Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?
нагадали анекдот:
-- от якби існували таблетки від голоду...
-- такі є, котлетами називаються!
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
нагадали анекдот:
-- от якби існували таблетки від голоду...
-- такі є, котлетами називаються!
Наварити 20 літрову каструлю гречаної каші (булгуру або ще чогось такого), зробити підливу з м'ясом і розігрівати коли треба. Ще можна налісників.
ну можна взагалі не готувати. я от тортики люблю.
типа в магазині купляєш таке
https://produktoff.com/molochnye-produk … _IEALw_wcB
і таке
https://novus.zakaz.ua/uk/0482015902043 … 400%D0%B3/
типа нарізати хліб і промазати цією згущонкою. типу має вийти 0.25-0.5 загального об'єму 900г. хліб споживати по скибках (не цілком) впродовж дня запиваючи водою (бо інакше буде спрага)
типу по смаку як тортик. може правда нести трошки
калорійність: 1065,25-1911,5 ккал
ціна: 78-100 грн на день (пляшка+хліб), (0.5-0.25="50-70 грн"-"36-50 грн"), мінімальна 36 грн на день
ризики: діабет (сахарози до 150-400 гр. в день), отруєння, гастрит, панкреатит, тяжка діарея,
економія: замінює все харчування на добу по енергетичній цінності
не замінює харчування по мінералам, незамінним речовинам, амінокислотам та вітамінам
Вчора зробив вареники з сиром з того тіста, що залишилось. Вже набив руку, і вони всі схожі. Потім присипав борошном і в морозилку кинув, сподіваюсь, що не позлипаються
Воно в мене надовго не затримується, то не висохне
Воно в мене надовго не затримується, то не висохне
Ну декілька днів підряд їсти одне й те саме нуднувато, то ми як отак заморожуємо, то чергуємо і те потроху їмо тиждень. Вже встигає.
FakiNyan написав:Воно в мене надовго не затримується, то не висохне
Ну декілька днів підряд їсти одне й те саме нуднувато, то ми як отак заморожуємо, то чергуємо і те потроху їмо тиждень. Вже встигає.
так я теж чергую, зранку одне, вдень інше, ввечері третє
і чесно кажучи, варенички остатньо смачні, аби всунути їх кудись посеред дня, і їсти кожного дня
є ще "ліниві вареники", тісто зварив, фрикадельку поставив і їсиш
тре і собі на ліпити буде, з різним начинням. Цікаво, чи можна робити вареники з маком?
З маком не бався то не законно))). Якщо чесно вареники змаком cool. можна купити готову макову масу, але якісну.
Пропоную куппити шість судочків середнього розміру. В неділю наготувати на тиждень. І вкинути до морозилки а при необхідності. Достаєш і ставиш в мікрохвильовку або кидаєш на сковородку. Я заморожую плов, гречку з м'ясом(після розморозки як щойно зварені), макарони(трохи гірші після розморозки),рагу з картоплею. Не найкращий варіант але якщо нема часу а хочеться більш меньш нормально харчуватися то підійде. На готування внеділю мені йде до трьох годин.
З маком не бався то не законно))).
Це дискримінація!
Я заморожую ... макарони(трохи гірші після розморозки)
Не бачу особливого сенсу — звичайні макарони готуються не набагато довше за мівіну, хіба що доводиться трохи більше приділяти їм уваги.
купите в магазині
От саме магазинні вареники програють навіть перед не дуже вдалими домашніми. Пельмені й хінкалі наша харчова промисловість ще вміє робити, але вареники в них нікудишні — колись трохи купував, мені не сподобалось.
я чув, що оті ліниві вереники - це кацапське, тому що звичайні вареники забирають занадто багато часу, і вони тоді не встигають накатить на сраліна, тому я краще буду готувати вареники здорових людей.
До речі, друга партія вдалася значно кращою, цього разу я використав сир за начинку. І я вам скажу - вони просто мега ніжні, те тісто майже не відчувається і просто тане в роті, ніби десерт якийсь.
З маком не бався то не законно))).
Це дискримінація!
Я заморожую ... макарони(трохи гірші після розморозки)
Не бачу особливого сенсу — звичайні макарони готуються не набагато довше за мівіну, хіба що доводиться трохи більше приділяти їм уваги.
.
То значить шо ясобі роблю порцію макронів +="кусок м'яса"||" рибки"||"зпідливочкою" і заморожую
if( прихожу з роботи і хочу хавати)
{
ШВИДЕНЬКО ЗАКИДАЮ МІКРОХВИЛЬОВКУ
РОЗІГРІВАЮ
ХАВАЮ
ЗАПИВАЮ ЧАЄМ
}
То з м'яса/рибки й треба було починати. Гарніри самі по собі готуються просто.
ліниві вареники то Китай
навіть самовар вважають Чехію, а не кацапстан
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися