1

Тема: Maki та Eva

Всім привіт.  *YES*

Вирішив і я поділитись своїми додатками, над якими працюю у вільний час.

Перший - Maki. Завдяки ньому користуватись соціалками тепер можна в одному додатку не завантажуючи Facebook, Instagram, Twitter ну і, звісно ж, не треба окремо скачувати Messenger для того, щоб спілкуватись в Фейсбуці (сподіваюсь, що автору ідеї зробити два окремих додатка вручили премію, бажано Нобелівську).

Не приховую, є певні обмеження - все ж таки в якості "бази" використовуються веб-версії соціалок, що водночас і добре, і не дуже, але іншого виходу немає - ні Facebook, ні Instagram не дають повного доступу до свого API, Twitter уже теж почав вводити обмеження (нещодавно була новина, що стрічка новин в сторонніх додатках більше не буде працювати), ну а Вконтакті... Одним словом, Ви мене зрозуміли.

Серед основних фішок - багато стилів оформлення, в тому числі і темні, щоб берегти зір вночі, вбудований пін-код, гнучкі налаштування розмітки, сповіщення (поки що тільки від Facebook, але все ще попереду), QuickBar (можна через панель сповіщень швидко відкрити соціалку) та багато іншого, перераховувати можна дууууже довго, але краще спробувати самому: https://play.google.com/store/apps/deta … e.makilite


А другий додаток - це Єва, яка дозволяє зручно знаходити новий контент для месенджера Telegram, а саме канали, ботів та стікерпаки. Присутня темна тема, все розташовано зручно по категоріям, є українська мова (і у Maki теж, якщо щось). Спробувати: https://play.google.com/store/apps/deta … nshine.eva

Я постійно стараюсь покращувати додатки та часто змінюю багато речей, які вважаю неправильними. Звісно ж, буду радий отримати оцінку своїм "творінням".

Велике спасибі за увагу!

Post's attachments

3.png 1.15 mb, 90 downloads since 2018-08-19 

Подякували: /KIT\, Vo_Vik, ostap34PHP, FakiNyan, javascriptIsLife5

2

Re: Maki та Eva

Ставлю плюс за такий змістовний перший пост на форумі. Але все ж дотримуюсь думки, що соціалки зло)

Подякували: leofun01, sfilmak2

3

Re: Maki та Eva

кацапські соціалки і месенджери - оце дійсно зло

Подякували: /KIT\, sfilmak2