21

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

:D  нагадали анекдот:
-- от якби існували таблетки від голоду...
-- такі є, котлетами називаються!
:D

Подякували: bunyk1

22

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

Наварити 20 літрову каструлю гречаної каші (булгуру або ще чогось такого), зробити підливу з м'ясом і розігрівати коли треба. Ще можна налісників.

Подякували: ginderbutters1

23

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

ну можна взагалі не готувати. я от тортики люблю.
типа в магазині купляєш таке
https://produktoff.com/molochnye-produk … _IEALw_wcB
і таке
https://novus.zakaz.ua/uk/0482015902043 … 400%D0%B3/
типа нарізати хліб і промазати цією згущонкою.  типу має вийти 0.25-0.5 загального об'єму 900г. хліб споживати по скибках (не цілком) впродовж дня запиваючи водою (бо інакше буде спрага)
типу по смаку як тортик. може правда нести трошки  :D
калорійність: 1065,25-1911,5 ккал
ціна: 78-100 грн на день (пляшка+хліб), (0.5-0.25="50-70 грн"-"36-50 грн"), мінімальна 36 грн на день
ризики: діабет (сахарози до 150-400 гр. в день), отруєння, гастрит, панкреатит, тяжка діарея,
економія: замінює все харчування на добу по енергетичній цінності
не замінює харчування по мінералам, незамінним речовинам, амінокислотам та вітамінам

Подякували: 221VOLT1

24

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

Вчора зробив вареники з сиром з того тіста, що залишилось. Вже набив руку, і вони всі схожі. Потім присипав борошном і в морозилку кинув, сподіваюсь, що не позлипаються

Подякували: 221VOLT1

25

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

FakiNyan написав:

Потім присипав борошном і в морозилку кинув, сподіваюсь, що не позлипаються

Як замерзнуть так, що вже не злипнуться, перекласти у поліетиленовий пакет, бо інакше тісто у морозилці пересохне (вода виморожується, «сублімаційне сушіння»).

Подякували: 221VOLT, FakiNyan2

26

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

Воно в мене надовго не затримується, то не висохне

27

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

FakiNyan написав:

Воно в мене надовго не затримується, то не висохне

Ну декілька днів підряд їсти одне й те саме нуднувато, то ми як отак заморожуємо, то чергуємо і те потроху їмо тиждень. Вже встигає.

28

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

ReAl написав:
FakiNyan написав:

Воно в мене надовго не затримується, то не висохне

Ну декілька днів підряд їсти одне й те саме нуднувато, то ми як отак заморожуємо, то чергуємо і те потроху їмо тиждень. Вже встигає.

так я теж чергую, зранку одне, вдень інше, ввечері третє
і чесно кажучи, варенички остатньо смачні, аби всунути їх кудись посеред дня, і їсти кожного дня

29

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

є ще "ліниві вареники", тісто зварив, фрикадельку поставив і їсиш

30

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

FakiNyan написав:

тре і собі на ліпити буде, з різним начинням. Цікаво, чи можна робити вареники з маком?

З маком не бався то не законно))). Якщо чесно вареники змаком cool. можна купити готову макову масу, але якісну.
Пропоную куппити шість судочків середнього розміру. В неділю наготувати на тиждень. І вкинути до морозилки а при необхідності. Достаєш і ставиш в мікрохвильовку або кидаєш на сковородку. Я заморожую плов, гречку  з м'ясом(після  розморозки як щойно зварені), макарони(трохи гірші після розморозки),рагу з картоплею. Не найкращий варіант але якщо нема часу а хочеться більш меньш нормально харчуватися то підійде. На готування внеділю мені йде до трьох годин.

31

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

З маком не бався то не законно))).

Це дискримінація! http://www.kolobok.us/smiles/user/Mauridia_09.gif

Я заморожую ... макарони(трохи гірші після розморозки)

Не бачу особливого сенсу — звичайні макарони готуються не набагато довше за мівіну, хіба що доводиться трохи більше приділяти їм уваги.

32

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

reverse2500 написав:

купите в магазині

От саме магазинні вареники програють навіть перед не дуже вдалими домашніми. Пельмені й хінкалі наша харчова промисловість ще вміє робити, але вареники в них нікудишні — колись трохи купував, мені не сподобалось.

33

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

я чув, що оті ліниві вереники - це кацапське, тому що звичайні вареники забирають занадто багато часу, і вони тоді не встигають накатить на сраліна, тому я краще буду готувати вареники здорових людей.

До речі, друга партія вдалася значно кращою, цього разу я використав сир за начинку. І я вам скажу - вони просто мега ніжні, те тісто майже не відчувається і просто тане в роті, ніби десерт якийсь.

34 Востаннє редагувалося plusxx (16.06.2019 12:02:12)

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

P.Y. написав:

З маком не бався то не законно))).

Це дискримінація! http://www.kolobok.us/smiles/user/Mauridia_09.gif

Я заморожую ... макарони(трохи гірші після розморозки)

Не бачу особливого сенсу — звичайні макарони готуються не набагато довше за мівіну, хіба що доводиться трохи більше приділяти їм уваги.

.
То значить шо ясобі роблю порцію макронів +="кусок м'яса"||" рибки"||"зпідливочкою" і заморожую
if( прихожу з роботи і хочу хавати)
       {
            ШВИДЕНЬКО ЗАКИДАЮ МІКРОХВИЛЬОВКУ
            РОЗІГРІВАЮ
            ХАВАЮ
            ЗАПИВАЮ ЧАЄМ
      }

35

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

То з м'яса/рибки й треба було починати. Гарніри самі по собі готуються просто.

36

Re: Як приготувати їжі, аби стало на весь тиждень?

ліниві вареники то Китай
навіть самовар вважають Чехію, а не кацапстан