1

Тема: Завдання з фрілансу

Пропоную в даній темі безкоштовно обмінюватися інформацією по вирішенню завдань фрілансу.
Я короче зовсім недавно зареєструвався на фрілансах і зрозумів, що мої сили слабкі. Я не можу зробити привабливої програми. Я вирішив владнати проблему і запитав у своїх конкурентів, що не так. Говорять що меню Win98 уже не в топі що в топі графічне меню. Я типу зробив програму з сірими кнопками "піаніно" і мене висміяли просто. Ну не знаю чому а треба їм графіка от і все. Та і всі програми піаніно графічні, не мають сірих однотонних кнопок.
При спробах вирішити цю проблему я прийшов до слідуючого: найкраще для цього підходить меню на HTML, відкрите в програмі за допомогою інтеграції стандартного переглядача Internet Explorer.
І тепер переді мною стоїть завдання
1. Інтегрувати Internet Explorer в програму.
2. Завантажити туди HTML-сторінку.
3. При натисканні на кнопки, на HTML-сторінці, відкриття посилання має виконувати певну дію.
Є наприклад сторінка

<html><head></head><body>
<a href="about:new"></a>
</body></html>

користувач натискає на посилання, яке відкриває цей же браузер. Internet Explorer за змовчування відкриває about:blank - пусту сторінку. потрібно дадати ще купу абоутів. about:new має бути аналогом Файл - Новий Файл.


Я бачив багатьох програмах отаке віконце, де інтегрований браузер. І якщо запускати таку прогу на WinXP, то вискакують помилки (там браузер 6), а на 10 не вискакують (там 11)


Нічого по даній темі не гуглиться, ніхто не дає відповідей. А старі статті про написання браузера своїми руками (та сама інтеграція) десь поховані далеко в інтернеті.
Єдине, що вдалося знайти то це що Windows Forms використовує ядро IE (Internet Explorer). А якими командами в той формс залити те ядро, не сказано. В чому власне і питання