це не заради благочинності, а не за покликом серця.

Ви навіть не перейшли по-посиланню, яке я вам скинув, ...то відео, де він їздить у АТО передаючи воїнам куплене для них за гроші від пожертв.

Ви мені пропонуєте передивлятись 100500 відео? Та й я не просив відео як хтось кудись їздить, я просив звіт. Звіт це коли показано скільки грошей прийшло і що за них і в якій кількості по якій ціні було куплене, бо якщо прийшло 10,000 грн а з них тільки на 5,000 грн було куплено, а інше кудись зникло, то це вже ніяке не волонтерство, а шахрайство. Притула завжди дає звіти по зібраним коштам і на що вони були витрачені.

Ну що бажати усього доброго вам знов?

Мені ваші побажання непотрібні, бо вони не щирі.

а ви про г..о пишете тим людям у відповідь

Так навіщо ви тим гімном обмазуєтесь? Ви так за свою брехню і не вибачились, а брехали свідомо, раз у вас з головою проблем немає.

осознаючи, що останнє слово залишаэться за вами

Ой як благородно. Сам всрався, але зробив вигляд що інші всрались. Хоча чого ще очікувати від брехуна.